FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET
Private companiesHolding and Other Investment Offices • FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET

Contactgegevens FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningsstr. 306 1210 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-27-40-10 32-22-27-40-10

Fax (fax): 32-22-27-40-39 32-22-27-40-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET
Products information FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET

BTW identificatienummer (tax): BE06022399902
Ondernemingsnummer: 6548370361
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 778,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET
(Get full report from official database of BE for FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET
Addition kinds of activities for FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET

174199. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
922204. Juridische raad en vervolging, niveau van overheid | Legal counsel and prosecution, level of government
28210211. Polystyreenharsen | Polystyrene resins
30110106. Binnenbanden van de motor | Motorcycle inner tubes
37249904. Motorverwarmers, vliegtuigen | Engine heaters, aircraft
37430205. Trolley buspalen | Trolley bus poles
72999912. Slagerdienst, alleen verwerking - verkoopt geen vlees | Butcher service, processing only - does not sell meat

Werken bij FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • CNC-operator / insteller HOUTSECTOR - dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO gaat op zoek naar een gemotiveerde CNC operator/insteller (hout) voor gevarieerd werk te Kortrijk. Onze klant produceert stukwerk/maatwerk. Jouw taak bestaat erin om de CNC-machine correct te parametreren en te bedienen. Je werkt in dagdienst.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Monteur verwarming water sanitair (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • KELNER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RAFAELO

    Type: Flexijob

    Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

  • Afwashulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET in sociale netwerken
Look for responds of FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET. Laat een reactie achter voor FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET. FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET. Leave a respond for FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET. FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET op de google maps. Adres en contacten FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET
Location of FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET on the google maps. Address and contacts of FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET: Guillaume & Gyles & Georges | Du Ville M | P?TANQUE AUBANGEOISE | Keuleneer R BVBA | Cascade NV

Other related companies as FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET: Guillaume & Gyles & Georges | Du Ville M | P?TANQUE AUBANGEOISE | Keuleneer R BVBA | Cascade NV

FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06022399902. Het bedrijf FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET bevindt zich op het adres: Koningsstr. 306 1210 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 778,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social services. Producten gemaakt in FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET, openstaande posities, locatie van FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET op de kaart.

FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET, company assigned to the tax number BE06022399902. The company FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET is located at the address: Koningsstr. 306 1210 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 778,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social services. Products created in FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET were not found.
The main activity of FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET is not available. You also can look at reviews of FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET, open positions, location of FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFAMILIEHULP VER.OND.HULPBET, employees, financial statistics.