LUC DE GRAUWE-DE BLOCK

Contactgegevens LUC DE GRAUWE-DE BLOCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC DE GRAUWE-DE BLOCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC DE GRAUWE-DE BLOCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOFSTRAAT 188; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52210472 (+32-52210472) 52210472 (+32-52210472)

Fax (fax): +32 (61) 720-28-82 +32 (61) 720-28-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC DE GRAUWE-DE BLOCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC DE GRAUWE-DE BLOCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC DE GRAUWE-DE BLOCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC DE GRAUWE-DE BLOCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC DE GRAUWE-DE BLOCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC DE GRAUWE-DE BLOCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC DE GRAUWE-DE BLOCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC DE GRAUWE-DE BLOCK
Products information LUC DE GRAUWE-DE BLOCK

BTW identificatienummer (tax): BE06628295898
Ondernemingsnummer: 5446990966
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 706,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LUC DE GRAUWE-DE BLOCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC DE GRAUWE-DE BLOCK
(Get full report from official database of BE for LUC DE GRAUWE-DE BLOCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC DE GRAUWE-DE BLOCK
Addition kinds of activities for LUC DE GRAUWE-DE BLOCK

363200. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
401100. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
13810000. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
20260106. Melkverwerking (pastueriseren, homogeniseren, bottelen) | Milk processing (pastuerizing, homogenizing, bottling)
22110405. Uitstekende flanel, katoen | Outing flannel, cotton
22110902. Kaasverbanden | Cheese bandages
34620400. Spoorweg-, bouw- en mijnbouw smeedstukken | Railroad, construction, and mining forgings
35520210. Loopers, textielmachines | Loopers, textile machinery
39310118. Piano's, alle soorten: verticaal, groot, spinet, speler, etc. | Pianos, all types: vertical, grand, spinet, player, etc.
52119901. Badkamerinrichtingen, apparatuur en benodigdheden | Bathroom fixtures, equipment and supplies

Werken bij LUC DE GRAUWE-DE BLOCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC DE GRAUWE-DE BLOCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC DE GRAUWE-DE BLOCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC DE GRAUWE-DE BLOCK. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Chauffeur C/CE (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ranst/Lier zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs C en CE. Je staat in voor het laden en lossen van de bouwmaterialen. Je zorgt ervoor dat de materialen veilig en correct geleverd worden bij de klant.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

  • Student Animator (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een bedrijf actief in de event sector met als core business verhuur van springkastelen en attracties, decoraties, airbrush en animaties alsook hostesses en hosts. Voor uitbreiding van hun bestaande team en voor hun opdrachten zijn ze op zoek naar studenten (m/v) die op frequente basis op zoek zijn naar een bijverdienste. Je profiel ·         Communicatief, representatief en flexibel. ·         Talenkennis: Nederlands, Frans en eventueel Duits ·         Teamplayer ·         Rijbewijs B is een pluspunt aangezien je je moet kunnen verplaatsen naar Hoeselt, Genk, Hasselt... Afhankelijk van waar het evenement plaats vindt.

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • Ambulancier (M/V) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AMB Het Vlaamse Kruis vzw

    Type: Werfreserve

    U wordt tewerkgesteld in Leuvense grootste ambulancedienst, waar je als: -Chauffeur/begeleider vervoer doet van zieken en gewonden bij het transport van niet dringend ziekenvervoer -Dringend ziekenvervoer doet in het kader van het hulpcentrum 112 Leuven (indien in bezit geldige 112 badge). -Onderhoud doet van voertuigen, lokalen, materiaal, ed. -Bijstand verleent in het kader van ramp en noodsituaties.

Zoek naar antwoorden van LUC DE GRAUWE-DE BLOCK in sociale netwerken
Look for responds of LUC DE GRAUWE-DE BLOCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC DE GRAUWE-DE BLOCK. Laat een reactie achter voor LUC DE GRAUWE-DE BLOCK. LUC DE GRAUWE-DE BLOCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC DE GRAUWE-DE BLOCK. Leave a respond for LUC DE GRAUWE-DE BLOCK. LUC DE GRAUWE-DE BLOCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC DE GRAUWE-DE BLOCK op de google maps. Adres en contacten LUC DE GRAUWE-DE BLOCK
Location of LUC DE GRAUWE-DE BLOCK on the google maps. Address and contacts of LUC DE GRAUWE-DE BLOCK

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC DE GRAUWE-DE BLOCK LUC DE GRAUWE-DE BLOCK: LA PANTH?RE ROSE | KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV | Henry C | CROIX ROUGE DE BELGIQUE | Net-iT Now - Convergenzia s.a.

Other related companies as LUC DE GRAUWE-DE BLOCK: LA PANTH?RE ROSE | KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV | Henry C | CROIX ROUGE DE BELGIQUE | Net-iT Now - Convergenzia s.a.

LUC DE GRAUWE-DE BLOCK is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC DE GRAUWE-DE BLOCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06628295898. Het bedrijf LUC DE GRAUWE-DE BLOCK bevindt zich op het adres: HOFSTRAAT 188; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 706,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in LUC DE GRAUWE-DE BLOCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC DE GRAUWE-DE BLOCK is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC DE GRAUWE-DE BLOCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC DE GRAUWE-DE BLOCK, openstaande posities, locatie van LUC DE GRAUWE-DE BLOCK op de kaart.

LUC DE GRAUWE-DE BLOCK is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC DE GRAUWE-DE BLOCK, company assigned to the tax number BE06628295898. The company LUC DE GRAUWE-DE BLOCK is located at the address: HOFSTRAAT 188; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 706,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. Products created in LUC DE GRAUWE-DE BLOCK were not found.
The main activity of LUC DE GRAUWE-DE BLOCK is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC DE GRAUWE-DE BLOCK is not available. You also can look at reviews of LUC DE GRAUWE-DE BLOCK, open positions, location of LUC DE GRAUWE-DE BLOCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC DE GRAUWE-DE BLOCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC DE GRAUWE-DE BLOCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC DE GRAUWE-DE BLOCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC DE GRAUWE-DE BLOCK, employees, financial statistics.