A JPL SERRURIER-LEMARCHAND

Particuliere bedrijvenBosbouw • A JPL SERRURIER-LEMARCHAND
Private companiesForestry • A JPL SERRURIER-LEMARCHAND

Contactgegevens A JPL SERRURIER-LEMARCHAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A JPL SERRURIER-LEMARCHAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

A JPL SERRURIER-LEMARCHAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Juprelle 48; 4000; Liège 1 (Rocourt), België

Telefoon (phone): 04 239 00 67; 0458 45 00 01; 0475 48 32 29 (+32-04 239 00 67; 0458 45 00 01; 0475 48 32 29) 04 239 00 67; 0458 45 00 01; 0475 48 32 29 (+32-04 239 00 67; 0458 45 00 01; 0475 48 32 29)

Fax (fax): 04 239 22 42 (+32-04 239 22 42) 04 239 22 42 (+32-04 239 22 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A JPL SERRURIER-LEMARCHAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A JPL SERRURIER-LEMARCHAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A JPL SERRURIER-LEMARCHAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A JPL SERRURIER-LEMARCHAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A JPL SERRURIER-LEMARCHAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A JPL SERRURIER-LEMARCHAND
Products information A JPL SERRURIER-LEMARCHAND

BTW identificatienummer (tax): BE01991790771
Ondernemingsnummer: 1011535644
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Locks & keys

Product categorie (product category): Safes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A JPL SERRURIER-LEMARCHAND
(Get full report from official database of BE for A JPL SERRURIER-LEMARCHAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor A JPL SERRURIER-LEMARCHAND
Addition kinds of activities for A JPL SERRURIER-LEMARCHAND

22111001. Crinoline | Crinoline
27119900. Kranten, nec | Newspapers, nec
32210100. Voedsel containers, glas | Food containers, glass
34330106. Oliebrander, huishoudelijk of industrieel | Oil burners, domestic or industrial
38430100. Tandheelkundige apparatuur | Dental equipment
39440302. Auto- en vrachtwagensmodellen, speelgoed en hobby | Automobile and truck models, toy and hobby
56510000. Familie kleding winkels | Family clothing stores
79299903. Disc jockey service | Disc jockey service

Werken bij A JPL SERRURIER-LEMARCHAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A JPL SERRURIER-LEMARCHAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A JPL SERRURIER-LEMARCHAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A JPL SERRURIER-LEMARCHAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator decoupage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator decoupage sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van een snijmachine en het correct transporteren en stockeren. Je leeft hierbij steeds strikt de kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften na. Je hebt tevens een basiskennis van computer.

  • Machine operator (NOKERE)

    Regio: NOKERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • Montagemedewerker metaalbedrijf (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van A JPL SERRURIER-LEMARCHAND in sociale netwerken
Look for responds of A JPL SERRURIER-LEMARCHAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor A JPL SERRURIER-LEMARCHAND. Laat een reactie achter voor A JPL SERRURIER-LEMARCHAND. A JPL SERRURIER-LEMARCHAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A JPL SERRURIER-LEMARCHAND. Leave a respond for A JPL SERRURIER-LEMARCHAND. A JPL SERRURIER-LEMARCHAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A JPL SERRURIER-LEMARCHAND op de google maps. Adres en contacten A JPL SERRURIER-LEMARCHAND
Location of A JPL SERRURIER-LEMARCHAND on the google maps. Address and contacts of A JPL SERRURIER-LEMARCHAND

Andere gerelateerde bedrijven als come A JPL SERRURIER-LEMARCHAND A JPL SERRURIER-LEMARCHAND: BAKKERIJ DESMET | Jeanelli NV | HARROY A | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | Baumgartner

Other related companies as A JPL SERRURIER-LEMARCHAND: BAKKERIJ DESMET | Jeanelli NV | HARROY A | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | Baumgartner

A JPL SERRURIER-LEMARCHAND is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01991790771. Het bedrijf A JPL SERRURIER-LEMARCHAND bevindt zich op het adres: Avenue de Juprelle 48; 4000; Liège 1 (Rocourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 806,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Safes. Lijst met producten zijn Locks & keys.
De hoofdactiviteit van A JPL SERRURIER-LEMARCHAND is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A JPL SERRURIER-LEMARCHAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, openstaande posities, locatie van A JPL SERRURIER-LEMARCHAND op de kaart.

A JPL SERRURIER-LEMARCHAND is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, company assigned to the tax number BE01991790771. The company A JPL SERRURIER-LEMARCHAND is located at the address: Avenue de Juprelle 48; 4000; Liège 1 (Rocourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 806,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Safes. List of products are Locks & keys.
The main activity of A JPL SERRURIER-LEMARCHAND is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A JPL SERRURIER-LEMARCHAND is not available. You also can look at reviews of A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, open positions, location of A JPL SERRURIER-LEMARCHAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, employees, financial statistics.