FLVEILIGE HAVE VZW

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • FLVEILIGE HAVE VZW
Private companiesSocial Services • FLVEILIGE HAVE VZW

Contactgegevens FLVEILIGE HAVE VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVEILIGE HAVE VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVEILIGE HAVE VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lostr. 20 9880 Aalter - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-74-95-11 32-93-74-95-11

Fax (fax): 32-93-74-95-00 32-93-74-95-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVEILIGE HAVE VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVEILIGE HAVE VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVEILIGE HAVE VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVEILIGE HAVE VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVEILIGE HAVE VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVEILIGE HAVE VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVEILIGE HAVE VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVEILIGE HAVE VZW
Products information FLVEILIGE HAVE VZW

BTW identificatienummer (tax): BE03853973388
Ondernemingsnummer: 5998229980
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 445,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLVEILIGE HAVE VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVEILIGE HAVE VZW
(Get full report from official database of BE for FLVEILIGE HAVE VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVEILIGE HAVE VZW
Addition kinds of activities for FLVEILIGE HAVE VZW

549901. Gezondheids- en dieetwinkels | Health and dietetic food stores
07220000. Gewas oogsten | Crop harvesting
20990701. Box lunches, te koop op basis van premisses | Box lunches, for sale off premisses
23110101. Formele jassen, mannen en jongeren ': van aangekochte materialen | Formal jackets, men's and youths': from purchased materials
33690103. Zink en zink-base legering gietstukken, behalve die-castings | Zinc and zinc-base alloy castings, except die-castings
38270119. Triplet vergrootinstrumenten, optisch | Triplet magnifying instruments, optical
39999919. Hosiery kits, naaien en repareren | Hosiery kits, sewing and mending
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)
59629901. Sigaretten automaten | Cigarettes vending machines

Werken bij FLVEILIGE HAVE VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVEILIGE HAVE VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVEILIGE HAVE VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVEILIGE HAVE VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder AY - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever, actief in welzijnswerk, zijn we op zoek naar een tijdelijke boekhouder in Antwerpen. In deze functie zijn de volgende taken jouw verantwoordelijkheid. je voert de boekhouding van jouw deelwerkingen je bent de eerste aanspreekpersoon voor de budgetverantwoordelijken van jouw deelwerkingen je voert de kwartaal-en jaarafsluiting uit

  • medewerker Undercoating (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afplakken van wagens Het spuiten van een anti-roestlaag onderaan de wagens Ervaring is niet vereist - opleiding wordt voorzien

  • Automonteur regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde automonteur. Je takenpakket bestaat uit het volgende: 1. Bespreken van eventuele problemen met de auto-eigenaar. 2. Opsporen van gebreken aan voertuigen. 3. Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 4. Maken van een kostenindicatie van de reparatie. 5. Nakijken van alle onderdelen van voertuig en motor. 6. Repareren of vervangen van kapotte onderdelen. 7. Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (bijvoorbeeld smeren van onderdelen en verversen van olie). 8. Testen van het voertuig na reparatie, Eventueel bijstellen van onderdelen op basis van de testrit. 9. Verzorgen van tijdsregistratie per werkzaamheid. 10. Beheren van de voorraad van de werkplaats (tijdig bestellen van materialen en/of onderdelen). 11. Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie. 12. Verstrekken van advies aan klanten wat betreft onderhoud.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Assistent winkelmanager voor 1 van onze GAMMA winkels, regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een Gamma winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren. Samen zijn jullie de stuwende kracht om onze Van Neerbos bedrijfsvisie te realiseren!

  • Commercieel analyst voor de voedingssector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Roeselare zijn we op zoek naar een commercieel analyst: - Dit is voor het bedrijf een nieuw gecreëerde functie, gezien zij werken met private label producten - Je bouwt een grondige kennis van de markt op en doet hier analyse op - Je analyseert de klanten, producten en de trends - Je bent een belangrijke schakel tussen sales, productie, aankoop en R&D - Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en waakt over het imago van de organisatie - Je neemt deel aan verschillende projecten en volgt de introductie van nieuwe klanten op Bedrijfsprofiel: Dit is een bedrijf actief in de voedingssector, dit in hoofdzaak voor private label producten. Het bedrijf is actief binnen een 60-tal landen en is hierin ook 1 van de sterke spelers.

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • PHP Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

  • Freelance/Tijdelijke Payroll Officer (6m) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674433-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een onderneming gevestigd in de regio Antwerpen. Je werkt mee aan de optimalisatie van diverse administratieve HR-processen  Je neemt actief deel aan uiteenlopende HR-projecten. Je staat samen met de overige teamleden in voor een correcte loonverwerking.  Je verstrekt aan de medewerkers op een gestructureerde, proactieve en klantgerichte manier de nodige informatie en advies m.b.t. sociale wetgeving. Je staat mee in voor de rapporteringen en voorbereiding van de budgetoefening 

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van FLVEILIGE HAVE VZW in sociale netwerken
Look for responds of FLVEILIGE HAVE VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVEILIGE HAVE VZW. Laat een reactie achter voor FLVEILIGE HAVE VZW. FLVEILIGE HAVE VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVEILIGE HAVE VZW. Leave a respond for FLVEILIGE HAVE VZW. FLVEILIGE HAVE VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVEILIGE HAVE VZW op de google maps. Adres en contacten FLVEILIGE HAVE VZW
Location of FLVEILIGE HAVE VZW on the google maps. Address and contacts of FLVEILIGE HAVE VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVEILIGE HAVE VZW FLVEILIGE HAVE VZW: Goossens-Santens | T INTERIM | CLUDTS-FALLY & FILS | K. MOREL | Hoefijzer ('t)

Other related companies as FLVEILIGE HAVE VZW: Goossens-Santens | T INTERIM | CLUDTS-FALLY & FILS | K. MOREL | Hoefijzer ('t)

FLVEILIGE HAVE VZW is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVEILIGE HAVE VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03853973388. Het bedrijf FLVEILIGE HAVE VZW bevindt zich op het adres: Lostr. 20 9880 Aalter - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 445,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social services. Producten gemaakt in FLVEILIGE HAVE VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVEILIGE HAVE VZW is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVEILIGE HAVE VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVEILIGE HAVE VZW, openstaande posities, locatie van FLVEILIGE HAVE VZW op de kaart.

FLVEILIGE HAVE VZW is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVEILIGE HAVE VZW, company assigned to the tax number BE03853973388. The company FLVEILIGE HAVE VZW is located at the address: Lostr. 20 9880 Aalter - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 445,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social services. Products created in FLVEILIGE HAVE VZW were not found.
The main activity of FLVEILIGE HAVE VZW is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVEILIGE HAVE VZW is not available. You also can look at reviews of FLVEILIGE HAVE VZW, open positions, location of FLVEILIGE HAVE VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVEILIGE HAVE VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVEILIGE HAVE VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVEILIGE HAVE VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVEILIGE HAVE VZW, employees, financial statistics.