STERCK KEUKENS

Contactgegevens STERCK KEUKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STERCK KEUKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STERCK KEUKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE VISSCHERESTRAAT 2BA; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53215440 (+32-53215440) 53215440 (+32-53215440)

Fax (fax): +32 (60) 936-71-17 +32 (60) 936-71-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STERCK KEUKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STERCK KEUKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STERCK KEUKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STERCK KEUKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STERCK KEUKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STERCK KEUKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STERCK KEUKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STERCK KEUKENS
Products information STERCK KEUKENS

BTW identificatienummer (tax): BE05496704101
Ondernemingsnummer: 7593719482
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 746,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in STERCK KEUKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STERCK KEUKENS
(Get full report from official database of BE for STERCK KEUKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STERCK KEUKENS
Addition kinds of activities for STERCK KEUKENS

3949. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
503302. Isolatiematerialen | Insulation materials
12310102. Screening planten, antraciet | Screening plants, anthracite
22990506. Roves, vlas en jute | Roves, flax and jute
23960305. Hatters 'bont | Hatters' fur
33990106. Zilver poeder | Silver powder
35349902. Roltrappen, passagiers en vrachtwagens | Escalators, passenger and freight
72990500. Facility verhuur en feestplanning diensten | Facility rental and party planning services

Werken bij STERCK KEUKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STERCK KEUKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STERCK KEUKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STERCK KEUKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als allround schoonmaakmedewerker instaan voor de algemene schoonmaak van bedrijven. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene schoonmaak (dweilen, afstoffen, stofzuigen, ..).

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • Lasser M/V - regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je stelt diverse constructies samen en last ze ook af. Dit kan zowel met halfautomaat, als met TIG gebeuren. Bovendien houden we sterk rekening met jouw competenties en zetten je ook in voor andere taken die aansluiten bij jouw kwaliteiten

  • Teamleader Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een lid van een internationaal gestructureerde bedrijvengroep dat meer dan 30 jaar actief is in de tuinbouwsector zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur die op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleader. Als teamleader ben je, bij afwezigheid van de verantwoordelijke van de afdeling logistiek, verantwoordelijk voor de werkverdeling, de organisatie op het terrein, het klaarzetten van orders voor de vrachtwagens, het stockbeheer.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wolvertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

Zoek naar antwoorden van STERCK KEUKENS in sociale netwerken
Look for responds of STERCK KEUKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STERCK KEUKENS. Laat een reactie achter voor STERCK KEUKENS. STERCK KEUKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STERCK KEUKENS. Leave a respond for STERCK KEUKENS. STERCK KEUKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STERCK KEUKENS op de google maps. Adres en contacten STERCK KEUKENS
Location of STERCK KEUKENS on the google maps. Address and contacts of STERCK KEUKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come STERCK KEUKENS STERCK KEUKENS: Gebr Vereecken | COIFFURE ERNA | HOUSE OF KOLOR EUROPE | LISELOTTE SCHUETZ | E. BROECKHOVE

Other related companies as STERCK KEUKENS: Gebr Vereecken | COIFFURE ERNA | HOUSE OF KOLOR EUROPE | LISELOTTE SCHUETZ | E. BROECKHOVE

STERCK KEUKENS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STERCK KEUKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05496704101. Het bedrijf STERCK KEUKENS bevindt zich op het adres: DE VISSCHERESTRAAT 2BA; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 746,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh. Producten gemaakt in STERCK KEUKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STERCK KEUKENS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STERCK KEUKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STERCK KEUKENS, openstaande posities, locatie van STERCK KEUKENS op de kaart.

STERCK KEUKENS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is STERCK KEUKENS, company assigned to the tax number BE05496704101. The company STERCK KEUKENS is located at the address: DE VISSCHERESTRAAT 2BA; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 746,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bouwmaterialen Gh. Products created in STERCK KEUKENS were not found.
The main activity of STERCK KEUKENS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STERCK KEUKENS is not available. You also can look at reviews of STERCK KEUKENS, open positions, location of STERCK KEUKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STERCK KEUKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STERCK KEUKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STERCK KEUKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STERCK KEUKENS, employees, financial statistics.