VACU VIN BELGIUM

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • VACU VIN BELGIUM
Private companiesAgricultural Services • VACU VIN BELGIUM

Contactgegevens VACU VIN BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VACU VIN BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VACU VIN BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SALPHENSEBAAN 22; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33125657 (+32-33125657) 33125657 (+32-33125657)

Fax (fax): +32 (57) 554-65-31 +32 (57) 554-65-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VACU VIN BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VACU VIN BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VACU VIN BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VACU VIN BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VACU VIN BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VACU VIN BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VACU VIN BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VACU VIN BELGIUM
Products information VACU VIN BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE05181121826
Ondernemingsnummer: 7290222167
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Vins, Spiritueux.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VACU VIN BELGIUM
(Get full report from official database of BE for VACU VIN BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VACU VIN BELGIUM
Addition kinds of activities for VACU VIN BELGIUM

3995. Begraafbakken | Burial caskets
317200. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
10110100. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
20510206. Donuts, behalve bevroren | Doughnuts, except frozen
22210601. Automotive stoffen, kunstmatige vezels | Automotive fabrics, manmade fiber
22580300. Net- en nettingproducten | Net and netting products
28799906. Sporenelementen (landbouwchemicaliën) | Trace elements (agricultural chemicals)
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts

Werken bij VACU VIN BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VACU VIN BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VACU VIN BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VACU VIN BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

  • keukenplaatsers met ervaring - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een keukenspecialist in Roeselare zijn we op zoek naar keukenplaatsers met ervaring; U gaat op verplaatsing mee voor het plaatsen van de op maat gemaakte keukens.

  • Ploegbaas Wegenwerken M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegbaas wegenwerken verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Dit is jouw takenpakket: Leiding geven aan een ploeg van 3 tot 6 arbeiders; U geeft het goede voorbeeld en streeft een correcte behandeling na van alle aan u toevertrouwde mensen het materieel en het werk; Je tracht een goede werksfeer na te streven en vormt en behoudt de ploeg; Je werkt dagelijks nauw samen met de werfleider; Opmaken van dag- en weekplanningen; Je neemt verantwoordelijkheid op voor het werk dat de ploeg uitvoert; Je werkt regelmatig mee waar nodig.

  • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

  • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

    Regio: ERONDEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

  • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

  • Sales Manager Industrie en Out of Home (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Onderhouden en beheren van commerciële relatie met klanten; Uitbouwen van een intensief partnership op lange termijn met strategische klanten; Aanbrengen nieuwe contacten/contracten; Opvolgen marktevolutie; Pro-actief handelen in het kader van opportuniteiten; Aansturen en begeleiden van verkoopsmedewerkers; Vervullen administratieve taken met betrekking tot prijsbesprekingen, opvolging verkoopcijfers, opvolging naleving gemaakte afspraken, opvolgen prijswijzigingen en klantenvragen.

  • Zelfstandige logopediste (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

  • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

    Regio: Luxemburg

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

Zoek naar antwoorden van VACU VIN BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of VACU VIN BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VACU VIN BELGIUM. Laat een reactie achter voor VACU VIN BELGIUM. VACU VIN BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VACU VIN BELGIUM. Leave a respond for VACU VIN BELGIUM. VACU VIN BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VACU VIN BELGIUM op de google maps. Adres en contacten VACU VIN BELGIUM
Location of VACU VIN BELGIUM on the google maps. Address and contacts of VACU VIN BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come VACU VIN BELGIUM VACU VIN BELGIUM: VAN ASSCHE-DE CUYPER | SUPERETTE LAMORINI?RE | Hemptinne B茅atrice | Fran?ois M | L.M. Van Bloois

Other related companies as VACU VIN BELGIUM: VAN ASSCHE-DE CUYPER | SUPERETTE LAMORINI?RE | Hemptinne B茅atrice | Fran?ois M | L.M. Van Bloois

VACU VIN BELGIUM is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VACU VIN BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05181121826. Het bedrijf VACU VIN BELGIUM bevindt zich op het adres: SALPHENSEBAAN 22; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 250,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Vins, Spiritueux..
De hoofdactiviteit van VACU VIN BELGIUM is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VACU VIN BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VACU VIN BELGIUM, openstaande posities, locatie van VACU VIN BELGIUM op de kaart.

VACU VIN BELGIUM is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VACU VIN BELGIUM, company assigned to the tax number BE05181121826. The company VACU VIN BELGIUM is located at the address: SALPHENSEBAAN 22; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 250,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boissons. List of products are Produits: Vins, Spiritueux..
The main activity of VACU VIN BELGIUM is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VACU VIN BELGIUM is not available. You also can look at reviews of VACU VIN BELGIUM, open positions, location of VACU VIN BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VACU VIN BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VACU VIN BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VACU VIN BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VACU VIN BELGIUM, employees, financial statistics.