D'Hondt P

Contactgegevens D'Hondt P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'Hondt P: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'Hondt P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lavendelstraat 18; 9400; Ninove, België

Telefoon (phone): 054 33 38 62 (+32-054 33 38 62) 054 33 38 62 (+32-054 33 38 62)

Fax (fax): +32 (56) 239-52-29 +32 (56) 239-52-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'Hondt P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'Hondt P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'Hondt P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'Hondt P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'Hondt P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'Hondt P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'Hondt P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'Hondt P
Products information D'Hondt P

BTW identificatienummer (tax): BE07234741210
Ondernemingsnummer: 1447967529
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 623,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in D'Hondt P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'Hondt P
(Get full report from official database of BE for D'Hondt P)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'Hondt P
Addition kinds of activities for D'Hondt P

229901. Batting, wadding, padding en vullingen | Batting, wadding, padding and fillings
20689902. Zaden: gedroogd, gedroogd, gezouten of geroosterd | Seeds: dried, dehydrated, salted or roasted
22520101. Anklets (sokken) | Anklets (hosiery)
26210910. Kraft schildpapier | Kraft sheathing paper
33669908. Machines gietstukken, koper of koper-base legering | Machinery castings, copper or copper-base alloy
35669903. Reductie versnellingen en versnellingen voor turbines, behalve auto | Reduction gears and gear units for turbines, except auto
50840806. Stackers, industriële | Stackers, industrial
51120402. Gegevensverwerking benodigdheden | Data processing supplies
67220000. Management investering, open-end | Management investment, open-end

Werken bij D'Hondt P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'Hondt P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'Hondt P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'Hondt P. Looking for open vacancies in other companies

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Productiearbeider (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de automotive sector zijn we op zoek naar: Operatoren in 2 ploegen en nachtploeg: Taken: Seriewerk, controleren van de geproduceerde producten, labelen van de producten. Een heftruckchauffeur met optie vast voor de afdeling verzending in 2 ploegen: Taken: laden/lossen vrachtenwagen, aanlevering van de productie,...

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Bijlesgever/Coach voor ECONOMIE/BOEKHOUDEN (m/v) regio WIJNEGEM/SCHOTEN (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Chauffeur C / CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POBOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van D'Hondt P in sociale netwerken
Look for responds of D'Hondt P in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'Hondt P. Laat een reactie achter voor D'Hondt P. D'Hondt P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'Hondt P. Leave a respond for D'Hondt P. D'Hondt P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'Hondt P op de google maps. Adres en contacten D'Hondt P
Location of D'Hondt P on the google maps. Address and contacts of D'Hondt P

Andere gerelateerde bedrijven als come D'Hondt P D'Hondt P: Debie N | GARAGE EIFFLING | CYPERS EMILE | GEMEENTEBESTUUR WILRIJK | K. NIJSKENS

Other related companies as D'Hondt P: Debie N | GARAGE EIFFLING | CYPERS EMILE | GEMEENTEBESTUUR WILRIJK | K. NIJSKENS

D'Hondt P is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'Hondt P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07234741210. Het bedrijf D'Hondt P bevindt zich op het adres: Lavendelstraat 18; 9400; Ninove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 623,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in D'Hondt P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'Hondt P is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'Hondt P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'Hondt P, openstaande posities, locatie van D'Hondt P op de kaart.

D'Hondt P is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'Hondt P, company assigned to the tax number BE07234741210. The company D'Hondt P is located at the address: Lavendelstraat 18; 9400; Ninove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 623,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Booksellers. Products created in D'Hondt P were not found.
The main activity of D'Hondt P is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of D'Hondt P is not available. You also can look at reviews of D'Hondt P, open positions, location of D'Hondt P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'Hondt P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'Hondt P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'Hondt P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'Hondt P, employees, financial statistics.