FLALFAFLEX NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLALFAFLEX NV
Private companiesCommunications • FLALFAFLEX NV

Contactgegevens FLALFAFLEX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLALFAFLEX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLALFAFLEX NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Lakenmakersstr. 223 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-55-63-43 32-15-55-63-43

Fax (fax): 32-15-55-61-12 32-15-55-61-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLALFAFLEX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLALFAFLEX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLALFAFLEX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLALFAFLEX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLALFAFLEX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLALFAFLEX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLALFAFLEX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLALFAFLEX NV
Products information FLALFAFLEX NV

BTW identificatienummer (tax): BE04370605468
Ondernemingsnummer: 7764007568
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 670,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLALFAFLEX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoses, pipes and tubes - plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLALFAFLEX NV
(Get full report from official database of BE for FLALFAFLEX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLALFAFLEX NV
Addition kinds of activities for FLALFAFLEX NV

359400. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
557100. Motorrijders | Motorcycle dealers
22990600. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
32810202. Desk set bases, onyx | Desk set bases, onyx
32950000. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
34710208. Zandstralen van metalen onderdelen | Sand blasting of metal parts
51590403. Woltoppen | Wool tops
51690206. Gassen, samengeperst en vloeibaar | Gases, compressed and liquefied
59320302. Zeldzame boeken | Rare books
92220401. Juridische raad en vervolging, federale overheid | Legal counsel and prosecution, federal government

Werken bij FLALFAFLEX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLALFAFLEX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLALFAFLEX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLALFAFLEX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren schrijnwerker/ Plaatser om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Deurne. Je zal instaan voor het plaatsen van ramen, deuren en garagepoorten.

  • Inpakker (m/v/x) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze vacature zoekt H.Essers gemotiveerde kandidaten die als inpakker willen werken. Je zal een kwaliteitscontrole uitvoeren en goederen herverpakken. Je werkt in de dagploeg (van 8u tot 17u) van maandag tot en met vrijdag

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

Zoek naar antwoorden van FLALFAFLEX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLALFAFLEX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLALFAFLEX NV. Laat een reactie achter voor FLALFAFLEX NV. FLALFAFLEX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLALFAFLEX NV. Leave a respond for FLALFAFLEX NV. FLALFAFLEX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLALFAFLEX NV op de google maps. Adres en contacten FLALFAFLEX NV
Location of FLALFAFLEX NV on the google maps. Address and contacts of FLALFAFLEX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLALFAFLEX NV FLALFAFLEX NV: DIERKS | PASCAL NEVENS | DECORATIE EDDY | S?BASTIEN OLIVIER | PAUL BEELEN ASBL

Other related companies as FLALFAFLEX NV: DIERKS | PASCAL NEVENS | DECORATIE EDDY | S?BASTIEN OLIVIER | PAUL BEELEN ASBL

FLALFAFLEX NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLALFAFLEX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04370605468. Het bedrijf FLALFAFLEX NV bevindt zich op het adres: Lakenmakersstr. 223 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 670,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hoses, pipes and tubes - plastic. Producten gemaakt in FLALFAFLEX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLALFAFLEX NV is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLALFAFLEX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLALFAFLEX NV, openstaande posities, locatie van FLALFAFLEX NV op de kaart.

FLALFAFLEX NV is a company, that was registered 2001 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is FLALFAFLEX NV, company assigned to the tax number BE04370605468. The company FLALFAFLEX NV is located at the address: Lakenmakersstr. 223 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 670,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hoses, pipes and tubes - plastic. Products created in FLALFAFLEX NV were not found.
The main activity of FLALFAFLEX NV is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLALFAFLEX NV is not available. You also can look at reviews of FLALFAFLEX NV, open positions, location of FLALFAFLEX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLALFAFLEX NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLALFAFLEX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLALFAFLEX NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLALFAFLEX NV, employees, financial statistics.