TONY VERBERNE

Contactgegevens TONY VERBERNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TONY VERBERNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TONY VERBERNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLEKENSSTRAAT 2; 2250; OLEN, België

Telefoon (phone): 14211295 (+32-14211295) 14211295 (+32-14211295)

Fax (fax): +32 (15) 600-78-26 +32 (15) 600-78-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TONY VERBERNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TONY VERBERNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TONY VERBERNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TONY VERBERNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TONY VERBERNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TONY VERBERNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TONY VERBERNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TONY VERBERNE
Products information TONY VERBERNE

BTW identificatienummer (tax): BE08248504638
Ondernemingsnummer: 8845886230
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 686,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in TONY VERBERNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TONY VERBERNE
(Get full report from official database of BE for TONY VERBERNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TONY VERBERNE
Addition kinds of activities for TONY VERBERNE

382100. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
20139904. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Corned meats, from purchased meat
22110212. Suikerslijmen, katoen | Suiting fabrics, cotton
24529906. Prefab gebouwen, hout | Prefabricated buildings, wood
25429903. Hellingshoeken of sloten, behalve hout | Shelving angles or slotted bars, except wood
30110203. Autobanden, pneumatisch | Automobile tires, pneumatic
51360000. Herenkleding | Men's and boy's clothing
56619906. Damesschoenen | Women's shoes
73830000. Nieuws syndicaten | News syndicates

Werken bij TONY VERBERNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TONY VERBERNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TONY VERBERNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TONY VERBERNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent betonarbeider (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf met specialisatie in de betonsector zoeken wij op heden een polyvalente betonarbeider. Als betonhersteller sta je in als polyvalente man, tot jouw takenpakket behoren het: maken van bekistingen (zowel traditionele als systeembekistingen), gieten van epoxyvloeren, ..

  • Medewerker atelier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • OPERATOR (+ heftruck) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het instellen, controleren en bijstellen van de productieinstallaties Je zorgt voor het instellen en bedienen van de verpakkingsinstallaties en denkt mee in het optimaliseren van deze installaties. Je voert kleine onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je voert reinigingswerken aan de installaties uit en vult de nodige controledocumenten in. Je bedient de vorkheftruck om de verpakte goederen in het magazijn te stapelen.

  • Magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch maatwerk in de regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een magazijnsmedewerker. Je zal instaan voor het ontvangst én de controle van de binnenkomende goederen. Je zal deze op de juiste plaats opbergen en ter beschikking stellen van de gebruikers. Voorts zal je instaan voor de organisatie van het magazijn met het oog op alles een geordend geheel te laten zijn. Je staat in voor de administratieve opvolging van leveringen, deze dient correct te verlopen zodat er geen fouten zijn bij het stockbeheer. Tot slot zorg je ook voor de ontvangst van leveranciers en collega's met het oog op een klantgerichte dienstverlening.

  • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

  • Poetshulp Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Moerbeke-Waas (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Studentenjob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Industrieel reiniger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HYGIENE SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse reiniging van de productielijn van een voedingsverwerkend bedrijf gelegen in Sint-Truiden

Zoek naar antwoorden van TONY VERBERNE in sociale netwerken
Look for responds of TONY VERBERNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TONY VERBERNE. Laat een reactie achter voor TONY VERBERNE. TONY VERBERNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TONY VERBERNE. Leave a respond for TONY VERBERNE. TONY VERBERNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TONY VERBERNE op de google maps. Adres en contacten TONY VERBERNE
Location of TONY VERBERNE on the google maps. Address and contacts of TONY VERBERNE

Andere gerelateerde bedrijven als come TONY VERBERNE TONY VERBERNE: LUYCKX G. | Xtra-Vision | Vandermarliere | BUREAU GOUGNARD H. & M. | MATHIEU HENKENS

Other related companies as TONY VERBERNE: LUYCKX G. | Xtra-Vision | Vandermarliere | BUREAU GOUGNARD H. & M. | MATHIEU HENKENS

TONY VERBERNE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TONY VERBERNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08248504638. Het bedrijf TONY VERBERNE bevindt zich op het adres: KAPELLEKENSSTRAAT 2; 2250; OLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 686,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in TONY VERBERNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TONY VERBERNE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TONY VERBERNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TONY VERBERNE, openstaande posities, locatie van TONY VERBERNE op de kaart.

TONY VERBERNE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is TONY VERBERNE, company assigned to the tax number BE08248504638. The company TONY VERBERNE is located at the address: KAPELLEKENSSTRAAT 2; 2250; OLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 686,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. Products created in TONY VERBERNE were not found.
The main activity of TONY VERBERNE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TONY VERBERNE is not available. You also can look at reviews of TONY VERBERNE, open positions, location of TONY VERBERNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TONY VERBERNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TONY VERBERNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TONY VERBERNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TONY VERBERNE, employees, financial statistics.