FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA

Contactgegevens FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Av. Solvay 3 1300 Wavre - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-10-22-90-93 32-10-22-90-93

Fax (fax): 32-10-22-91-83 32-10-22-91-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA
Products information FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA

BTW identificatienummer (tax): BE01930541992
Ondernemingsnummer: 9098846435
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foams, plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA
(Get full report from official database of BE for FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA
Addition kinds of activities for FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA

226299. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
792900. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups
08519906. Houtwaarderingsdiensten | Timber valuation services
35540100. Papiervormende machines | Paper forming machines
35640201. Vliegtuigen (blower) | Aircurtains (blower)
38430108. Tandmotoren | Dental engines
50870603. Betongraven en kisten | Concrete burial vaults and boxes

Werken bij FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur / mecanicien (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse, gespecialiseerd in verschillende montage werken, zijn wij op zoek naar iemand om het team te versterken. Wat behoort tot jouw takenpakket? - mechanische montage van nieuwe machines - montage van tuinhuizen en chalets - montage van overkappingen - plaatsen van diverse tuinomheiningen - diverse andere montage opdrachten - plaatsen en aansluiten van elektrische leidingen aan woningen - plaatsen van poorten en de automatisatie ervan Kortom, je hebt veel afwisseling in de job door de verscheidenheid aan projecten.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kinrooi (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

  • Jobstudenten Zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Studentenjob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • Ambitieuze dossierbeheerder - Salarispakket met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze klant, een accountantsgroep met meerdere vestigingen doorheen Vlaanderen, gaat onze huidige zoektocht uit naar een ervaren dossierbeheerder - boekhouder - accountant voor hun kantoor in Geel. Heb jij dus al enkele jaren gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier dan zeker even verder over enkele details in dit kantoor: Hun focus ligt op een kwaliteitsvolle service voor hun klanten, die ze proberen te begeleiden doorheen de volledige levensloop; Ze bestaan al meer dan 40 jaar, en dit reflecteert zich dan ook in de hoeveelheid gespecialiseerde kennis die ze dagelijks verwerken; Een sterke inzet op digitalisering en een moderne werkwijze maken hun als kantoor op dit vlak een van de koplopers uit hun regio. Lijkt deze omgeving alvast iets voor jou? Lees dan hieronder verder over wat de functie zal inhouden. Dossierbeheerder - boekhouder - accountant | De verantwoordelijkheden Je zal het volwaardige takenpakket van A tot Z behandelen, dat bestaat uit verschillende aspecten: Het voorbereiden van de dossiers (inboekwerk, aangiftes...); Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; Het correct afsluiten van de dossiers; Met een analytisch oog kijken naar deze dossiers om deze optimaal te beheren. Heb jij de ambitie om op termijn jouw BIBF of IAB titel te behalen? Dit geeft je de mogelijkheid om ook deel te nemen aan klantenbesprekingen en verder door te groeien.

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • heftruck mecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellen van de heftrucks

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • ITS Group Benelux - System Engineer XenApp / XenDesktop (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context             Citrix Infrastructure: XenApp 6.5, XenDesktop 7.14, Citrix Receiver configurations, Citrix Storefront, Citrix NetScaler Gateways, PVS, License server Windows Remote Desktop Services Infrastructure: RDS Gateways, RDS session hosts Design, Life cycle management, Patch management, capacity management of Citrix and Windows RDS platforms 2nd and 3rd level support (for Citrix and RDS platforms) 2nd level support for Windows Servers Pro-active monitoring Application Packaging for all Windows Platforms        Function  Description      Design and implement the Citrix infrastructure and Remote Desktop Services Integration of this infrastructure in the remote access solution Write technical documentation to support the design Ensure 3rd level support (advanced troubleshooting) related to the products you manage Provide consultancy on projects Capacity Management of the infrastructure Set-up and follow-up of the monitoring of the infrastructure Deliver operational handbooks, disaster recovery handbooks        Profile Team player Quick self-starter, pro-active attitude, Good Communication and Influencing skills; Good analytical and synthesis skills; Autonomy, commitment and perseverance Ability to work in a dynamic and multi-cultural environment Flexible, accurate & control minded. Customer-orientation Proven experience with the Citrix and RDS technologies in large environments Mandatory: Expert knowledge of Citrix (XenApp, XenDesktop, NetScaler Access GateWay, Storefront, License servers, PVS) and RDS Products (RDS GateWay, RDS session hosts, License server) Good knowledge of the Windows operating system Knowledge of Hypervisors: Hyper-V Integration of the Citrix client within different platforms: Windows (all versions), Apple (Mac),... Knowledge of PowerShell scripting Basic Networking knowledge (Proxy, routing, local Firewalls, Firewalls) Knowledge of remote access solutions like Juniper Knowledge of SCOM Knowledge of client operating systems (Windows, Mac OS X, ...)

Zoek naar antwoorden van FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA in sociale netwerken
Look for responds of FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA. Laat een reactie achter voor FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA. FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA. Leave a respond for FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA. FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA op de google maps. Adres en contacten FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA
Location of FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA on the google maps. Address and contacts of FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA: A. JOOKEN EN Zonen | ROLAND OLIVIER | NATURA | Centre Energ茅tique Humaine | GILBERT LECLUYSE

Other related companies as FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA: A. JOOKEN EN Zonen | ROLAND OLIVIER | NATURA | Centre Energ茅tique Humaine | GILBERT LECLUYSE

FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01930541992. Het bedrijf FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA bevindt zich op het adres: Av. Solvay 3 1300 Wavre - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 507,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Foams, plastic. Producten gemaakt in FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA, openstaande posities, locatie van FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA op de kaart.

FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA is a company, that was registered 1993 in Wavre region, Belgium. Full name of company is FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA, company assigned to the tax number BE01930541992. The company FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA is located at the address: Av. Solvay 3 1300 Wavre - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 507,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Foams, plastic. Products created in FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA were not found.
The main activity of FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA is not available. You also can look at reviews of FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA, open positions, location of FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSOCIETE INDUSTRIELLE DES PLASTIQUES SA, employees, financial statistics.