Provinciaal Zwembad Aarschot

Contactgegevens Provinciaal Zwembad Aarschot: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Provinciaal Zwembad Aarschot: address, phone, fax, email, website, opening hours

Provinciaal Zwembad Aarschot

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Demervallei 9; 3200; Aarschot, België

Telefoon (phone): 016 56 11 25 (+32-016 56 11 25) 016 56 11 25 (+32-016 56 11 25)

Fax (fax): 016 57 10 61 (+32-016 57 10 61) 016 57 10 61 (+32-016 57 10 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Provinciaal Zwembad Aarschot: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Provinciaal Zwembad Aarschot"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Provinciaal Zwembad Aarschot"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Provinciaal Zwembad Aarschot, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Provinciaal Zwembad Aarschot. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Provinciaal Zwembad Aarschot, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Provinciaal Zwembad Aarschot. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Provinciaal Zwembad Aarschot
Products information Provinciaal Zwembad Aarschot

BTW identificatienummer (tax): BE06405548095
Ondernemingsnummer: 1441650390
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Swimming pools

Product categorie (product category): Saunas

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Provinciaal Zwembad Aarschot
(Get full report from official database of BE for Provinciaal Zwembad Aarschot)

Aanvulling soorten activiteiten voor Provinciaal Zwembad Aarschot
Addition kinds of activities for Provinciaal Zwembad Aarschot

306999. Vervaardigde rubberproducten, nec, nec | Fabricated rubber products, nec, nec
371103. Militaire motorvoertuig montage | Military motor vehicle assembly
12310102. Screening planten, antraciet | Screening plants, anthracite
33569900. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
36729901. Circuits, televisie en radio gedrukt | Circuit boards, television and radio printed
50320306. Tegel, klei of ander keramiek, met uitzondering van vuurvaste | Tile, clay or other ceramic, excluding refractory
59619916. Postorder huis, nv | Mail order house, nec

Werken bij Provinciaal Zwembad Aarschot: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Provinciaal Zwembad Aarschot: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Provinciaal Zwembad Aarschot. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Provinciaal Zwembad Aarschot. Looking for open vacancies in other companies

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

  • Metselaar met interesse in een job kort bij huis! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vakman bent u op zoek naar een job kort bij huis, geen onnodige verplaatsingen meer,...? Dan is deze job zeker iets voor jou! jouw takenpakket bestaat uit: het uitzetten van profielen op de werf uitvoeren van metselwerkzaamheden voorbereidende taken, mortel maken,... orde bewaren, materiaal onderhouden,...

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Student logistiek (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een toffe studentenjob voor de komende zomermaanden? Voor een logistiek bedrijf in Gent Zeehaven zijn we op zoek naar gemotiveerde jongelingen die als orderpicker aan de slag willen. Als student magazijn sta je in voor het correct samenstellen van bestelingen.Te Desteldonk (vervoer vanuit Gent mogelijk met externe dienst). Mogelijkheden vanaf BEGIN JUNi tot EIND SEPTEMBER!!! Laat snel van je horen!

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

Zoek naar antwoorden van Provinciaal Zwembad Aarschot in sociale netwerken
Look for responds of Provinciaal Zwembad Aarschot in social networks

Lees alle opmerkingen voor Provinciaal Zwembad Aarschot. Laat een reactie achter voor Provinciaal Zwembad Aarschot. Provinciaal Zwembad Aarschot bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Provinciaal Zwembad Aarschot. Leave a respond for Provinciaal Zwembad Aarschot. Provinciaal Zwembad Aarschot on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Provinciaal Zwembad Aarschot op de google maps. Adres en contacten Provinciaal Zwembad Aarschot
Location of Provinciaal Zwembad Aarschot on the google maps. Address and contacts of Provinciaal Zwembad Aarschot

Andere gerelateerde bedrijven als come Provinciaal Zwembad Aarschot Provinciaal Zwembad Aarschot: Wase Tennisclub VZW | BST NV | Rochri | VAN ESPEN M. | MEUBELEN CORNELINE

Other related companies as Provinciaal Zwembad Aarschot: Wase Tennisclub VZW | BST NV | Rochri | VAN ESPEN M. | MEUBELEN CORNELINE

Provinciaal Zwembad Aarschot is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Provinciaal Zwembad Aarschot, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06405548095. Het bedrijf Provinciaal Zwembad Aarschot bevindt zich op het adres: Demervallei 9; 3200; Aarschot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Saunas. Lijst met producten zijn Swimming pools.
De hoofdactiviteit van Provinciaal Zwembad Aarschot is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Provinciaal Zwembad Aarschot is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Provinciaal Zwembad Aarschot, openstaande posities, locatie van Provinciaal Zwembad Aarschot op de kaart.

Provinciaal Zwembad Aarschot is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Provinciaal Zwembad Aarschot, company assigned to the tax number BE06405548095. The company Provinciaal Zwembad Aarschot is located at the address: Demervallei 9; 3200; Aarschot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Saunas. List of products are Swimming pools.
The main activity of Provinciaal Zwembad Aarschot is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Provinciaal Zwembad Aarschot is not available. You also can look at reviews of Provinciaal Zwembad Aarschot, open positions, location of Provinciaal Zwembad Aarschot on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Provinciaal Zwembad Aarschot, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Provinciaal Zwembad Aarschot, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Provinciaal Zwembad Aarschot, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Provinciaal Zwembad Aarschot, employees, financial statistics.