HOUTAKKERS

Contactgegevens HOUTAKKERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUTAKKERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUTAKKERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HALTSTRAAT 108; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11661800 (+32-11661800) 11661800 (+32-11661800)

Fax (fax): +32 (81) 659-77-66 +32 (81) 659-77-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUTAKKERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUTAKKERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUTAKKERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUTAKKERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUTAKKERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUTAKKERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUTAKKERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUTAKKERS
Products information HOUTAKKERS

BTW identificatienummer (tax): BE07841186523
Ondernemingsnummer: 6448944091
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in HOUTAKKERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Hout and afgeleiden Gh; Houtbewerking and -behandeling; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUTAKKERS
(Get full report from official database of BE for HOUTAKKERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUTAKKERS
Addition kinds of activities for HOUTAKKERS

13890106. Olie- en gasputten: bouw, reparatie en demontage | Oil and gas wells: building, repairing and dismantling
23899902. Armbanden, elastisch | Arm bands, elastic
35230416. Schaapscharen, kracht | Sheep shears, power
42129905. Dumperauto's | Dump truck haulage
51929900. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec
59450000. Hobby, speelgoed en speelwinkels | Hobby, toy, and game shops
60620000. Staat krediet unies | State credit unions
60999903. Elektronisch geldoverdrachtsnetwerk, inclusief omschakeling | Electronic funds transfer network, including switching

Werken bij HOUTAKKERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUTAKKERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUTAKKERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUTAKKERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren elektromechanieker: Je staat in voor de goede werking van werktuigen, installaties en traditioneel en geautomatiseerd productiemateriaal. Daarvoor zal je vooral storingen oplossen. Je voert allerlei preventieve industriële onderhoudswerken uit en lost storingen op, op zowel mechanisch als elektrisch gebied: - Werktekeningen lezen en interpreteren - Appendages monteren en onderhouden (bv drukmeters, ventielen, sensoren,… toebehoren) - De verschillende soorten aandrijvingen monteren, herstellen en uitlijnen - Een smeerschema uitvoeren - Kennis van koppelingen, lagers, … - Preventief onderhoud uitvoeren en praktisch organiseren ter plaatse - Basisvaardigheden metaalbewerking (boren, schroefdraad tappen,…) - Dichtingen demonteren en monteren - Verbindingen verwezenlijken door middel van schroeven, pennen, spieën - Een elektrisch schema lezen - Elektrische motoren afkoppelen en aansluiten volgens de veiligheidsvoorschriften - Stuurcomponenten van de elektrische motor herkennen en vervangen - Pneumatische en hydraulische schema's lezen, storingen signaleren + OPLOSSEN - Storingen signaleren + OPLOSSEN - Plaatsen en afregelen van fotocellen en benaderingsschakelaars - Meten en controleren met de gangbare meetgereedschappen (elektrisch en mechanisch) - Storingen opzoeken met de gepaste meetinstrumenten of middelen

  • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bornem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper Meubelzaak Korbeek-lo (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand met een natuurlijke flair die klanten altijd dat u-bent-hier-welkom-gevoel kan geven? Ben jij daarnaast thuis in de wereld van decoratie, meubilair en interieur? Deel jij graag jouw creatieve ideeën met jouw klanten op een professionele manier? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen te regio Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerk(st)er die met de glimlach werkt. Je helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes en staat hen bij met professioneel advies. Je helpt ook mee met de bestellingen in te voeren en zorgt voor een goede presentatie van de winkel.

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van HOUTAKKERS in sociale netwerken
Look for responds of HOUTAKKERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUTAKKERS. Laat een reactie achter voor HOUTAKKERS. HOUTAKKERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUTAKKERS. Leave a respond for HOUTAKKERS. HOUTAKKERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUTAKKERS op de google maps. Adres en contacten HOUTAKKERS
Location of HOUTAKKERS on the google maps. Address and contacts of HOUTAKKERS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUTAKKERS HOUTAKKERS: MILCYCLE SPRL | CEDRIC EVRARD | SCHOONHEIDSINSTITUUT PEGGY | MICHEL CARDELLA | Isra?l (Consulaat)

Other related companies as HOUTAKKERS: MILCYCLE SPRL | CEDRIC EVRARD | SCHOONHEIDSINSTITUUT PEGGY | MICHEL CARDELLA | Isra?l (Consulaat)

HOUTAKKERS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUTAKKERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07841186523. Het bedrijf HOUTAKKERS bevindt zich op het adres: HALTSTRAAT 108; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 539,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Hout and afgeleiden Gh; Houtbewerking and -behandeling; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in HOUTAKKERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOUTAKKERS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUTAKKERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUTAKKERS, openstaande posities, locatie van HOUTAKKERS op de kaart.

HOUTAKKERS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUTAKKERS, company assigned to the tax number BE07841186523. The company HOUTAKKERS is located at the address: HALTSTRAAT 108; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 539,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Hout and afgeleiden Gh; Houtbewerking and -behandeling; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in HOUTAKKERS were not found.
The main activity of HOUTAKKERS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUTAKKERS is not available. You also can look at reviews of HOUTAKKERS, open positions, location of HOUTAKKERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUTAKKERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUTAKKERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUTAKKERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUTAKKERS, employees, financial statistics.