GEBROEDERS VAN REETH

Contactgegevens GEBROEDERS VAN REETH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEBROEDERS VAN REETH: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEBROEDERS VAN REETH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PROF. SCHARPELAAN 108; 3130; BEGIJNENDIJK, België

Telefoon (phone): 16567728 (+32-16567728) 16567728 (+32-16567728)

Fax (fax): +32 (67) 147-87-98 +32 (67) 147-87-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEBROEDERS VAN REETH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEBROEDERS VAN REETH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEBROEDERS VAN REETH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEBROEDERS VAN REETH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEBROEDERS VAN REETH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEBROEDERS VAN REETH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEBROEDERS VAN REETH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEBROEDERS VAN REETH
Products information GEBROEDERS VAN REETH

BTW identificatienummer (tax): BE02562530517
Ondernemingsnummer: 5359375000
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 681,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in GEBROEDERS VAN REETH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Dakwerken; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEBROEDERS VAN REETH
(Get full report from official database of BE for GEBROEDERS VAN REETH)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEBROEDERS VAN REETH
Addition kinds of activities for GEBROEDERS VAN REETH

152101. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
811102. Gespecialiseerde advocatenkantoren, advocaten | Specialized law offices, attorneys
25149907. Serverswagens en theewagen: metaal | Serving carts and tea wagons: metal
35230102. Reinigingsmachines voor fruit, korrels en groenten | Cleaning machines for fruits, grains, and vegetables
76991503. Reparatie van fotografische apparatuur | Photographic equipment repair
87119903. Raadgevend ingenieur | Consulting engineer

Werken bij GEBROEDERS VAN REETH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEBROEDERS VAN REETH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEBROEDERS VAN REETH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEBROEDERS VAN REETH. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Enthousiast magazijnier met heftruckattest (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Taken: Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck. Je vervolledigt en corrigeeert indien nodig de verieste documenten, zowel voor transport als voor ontvangst van de goederen (via ERP). Je staat in contact met de externe transportpartner en optimaliseert de transporten. Je onderhoudt het magazijn en de gangen. Je bevoorraadt de productie van doze, trays, folies aan de hand van de planning waarvan een gedeelte in een extern magazijn staat.

  • Productiemedewerker: afvuller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een productiemedewerker (afvuller).

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Deerlijk-Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student verpakking Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en ben je nog op zoek naar een studentenjob in de maand september? Lees dan snel verder want voor onze klant in Tienen zijn wij op zoek naar 10 studenten! Als student ga je instaan op de verpakkingsafdeling.

  • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

  • Etudiant(e) Vendeur - vendeuse (M/V), Bruxelles - Rue Fripiers (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SACHA SHOES

    Type: Studentenjob

    Vous avez de l'expérience en vente dans le secteur du commerce de détail et/ou dans le secteur de l'hôtellerie et de la restauration, vous avez une affinité avec le monde de la mode et vous aimez avoir un bon contact relationnel avec les clients? De plus, vous êtes disponible pour travailler du lundi au dimanche inclus? Alors, vous êtes peut-être le nouveau talent que nous cherchons pour la vente! Rejoignez notre équipe et transmettez votre passion pour la mode à nos clients. Sacha est une entreprise de chaussures internationale ayant plus de 70 filiales dans le Benelux et Allemagne + une boutique en ligne internationale. Chez Sacha, vous travaillez au sein d'une équipe solide où vous pouvez compter sur l'honnêteté, la confiance et la reconnaissance. De plus, vous avez la possibilité d'être le/la premier(e) informé(e) des dernières tendances et des développements dans le secteur de la mode. Au sein d'un environnement énergique et en collaboration avec vos collègues Sacha-friends, vous travaillez avec les collections les plus branchées, allant de nos propres bottes tendance aux élégantes chaussures à lacets italiennes. DESCRIPTION DU POSTE Pour ce poste, nous sommes à la recherche d'un(e) étudiant(e) vendeur(-euse) motivé(e) avec une attitude commerciale. Vous êtes passionné(e) de mode et vous aimez conseiller et styler les personnes. Vous veillez à: Représenter l'image de Sacha et du Sacha lifestyle Accueillir les clients et les renseigner de façon professionnelle afin que ceux-ci quittent le magasin avec un véritable sentiment de satisfaction Assurer la vente des chaussures et accessoires Donner des conseils concernant l'entretien des chaussures et des sacs Rendre le magasin attractif Mettre en œuvre des procédures selon les directives de Sacha Effectuer les activités liées à la réserve adresse: Rue Fripiers Bruxelles, Belgique heures: temps partiel

  • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

Zoek naar antwoorden van GEBROEDERS VAN REETH in sociale netwerken
Look for responds of GEBROEDERS VAN REETH in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEBROEDERS VAN REETH. Laat een reactie achter voor GEBROEDERS VAN REETH. GEBROEDERS VAN REETH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEBROEDERS VAN REETH. Leave a respond for GEBROEDERS VAN REETH. GEBROEDERS VAN REETH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEBROEDERS VAN REETH op de google maps. Adres en contacten GEBROEDERS VAN REETH
Location of GEBROEDERS VAN REETH on the google maps. Address and contacts of GEBROEDERS VAN REETH

Andere gerelateerde bedrijven als come GEBROEDERS VAN REETH GEBROEDERS VAN REETH: IVAN GIOVANNINI | De Prest M | WAYENBERG | IJSBREKER | Steun Archeologie en Kunst vzw

Other related companies as GEBROEDERS VAN REETH: IVAN GIOVANNINI | De Prest M | WAYENBERG | IJSBREKER | Steun Archeologie en Kunst vzw

GEBROEDERS VAN REETH is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEBROEDERS VAN REETH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02562530517. Het bedrijf GEBROEDERS VAN REETH bevindt zich op het adres: PROF. SCHARPELAAN 108; 3130; BEGIJNENDIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 681,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Dakwerken; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in GEBROEDERS VAN REETH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEBROEDERS VAN REETH is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEBROEDERS VAN REETH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEBROEDERS VAN REETH, openstaande posities, locatie van GEBROEDERS VAN REETH op de kaart.

GEBROEDERS VAN REETH is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEBROEDERS VAN REETH, company assigned to the tax number BE02562530517. The company GEBROEDERS VAN REETH is located at the address: PROF. SCHARPELAAN 108; 3130; BEGIJNENDIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 681,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Dakwerken; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. Products created in GEBROEDERS VAN REETH were not found.
The main activity of GEBROEDERS VAN REETH is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEBROEDERS VAN REETH is not available. You also can look at reviews of GEBROEDERS VAN REETH, open positions, location of GEBROEDERS VAN REETH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEBROEDERS VAN REETH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEBROEDERS VAN REETH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEBROEDERS VAN REETH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEBROEDERS VAN REETH, employees, financial statistics.