BAKKERIJ VANGRONSVELD

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • BAKKERIJ VANGRONSVELD
Private companiesBusiness Services • BAKKERIJ VANGRONSVELD

Contactgegevens BAKKERIJ VANGRONSVELD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ VANGRONSVELD: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ VANGRONSVELD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASTRICHTERPOORT 7; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89416238 (+32-89416238) 89416238 (+32-89416238)

Fax (fax): +32 (9) 362-91-13 +32 (9) 362-91-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ VANGRONSVELD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ VANGRONSVELD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ VANGRONSVELD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ VANGRONSVELD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ VANGRONSVELD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ VANGRONSVELD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ VANGRONSVELD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ VANGRONSVELD
Products information BAKKERIJ VANGRONSVELD

BTW identificatienummer (tax): BE06371765136
Ondernemingsnummer: 8646759033
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 556,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in BAKKERIJ VANGRONSVELD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ VANGRONSVELD
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ VANGRONSVELD)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ VANGRONSVELD
Addition kinds of activities for BAKKERIJ VANGRONSVELD

144600. Industrieel zand | Industrial sand
202699. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
28420203. Stofdoeken, chemisch behandeld | Dusting cloths, chemically treated
30899908. Kombinaties, kunststoffen | Combs, plastics
36340100. Elektrische huishoudelijke kooktoestellen | Electric household cooking appliances
51220200. Toiletartikelen | Toiletries
73740103. Computer tijd delen | Computer time-sharing

Werken bij BAKKERIJ VANGRONSVELD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ VANGRONSVELD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ VANGRONSVELD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ VANGRONSVELD. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • Administratief Bediende Customs - DHL Aviation (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot en de komende 2 maanden beschikbaar ( en eventueel langer ) ? Is dynamiek, uitdaging en variatie zaken dat jij zoekt in een job? Perfect ! Dan ben jij wel misschien wel de "Administratief Bediende Customs bij DHL Aviation m/v" die wij zoeken ! Dit voor een internationale logistieke speler op Brucargo. Je zal ingeschakeld worden op de afdeling Customs ( Douane ) Takenpakket : Administratie rond zendingen Behandelen van import / export documenten Mails behandelen - Telefonisch aanspreek punt Opvolging in verschillende (bedrijfseigen) databases

  • Operator M/V 2 ploegen - Regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrisch tester sta je in voor het bedienen van een machine.

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoerle-Parwijs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Bediende Verkoper Colruyt Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

  • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: OPWIJK

    Type: Flexijob

    2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ VANGRONSVELD in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ VANGRONSVELD in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ VANGRONSVELD. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ VANGRONSVELD. BAKKERIJ VANGRONSVELD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ VANGRONSVELD. Leave a respond for BAKKERIJ VANGRONSVELD. BAKKERIJ VANGRONSVELD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ VANGRONSVELD op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ VANGRONSVELD
Location of BAKKERIJ VANGRONSVELD on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ VANGRONSVELD

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ VANGRONSVELD BAKKERIJ VANGRONSVELD: JACQUES DAVID | Jef's Hairdesign | LARMUSEAU | ORDIVISION | DELSTANCHE J. ET M.-C.

Other related companies as BAKKERIJ VANGRONSVELD: JACQUES DAVID | Jef's Hairdesign | LARMUSEAU | ORDIVISION | DELSTANCHE J. ET M.-C.

BAKKERIJ VANGRONSVELD is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ VANGRONSVELD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06371765136. Het bedrijf BAKKERIJ VANGRONSVELD bevindt zich op het adres: MAASTRICHTERPOORT 7; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 556,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BAKKERIJ VANGRONSVELD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ VANGRONSVELD is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ VANGRONSVELD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ VANGRONSVELD, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ VANGRONSVELD op de kaart.

BAKKERIJ VANGRONSVELD is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ VANGRONSVELD, company assigned to the tax number BE06371765136. The company BAKKERIJ VANGRONSVELD is located at the address: MAASTRICHTERPOORT 7; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 556,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BAKKERIJ VANGRONSVELD were not found.
The main activity of BAKKERIJ VANGRONSVELD is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ VANGRONSVELD is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ VANGRONSVELD, open positions, location of BAKKERIJ VANGRONSVELD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ VANGRONSVELD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ VANGRONSVELD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ VANGRONSVELD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ VANGRONSVELD, employees, financial statistics.