FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV

Contactgegevens FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ikaroslaan 2 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-25-70-00 32-27-25-70-00

Fax (fax): 32-27-25-70-80 32-27-25-70-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV
Products information FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE07916442871
Ondernemingsnummer: 5471710205
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 540,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV

226101. Afdrukken van katoenen breedgeweven stoffen | Printing of cotton broadwoven fabrics
32720703. Gebouw steen, kunstmatig: beton | Building stone, artificial: concrete
35619901. Cilinders, pomp | Cylinders, pump
50840403. Boorapparatuur, exclusief bits | Drilling equipment, excluding bits
51490902. Thee | Tea
59990201. Architectonische benodigdheden | Architectural supplies
79991112. Karate instructie | Karate instruction

Werken bij FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Controller Telenet Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Junior Controller zal jouw takenpakket er als volgt uitzien: Maandelijkse controle en aflsuiting invoices & accruals Ondersteuning bieden aan interne en externe audits Monitoren van budgetten en voorstudie jaarverwachtingen (forecasting & end year) Rapporteringen opmaken en oplijsten uit verschillende databases

  • Storingstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Gemotiveerde huishoudhulp (m/v) regio BXL (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw/Brussel, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v).

  • Vorkliftchauffeur ochtend - deeltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast sta je mee in voor een goede verwerking van de sortering. Je wordt ook ingezet als handlanger in het magazijn om daar de pakjes te helpen sorteren.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

  • Medewerker registratie Foodlabo - late shift (m/v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: EUROFINS FOOD TESTING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Eurofins Food Testing voert laboanalyses uit op diverse voedingsstalen. Als administratief medewerker in de afdeling registratie ben je verantwoordelijk voor volgende taken: permanentie receptie (in ontvangst nemen van voedingsstalen afgeleverd door klanten of koeriers) het correct registreren van inkomende voedingsstalen in het softwarepakket (input parameters en andere info), bij onduidelijkheden de klant contacteren facturatie van de geregistreerde monsters

  • KRAANMAN (SLIJPE)

    Regio: SLIJPE

    Bedrijf: AGRIFEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

  • Klinisch Psycholoog voor kinderen (zelfstandige basis) (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: KICK START

    Type: Zelfstandige activiteit

    De multidisciplinaire praktijk KiCK-start is op zoek naar een klinisch psycholoog (M/V) met een bijzondere interesse en voorkeur voor kinderen. Starten ASAP. Deze job kan je combineren met een andere job of je kan hier je hoofdberoep van maken (zelf in te vullen).

  • Kinesist (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: DE COCON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

Zoek naar antwoorden van FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV. FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV. Leave a respond for FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV. FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV
Location of FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV: MARCHEURS DU VAL DE VERNE | Angelucci | CENTRE P.M.S. | ASSUPLUS | Q8 Service-Station

Other related companies as FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV: MARCHEURS DU VAL DE VERNE | Angelucci | CENTRE P.M.S. | ASSUPLUS | Q8 Service-Station

FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07916442871. Het bedrijf FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Ikaroslaan 2 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 540,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social services. Producten gemaakt in FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV op de kaart.

FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE07916442871. The company FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV is located at the address: Ikaroslaan 2 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 540,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social services. Products created in FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV, open positions, location of FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPAYROLL SERVICES BELGIUM NV, employees, financial statistics.