Van Belleghem BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Van Belleghem BVBA
Private companiesAgricultural Services • Van Belleghem BVBA

Contactgegevens Van Belleghem BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Belleghem BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Belleghem BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldhoekstraat 13; 9990; Maldegem, België

Telefoon (phone): 050 71 29 45 (+32-050 71 29 45) 050 71 29 45 (+32-050 71 29 45)

Fax (fax): 050 71 29 45 (+32-050 71 29 45) 050 71 29 45 (+32-050 71 29 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Belleghem BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Belleghem BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Belleghem BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Belleghem BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Belleghem BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Belleghem BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Belleghem BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Belleghem BVBA
Products information Van Belleghem BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07247100830
Ondernemingsnummer: 8250976562
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Van Belleghem BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Belleghem BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Belleghem BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Belleghem BVBA
Addition kinds of activities for Van Belleghem BVBA

149903. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
203304. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
26310303. Corrugatiemedium | Corrugating medium
36410212. Verzegelde lage druk gaslichten | Sealed low-pressure gas lights
38290219. Weergave apparatuur | Weather tracking equipment
48130204. Web zoeken portal provider | Web search portal provider
50750103. Luchtvervuiling apparatuur en benodigdheden | Air pollution control equipment and supplies

Werken bij Van Belleghem BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Belleghem BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Belleghem BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Belleghem BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

  • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes met de wagen van Bpost) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op maandag of dinsdag of zaterdag.

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Containerparkmedewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    Klantvriendelijk ontvangen van bezoekers. Bezoekers helpen bij het sorteren en correct deponeren van het afval. Controle van de aangeboden afvalstoffen. Toezicht houden op het containerpark.

  • Stagiair-advocaat Civiel Recht (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax & Legal profielen, ondersteund een gerenommeerd advocatenkantoor in haar zoektocht naar een stagiair-advocaat met een eerste ervaring in het civiele recht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur om hiervoor in aanmerking te komen. Het takenpakket van de junior associate die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het civiele recht. Je werkt steeds samen met een meer ervaren advocaat die jou feedback geeft over de geleverde diensten. Deze 'senior' betrekt jou ook zoveel mogelijk bij het dossier. Zo kan je, indien mogelijk, verschillende vergaderingen met de klant meevolgen zodat je perfect op de hoogte bent van de noden en wensen.

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van Van Belleghem BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Belleghem BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Belleghem BVBA. Laat een reactie achter voor Van Belleghem BVBA. Van Belleghem BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Belleghem BVBA. Leave a respond for Van Belleghem BVBA. Van Belleghem BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Belleghem BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Belleghem BVBA
Location of Van Belleghem BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Belleghem BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Belleghem BVBA Van Belleghem BVBA: Van Dyck Interieur | Derim | Nelly | EURO TAP CONTROL | BENS

Other related companies as Van Belleghem BVBA: Van Dyck Interieur | Derim | Nelly | EURO TAP CONTROL | BENS

Van Belleghem BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Belleghem BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07247100830. Het bedrijf Van Belleghem BVBA bevindt zich op het adres: Veldhoekstraat 13; 9990; Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Van Belleghem BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Belleghem BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Belleghem BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Belleghem BVBA, openstaande posities, locatie van Van Belleghem BVBA op de kaart.

Van Belleghem BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Belleghem BVBA, company assigned to the tax number BE07247100830. The company Van Belleghem BVBA is located at the address: Veldhoekstraat 13; 9990; Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bookkeepers. Products created in Van Belleghem BVBA were not found.
The main activity of Van Belleghem BVBA is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Belleghem BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Belleghem BVBA, open positions, location of Van Belleghem BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Belleghem BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Belleghem BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Belleghem BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Belleghem BVBA, employees, financial statistics.