FLCOOK BELGIUM NV

Contactgegevens FLCOOK BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOOK BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOOK BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Temseln. 3b 1853 Grimbergen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-52-36-14 32-24-52-36-14

Fax (fax): 32-24-52-36-14 32-24-52-36-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOOK BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOOK BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOOK BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOOK BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOOK BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOOK BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOOK BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOOK BELGIUM NV
Products information FLCOOK BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08404235839
Ondernemingsnummer: 6363800048
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 577,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FLCOOK BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical and surgical instruments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOOK BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLCOOK BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOOK BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLCOOK BELGIUM NV

308699. Schuimproducten van kunststof, nec | Plastics foam products, nec
792201. Theatrale talent en boekingsbureaus | Theatrical talent and booking agencies
16299904. Stapelbedrijf | Pile driving contractor
22110611. Bekleding stoffen, katoen | Upholstery fabrics, cotton
24410201. Eierschoenen, hout | Egg cases, wood
36130301. Zekeringklemmen en blokken, elektrisch | Fuse clips and blocks, electric
50720302. Zaagbladen | Saw blades
50880304. Vliegtuiguitrusting en -benodigdheden, nec | Aircraft equipment and supplies, nec

Werken bij FLCOOK BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOOK BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOOK BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOOK BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Frisse lucht,fysiek werk en flexibiliteit iets voor jou? (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor de afvalverwerking en ophaling in de regio Leuven. De ophaling gebeurd steeds met de vrachtwagen, je bevindt je dagelijks in het verkeer. Het kunnen zowel zakken als containers zijn die je verplaatst.

  • Staalmonteur (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

  • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Burst (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

Zoek naar antwoorden van FLCOOK BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCOOK BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOOK BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLCOOK BELGIUM NV. FLCOOK BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOOK BELGIUM NV. Leave a respond for FLCOOK BELGIUM NV. FLCOOK BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOOK BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLCOOK BELGIUM NV
Location of FLCOOK BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLCOOK BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOOK BELGIUM NV FLCOOK BELGIUM NV: SLAGERIJ AULA | ALPHONSE HEYENDAEL | Colmant R | F. JANSSEN | MERCENIER

Other related companies as FLCOOK BELGIUM NV: SLAGERIJ AULA | ALPHONSE HEYENDAEL | Colmant R | F. JANSSEN | MERCENIER

FLCOOK BELGIUM NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOOK BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08404235839. Het bedrijf FLCOOK BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Temseln. 3b 1853 Grimbergen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 577,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Medical and surgical instruments. Producten gemaakt in FLCOOK BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOOK BELGIUM NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOOK BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOOK BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLCOOK BELGIUM NV op de kaart.

FLCOOK BELGIUM NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCOOK BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE08404235839. The company FLCOOK BELGIUM NV is located at the address: Temseln. 3b 1853 Grimbergen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 577,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Medical and surgical instruments. Products created in FLCOOK BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLCOOK BELGIUM NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOOK BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLCOOK BELGIUM NV, open positions, location of FLCOOK BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOOK BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOOK BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOOK BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOOK BELGIUM NV, employees, financial statistics.