EUROGRI

Contactgegevens EUROGRI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROGRI: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROGRI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEISTINGEN 102; 3640; KINROOI, België

Telefoon (phone): 89568916 (+32-89568916) 89568916 (+32-89568916)

Fax (fax): +32 (59) 388-33-54 +32 (59) 388-33-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROGRI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROGRI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROGRI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROGRI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROGRI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROGRI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROGRI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROGRI
Products information EUROGRI

BTW identificatienummer (tax): BE01389739990
Ondernemingsnummer: 8829406738
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 797,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in EUROGRI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROGRI
(Get full report from official database of BE for EUROGRI)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROGRI
Addition kinds of activities for EUROGRI

265302. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
10610301. Molybdenietwinning | Molybdenite mining
23250201. Shorts (outerwear): mannen, jongeren en jongens | Shorts (outerwear): men's, youths', and boys'
36130203. Verdeelborden, elektrisch | Distribution boards, electric
47249900. Reisbureaus, nec | Travel agencies, nec
50470307. Incontinente zorgproducten en benodigdheden | Incontinent care products and supplies
62110205. Securities flotatie bedrijven | Securities flotation companies

Werken bij EUROGRI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROGRI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROGRI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROGRI. Looking for open vacancies in other companies

  • Account manager (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

  • Chauffeur C - Bijverdienste (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingen. Zowel enkele dagen per week, als enkele voor- of namiddagen per week zijn een optie. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Hulpkok en chefkok M/V - regio Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! We zoeken in totaal 6 medewerkers in de keuken. Chef Kok , hulpkok , chef de partie of demi chef , keukenmedewerkers en afwassers.

  • Schrijnwerker plaatser (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zoersel zijn we op zoek naar een SCHRIJNWERKER PLAATSER (m/v) voor zowel in het atelier als op de werf te werken. Je werkt een met zaag-, schaaf- en freesmachine, en installeert het gemaakte op de werf. Je plaatst deuren, ramen, kasten op maat,...

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Kassamedewerker/medewerkster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Gamma Ruislede verhuist binnenkort naar Tielt (opening in Tielt op 1 november) en zoekt enkele full time vaste nieuwe medewerkers Taken : afrekenen aan de kassa retouren verwerken klanten opbellen nodige bijhorende kassataken

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van EUROGRI in sociale netwerken
Look for responds of EUROGRI in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROGRI. Laat een reactie achter voor EUROGRI. EUROGRI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROGRI. Leave a respond for EUROGRI. EUROGRI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROGRI op de google maps. Adres en contacten EUROGRI
Location of EUROGRI on the google maps. Address and contacts of EUROGRI

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROGRI EUROGRI: SCHNEIDER PAPIER | BRABO CLEANING COMPANY | MANPOWER | FA. LENCHANT | GEORGES ESCOUFLAIRE

Other related companies as EUROGRI: SCHNEIDER PAPIER | BRABO CLEANING COMPANY | MANPOWER | FA. LENCHANT | GEORGES ESCOUFLAIRE

EUROGRI is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROGRI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01389739990. Het bedrijf EUROGRI bevindt zich op het adres: GEISTINGEN 102; 3640; KINROOI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 797,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh. Producten gemaakt in EUROGRI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROGRI is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROGRI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROGRI, openstaande posities, locatie van EUROGRI op de kaart.

EUROGRI is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROGRI, company assigned to the tax number BE01389739990. The company EUROGRI is located at the address: GEISTINGEN 102; 3640; KINROOI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 797,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bouwmaterialen Gh. Products created in EUROGRI were not found.
The main activity of EUROGRI is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROGRI is not available. You also can look at reviews of EUROGRI, open positions, location of EUROGRI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROGRI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROGRI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROGRI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROGRI, employees, financial statistics.