DOMEIN DE PUTTEN

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • DOMEIN DE PUTTEN
Private companiesBusiness Services • DOMEIN DE PUTTEN

Contactgegevens DOMEIN DE PUTTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMEIN DE PUTTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMEIN DE PUTTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUTUM 39; 2460; KASTERLEE, België

Telefoon (phone): 14850251 (+32-14850251) 14850251 (+32-14850251)

Fax (fax): +32 (19) 383-68-63 +32 (19) 383-68-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMEIN DE PUTTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMEIN DE PUTTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMEIN DE PUTTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMEIN DE PUTTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMEIN DE PUTTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMEIN DE PUTTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMEIN DE PUTTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMEIN DE PUTTEN
Products information DOMEIN DE PUTTEN

BTW identificatienummer (tax): BE02295562744
Ondernemingsnummer: 9614379882
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 753,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in DOMEIN DE PUTTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMEIN DE PUTTEN
(Get full report from official database of BE for DOMEIN DE PUTTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMEIN DE PUTTEN
Addition kinds of activities for DOMEIN DE PUTTEN

203203. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
22599902. Omzetters, breien goederen | Convertors, knit goods
27590601. imprinting | Imprinting
36630205. Televisie gesloten circuit apparatuur | Television closed circuit equipment
57340101. Modems, monitoren, terminals en schijven: computers | Modems, monitors, terminals, and disk drives: computers
91310400. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, niveau van overheid | Executive and legislative combined, level of government

Werken bij DOMEIN DE PUTTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMEIN DE PUTTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMEIN DE PUTTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMEIN DE PUTTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor mijn opdrachtgever, een chocoladebedrijf, te Boom ben ik op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade truffels in doosjes. Opgelet, dit is een hele dag rechtstaand werk en er wordt aan een hoog tempo ingepakt. Dit gaat over een tijdelijke opdracht t.e.m. december 2018.

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Schoonmaakmedewerker 4u/week (dag bespreekbaar) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een poetsmedewerker voor een 4u/week. Dag is vrij te kiezen ofwel van 9u - 13u of van 13u - 17u. Je poetst de algemene delen, winkel, sanitair,...

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • Customer Service Executive (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van de grootste 'port-infrastructure' bedrijven van Europa, zijn wij op zoek naar een Customer Service Executive! Als Customer Service Executive ben je het eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant. Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar Euroports toe evenals voor de interne diensten naar de klant toe. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve doorstroming van informatie inzake uitvoering van operationele en commerciële samenwerking met de klant. Je bent alert voor commerciële uitdagingen. Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student klantendienstmedewerker in Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een bijverdienste voor elke zaterdagochtend? Spreek je zowel Frans als Nederlands zeer goed? Heb je graag telefonisch contact? Voor de klantendienst van een uitgeverij zijn we dringend op zoek naar een klantendienstmedewerker. Klanten telefonisch te woord staan die inbellen voor oa klachten rond de bedeling van hun krant/magazine (print alsook digitale versie) ingeven van verhuis /vakantie aanmaak nieuwe abonnementen info geven rond betalingen/domiciliëring /cadeaus / …

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

Zoek naar antwoorden van DOMEIN DE PUTTEN in sociale netwerken
Look for responds of DOMEIN DE PUTTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMEIN DE PUTTEN. Laat een reactie achter voor DOMEIN DE PUTTEN. DOMEIN DE PUTTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMEIN DE PUTTEN. Leave a respond for DOMEIN DE PUTTEN. DOMEIN DE PUTTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMEIN DE PUTTEN op de google maps. Adres en contacten DOMEIN DE PUTTEN
Location of DOMEIN DE PUTTEN on the google maps. Address and contacts of DOMEIN DE PUTTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMEIN DE PUTTEN DOMEIN DE PUTTEN: BACOB | FORTIS | SOFT P.A.K. | M. THEIS | THIERRY LEFEBURE

Other related companies as DOMEIN DE PUTTEN: BACOB | FORTIS | SOFT P.A.K. | M. THEIS | THIERRY LEFEBURE

DOMEIN DE PUTTEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMEIN DE PUTTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02295562744. Het bedrijf DOMEIN DE PUTTEN bevindt zich op het adres: HOUTUM 39; 2460; KASTERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 753,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in DOMEIN DE PUTTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMEIN DE PUTTEN is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMEIN DE PUTTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMEIN DE PUTTEN, openstaande posities, locatie van DOMEIN DE PUTTEN op de kaart.

DOMEIN DE PUTTEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMEIN DE PUTTEN, company assigned to the tax number BE02295562744. The company DOMEIN DE PUTTEN is located at the address: HOUTUM 39; 2460; KASTERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 753,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boucheries. Products created in DOMEIN DE PUTTEN were not found.
The main activity of DOMEIN DE PUTTEN is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMEIN DE PUTTEN is not available. You also can look at reviews of DOMEIN DE PUTTEN, open positions, location of DOMEIN DE PUTTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMEIN DE PUTTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMEIN DE PUTTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMEIN DE PUTTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMEIN DE PUTTEN, employees, financial statistics.