LA COTE A L´OS

Contactgegevens LA COTE A L´OS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA COTE A L´OS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA COTE A L´OS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DEL´VAUX 13BA; 5031; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81570117 (+32-81570117) 81570117 (+32-81570117)

Fax (fax): +32 (4) 231-78-70 +32 (4) 231-78-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA COTE A L´OS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA COTE A L´OS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA COTE A L´OS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA COTE A L´OS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA COTE A L´OS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA COTE A L´OS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA COTE A L´OS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA COTE A L´OS
Products information LA COTE A L´OS

BTW identificatienummer (tax): BE02114013671
Ondernemingsnummer: 4285736083
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 610,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LA COTE A L´OS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA COTE A L´OS
(Get full report from official database of BE for LA COTE A L´OS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA COTE A L´OS
Addition kinds of activities for LA COTE A L´OS

653101. Makelaars in onroerend goed en agenten | Real estate brokers and agents
32530202. Mozaïek tegel, geglazuurd en ongeglazuurd: keramiek | Mosaic tile, glazed and unglazed: ceramic
33699905. Titanium gietstukken, behalve die-casting | Titanium castings, except die-casting
38419901. Inhalatie therapie apparatuur | Inhalation therapy equipment
39650204. Rechte pennen: staal of messing | Straight pins: steel or brass
49230000. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
80629900. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec

Werken bij LA COTE A L´OS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA COTE A L´OS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA COTE A L´OS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA COTE A L´OS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

  • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

  • Procesoperator (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende firma in de ruime regio zijn we op zoek naar een operator bulk. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket - mengen van de grondstoffen - persen van de grondstoffen - bulkverladen Je komt in contact met onder andere vrachtwagenchauffeurs die naar de weegbrug komen Het gaat zowel om manuele arbeid als om computergestuurd werk. Het mengen en het persen gebeurt voornamelijk computergestuurd. Je volgt de productie op zowel kwantitatief als kwalitatief.

  • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Poetshulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Landen - Zoutleeuw - Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • Front End Drupal Developer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOVATION

    Type: Vaste Job

    Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

Zoek naar antwoorden van LA COTE A L´OS in sociale netwerken
Look for responds of LA COTE A L´OS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA COTE A L´OS. Laat een reactie achter voor LA COTE A L´OS. LA COTE A L´OS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA COTE A L´OS. Leave a respond for LA COTE A L´OS. LA COTE A L´OS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA COTE A L´OS op de google maps. Adres en contacten LA COTE A L´OS
Location of LA COTE A L´OS on the google maps. Address and contacts of LA COTE A L´OS

Andere gerelateerde bedrijven als come LA COTE A L´OS LA COTE A L´OS: M.L.B. | Prabo Products NV | Baeyens J | Courtois Pierre | De Stijl BVBA

Other related companies as LA COTE A L´OS: M.L.B. | Prabo Products NV | Baeyens J | Courtois Pierre | De Stijl BVBA

LA COTE A L´OS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA COTE A L´OS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02114013671. Het bedrijf LA COTE A L´OS bevindt zich op het adres: RUE DEL´VAUX 13BA; 5031; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 610,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in LA COTE A L´OS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA COTE A L´OS is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA COTE A L´OS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA COTE A L´OS, openstaande posities, locatie van LA COTE A L´OS op de kaart.

LA COTE A L´OS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA COTE A L´OS, company assigned to the tax number BE02114013671. The company LA COTE A L´OS is located at the address: RUE DEL´VAUX 13BA; 5031; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 610,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boucheries. Products created in LA COTE A L´OS were not found.
The main activity of LA COTE A L´OS is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LA COTE A L´OS is not available. You also can look at reviews of LA COTE A L´OS, open positions, location of LA COTE A L´OS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA COTE A L´OS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA COTE A L´OS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA COTE A L´OS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA COTE A L´OS, employees, financial statistics.