CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة

Contactgegevens CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA COLONELLE 6; 1420; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23845296 (+32-23845296) 23845296 (+32-23845296)

Fax (fax): +32 (71) 660-41-66 +32 (71) 660-41-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة
Products information CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة

BTW identificatienummer (tax): BE02547698974
Ondernemingsnummer: 2595764160
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 196,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Diverse meubelen Fab; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة
(Get full report from official database of BE for CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة
Addition kinds of activities for CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة

23819904. Handschoenen, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, woven or knit: made from purchased materials
32920605. Wick, asbest | Wick, asbestos
38410000. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
42149901. Meubelen bewegen en opslaan, lokaal | Furniture moving and storage, local
59990604. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment

Werken bij CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة. Looking for open vacancies in other companies

  • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • Junior CNC operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zijn wij op zoek naar een JUNIOR CNC OPERATOR: Je ondersteunt de CNC frezer in zijn werk en je werkt beide als een duo Je staat in voor het wassen/ontbramen en verpakken van de stukken aan de machine Je kan verder worden opgeleid naar een CNC frezer

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp met dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

  • Verkoper toonbank (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

  • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

    Type: Vaste Job

    Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

Zoek naar antwoorden van CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة. Laat een reactie achter voor CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة. CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة. Leave a respond for CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة. CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة op de google maps. Adres en contacten CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة
Location of CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة on the google maps. Address and contacts of CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة: GUY DELHAYE | QUALITY FOOD SERVICE | R.U. ST.G. SINSIN-WAILLET | SURF@SITE | De Fraeye M

Other related companies as CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة: GUY DELHAYE | QUALITY FOOD SERVICE | R.U. ST.G. SINSIN-WAILLET | SURF@SITE | De Fraeye M

CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02547698974. Het bedrijf CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة bevindt zich op het adres: RUE DE LA COLONELLE 6; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 196,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Diverse meubelen Fab; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة, openstaande posities, locatie van CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة op de kaart.

CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة, company assigned to the tax number BE02547698974. The company CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة is located at the address: RUE DE LA COLONELLE 6; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 196,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bouwmaterialen Gh; Diverse meubelen Fab; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding. Products created in CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة were not found.
The main activity of CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة is not available. You also can look at reviews of CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة, open positions, location of CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE DU BOIS PAUL ANDRة, employees, financial statistics.