FLCAPGEMINI BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FLCAPGEMINI BELGIUM NV
Private companiesAgricultural Services • FLCAPGEMINI BELGIUM NV

Contactgegevens FLCAPGEMINI BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCAPGEMINI BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCAPGEMINI BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bessenveldstraat 19 1831 Machelen (Bt.) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-25-23-08 32-27-25-23-08

Fax (fax): 32-27-08-11-10 32-27-08-11-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCAPGEMINI BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCAPGEMINI BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCAPGEMINI BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCAPGEMINI BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCAPGEMINI BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCAPGEMINI BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCAPGEMINI BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCAPGEMINI BELGIUM NV
Products information FLCAPGEMINI BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE02805603027
Ondernemingsnummer: 1151885986
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLCAPGEMINI BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Microcomputers, consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCAPGEMINI BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLCAPGEMINI BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCAPGEMINI BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLCAPGEMINI BELGIUM NV

1474. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
518200. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
15219901. Nieuwbouw, eengezinswoningen | New construction, single-family houses
22820101. Gehaakt garen: draaien, wikkelen of spoelen | Crochet yarn: twisting, winding, or spooling
34620401. Bouw of mijnbouw apparatuur smeedstukken, ferro | Construction or mining equipment forgings, ferrous
47890202. Zaalauto diensten | Parlor car services

Werken bij FLCAPGEMINI BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCAPGEMINI BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCAPGEMINI BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCAPGEMINI BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • Productiemedewerker (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Lokeren doet het transport van frituurolie, zowel leveren als ophalen. Omdat zij een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn ze op zoek naar een productiemedewerker. Functie als productiemedewerker: - Helpen met laden en lossen van de vrachtwagens - Vaten rollen naar een van de warmte kamers. - Onderhoud van magazijn of warmte kamer - Container legen De uren zullen verlopen in 2 shifts.

  • Bandenmonteur (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zoekt een bandenmonteur voor 40u per week, met flexibiliteit om ook op zaterdag voormiddag te werken. Je zal instaan voor het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden. Jouw taken bestaan uit het opkrikken van de voertuigen, afmonteren van de wielen, afmonteren van de banden, monteren van de banden, uitbalanceren van de banden en monteren van de wielen.

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

  • Kick ass Content Editor (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt voor nieuwe content op onze verschillende websites. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous! Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • helden voor het huishouden Herentals- solliciteer per sms (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Herentals Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • ZAALMEDEWERKER WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee met de bediening van onze klanten in de zaal. Je ruimt ook de tafels af. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van FLCAPGEMINI BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCAPGEMINI BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCAPGEMINI BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLCAPGEMINI BELGIUM NV. FLCAPGEMINI BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCAPGEMINI BELGIUM NV. Leave a respond for FLCAPGEMINI BELGIUM NV. FLCAPGEMINI BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCAPGEMINI BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLCAPGEMINI BELGIUM NV
Location of FLCAPGEMINI BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLCAPGEMINI BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCAPGEMINI BELGIUM NV FLCAPGEMINI BELGIUM NV: DE SNERCK bvba/ DEESCO SPORT | DELABIE WILLY | DIERENKLINIEK V.V.D. | B.B.C. RAPID LANGEMARK | TANDLABO EURODENT

Other related companies as FLCAPGEMINI BELGIUM NV: DE SNERCK bvba/ DEESCO SPORT | DELABIE WILLY | DIERENKLINIEK V.V.D. | B.B.C. RAPID LANGEMARK | TANDLABO EURODENT

FLCAPGEMINI BELGIUM NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCAPGEMINI BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02805603027. Het bedrijf FLCAPGEMINI BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Bessenveldstraat 19 1831 Machelen (Bt.) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 317,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Microcomputers, consultants. Producten gemaakt in FLCAPGEMINI BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCAPGEMINI BELGIUM NV is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCAPGEMINI BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCAPGEMINI BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLCAPGEMINI BELGIUM NV op de kaart.

FLCAPGEMINI BELGIUM NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCAPGEMINI BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE02805603027. The company FLCAPGEMINI BELGIUM NV is located at the address: Bessenveldstraat 19 1831 Machelen (Bt.) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 317,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Microcomputers, consultants. Products created in FLCAPGEMINI BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLCAPGEMINI BELGIUM NV is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCAPGEMINI BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLCAPGEMINI BELGIUM NV, open positions, location of FLCAPGEMINI BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCAPGEMINI BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCAPGEMINI BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCAPGEMINI BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCAPGEMINI BELGIUM NV, employees, financial statistics.