Romarine-Esprit

Contactgegevens Romarine-Esprit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Romarine-Esprit: address, phone, fax, email, website, opening hours

Romarine-Esprit

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joseph Wauters 29; 4300; Waremme, België

Telefoon (phone): 019 58 78 38 (+32-019 58 78 38) 019 58 78 38 (+32-019 58 78 38)

Fax (fax): 019 58 78 38 (+32-019 58 78 38) 019 58 78 38 (+32-019 58 78 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Romarine-Esprit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Romarine-Esprit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Romarine-Esprit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Romarine-Esprit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Romarine-Esprit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Romarine-Esprit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Romarine-Esprit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Romarine-Esprit
Products information Romarine-Esprit

BTW identificatienummer (tax): BE08834350585
Ondernemingsnummer: 5508514404
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 239,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Romarine-Esprit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boutiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Romarine-Esprit
(Get full report from official database of BE for Romarine-Esprit)

Aanvulling soorten activiteiten voor Romarine-Esprit
Addition kinds of activities for Romarine-Esprit

359300. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
14990204. Vermiculietwinning | Vermiculite mining
25119908. Unassembled of onvoltooide meubels, huishouden: hout | Unassembled or unfinished furniture, household: wood
30210107. Overshoes, plastic | Overshoes, plastic
30870000. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
34430118. Stills, druk: metalen plaat | Stills, pressure: metal plate
38210304. Hotplates, laboratorium | Hotplates, laboratory
44829901. Auto aanstekers (veerboten) | Car lighters (ferries)
72619900. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec

Werken bij Romarine-Esprit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Romarine-Esprit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Romarine-Esprit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Romarine-Esprit. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • STUDENT Kelner Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • SUPERVISOR 2PL M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een supervisor. Het takenpakket bestaat uit: - Je neemt de leiding van een bepaalde productieafdeling ter harte - Je begeleidt een groep productiemedewerkers, lijnverantwoordelijken en activiteitenverantwoordelijken (+- 50) binnen een shift - Je ziet erop toe dat de productiedoelstellingen behaald worden met het oog op kwaliteit, veiligheid en hygiëne - Je werkt nauw samen met de andere supervisors en de productieleider

  • pilates instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pilates instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

  • Argenta - AI Directeur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat verwachten wij Aantrekken, motiveren, coachen, waarderen en ontwikkelen van (voornamelijk) leidinggevenden, gebruikmakend van de O&T-middelen en binnen het bedrijfskader (missie, visie, strategie, waarden, leiderschapsmodel) met een aangepaste leiderschapsstijl en vanuit een voorbeeldfunctie teneinde a) een omgeving te creëren waarin alle medewerkers de nodige middelen en informatie ter beschikking hebben, geëngageerd zijn en resultaat- en klant gedreven samenwerken in team Kennis en vaardigheden maximaal te ontwikkelen in de organisatie Optimale prestaties en doelen te realiseren in de support organisatie Een efficiënt, effectief, professioneel en motiverend werkklimaat te realiseren Creëren van een optimale gestructureerde operationele structuur, verder professionaliseren van de werking, en stimuleren van klant gedreven ondernemerschap teneinde de gewenste veranderingen te initiëren en te realiseren, breed draagvlak te creëren en samenwerking te optimaliseren, en een duurzame implementatie te garanderen. Aanmoedigen, stimuleren, prioriteren en faciliteren van continue verbetering met aandacht voor de end-to-end processen en bepalen van de krijtlijnen en toezien op realisatie van projecten (scope, budget en timing) teneinde Bestaande (werk)methodes, systemen en procedures continu en creatief te verbeteren vanuit een out-of-the-box denken, Zen efficiënte, effectieve en klant gedreven werking van de organisatie te garanderen, Nieuwe methodes en procedures te initiëren En de toegevoegde waarde van de directie als deel van de organisatie te optimaliseren. Uitwerken en implementeren van een performante en wendbare organisatie voor de eigen directie en in samenwerking met andere directies, definiëren van doelstellingen voor de eraan gekoppelde afdelingen, meten, evalueren en nemen van acties ter bijsturing teneinde Activiteiten binnen de eigen directie op een (wettelijk) conforme, tijdige, kostefficiënte, consistente en klant gedreven manier uit te voeren. MUST Bancaire ervaring Integratie platforms en competence centers Kennis van Corporate data warehouses en analytics Kennis van Analytics Kennis met integratie van competence centers Kennis van inplementatie van Ivl Wat verwachten wij Minstens 10 jaar ervaring binnen de IT (het liefst een service organisatie). Minstens 5 jaar en hoger in specifieke domein (infra, operations etc.). Kennis en ervaring in de financiële sector het liefst bancaire. Sterk communicatief en dit ook op management niveau. Inspireren van team en organisatie. Specifieke luistervaardigheden en negotiatie vaardigheden naar business toe. Zeer sterk in strategisch, conceptueel, functioneel en operationele organisatie. Zelfstandig een draagvlak kunnen creëren binnen de organisatie. Grondige (zij het niet punctuele) kennis van IT, business (noden en processen) en de systemen/ services onder haar/zijn verantwoordelijkheid. Degelijke kennis van het Engels en Nederlands Frans is een pre. *Een uitgebreid profiel is op aanvraag aanwezig.

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van Romarine-Esprit in sociale netwerken
Look for responds of Romarine-Esprit in social networks

Lees alle opmerkingen voor Romarine-Esprit. Laat een reactie achter voor Romarine-Esprit. Romarine-Esprit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Romarine-Esprit. Leave a respond for Romarine-Esprit. Romarine-Esprit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Romarine-Esprit op de google maps. Adres en contacten Romarine-Esprit
Location of Romarine-Esprit on the google maps. Address and contacts of Romarine-Esprit

Andere gerelateerde bedrijven als come Romarine-Esprit Romarine-Esprit: D?CORINTEX | Danel M | Richard P | GOLDEN TEMPLE | Folcque SPRL

Other related companies as Romarine-Esprit: D?CORINTEX | Danel M | Richard P | GOLDEN TEMPLE | Folcque SPRL

Romarine-Esprit is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Romarine-Esprit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08834350585. Het bedrijf Romarine-Esprit bevindt zich op het adres: Rue Joseph Wauters 29; 4300; Waremme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 239,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boutiques. Producten gemaakt in Romarine-Esprit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Romarine-Esprit is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Romarine-Esprit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Romarine-Esprit, openstaande posities, locatie van Romarine-Esprit op de kaart.

Romarine-Esprit is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Romarine-Esprit, company assigned to the tax number BE08834350585. The company Romarine-Esprit is located at the address: Rue Joseph Wauters 29; 4300; Waremme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 239,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boutiques. Products created in Romarine-Esprit were not found.
The main activity of Romarine-Esprit is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Romarine-Esprit is not available. You also can look at reviews of Romarine-Esprit, open positions, location of Romarine-Esprit on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Romarine-Esprit, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Romarine-Esprit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Romarine-Esprit, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Romarine-Esprit, employees, financial statistics.