MARC VANDERSTRAETEN

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MARC VANDERSTRAETEN
Private companiesHealth Services • MARC VANDERSTRAETEN

Contactgegevens MARC VANDERSTRAETEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC VANDERSTRAETEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC VANDERSTRAETEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES FILEUSES 41; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55212287 (+32-55212287) 55212287 (+32-55212287)

Fax (fax): +32 (14) 641-83-70 +32 (14) 641-83-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC VANDERSTRAETEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC VANDERSTRAETEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC VANDERSTRAETEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC VANDERSTRAETEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC VANDERSTRAETEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC VANDERSTRAETEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC VANDERSTRAETEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC VANDERSTRAETEN
Products information MARC VANDERSTRAETEN

BTW identificatienummer (tax): BE04784515380
Ondernemingsnummer: 2389221191
Hoofdstad (capital): 565,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MARC VANDERSTRAETEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC VANDERSTRAETEN
(Get full report from official database of BE for MARC VANDERSTRAETEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC VANDERSTRAETEN
Addition kinds of activities for MARC VANDERSTRAETEN

545199. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
01799907. Olijfgaard | Olive grove
20450202. Deeg, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Doughs, frozen or refrigerated: from purchased flour
34699909. Metalen stempels | Ornamental metal stampings
75320403. Bump winkels, auto reparatie | Bump shops, automotive repair

Werken bij MARC VANDERSTRAETEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC VANDERSTRAETEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC VANDERSTRAETEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC VANDERSTRAETEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

  • EINDAFWERKER NABEHANDELING M/V (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als metaalbewerker nabehandeling bent u verantwoordelijk voor de eindafwerking van het product. U zorgt dat alles tip top in orde is voor verzending naar de klanten. Concreet betekent dit: Opkuis van stukken: - Oneffenheden uit de stukken slijpen - Tappen, nasnijden schroefdraad - Branden van de materialen om egaliteit te waarborgen - Lasbolletjes uitschuren - Voorbereiden op galvanisatie - Poetsen van de stukken via borstelmachine - Isoleren van stukken - Indien nodig kleur bijspuiten

  • Bandenmonteur (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zoekt een bandenmonteur voor 40u per week, met flexibiliteit om ook op zaterdag voormiddag te werken. Je zal instaan voor het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden. Jouw taken bestaan uit het opkrikken van de voertuigen, afmonteren van de wielen, afmonteren van de banden, monteren van de banden, uitbalanceren van de banden en monteren van de wielen.

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van MARC VANDERSTRAETEN in sociale netwerken
Look for responds of MARC VANDERSTRAETEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC VANDERSTRAETEN. Laat een reactie achter voor MARC VANDERSTRAETEN. MARC VANDERSTRAETEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC VANDERSTRAETEN. Leave a respond for MARC VANDERSTRAETEN. MARC VANDERSTRAETEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC VANDERSTRAETEN op de google maps. Adres en contacten MARC VANDERSTRAETEN
Location of MARC VANDERSTRAETEN on the google maps. Address and contacts of MARC VANDERSTRAETEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC VANDERSTRAETEN MARC VANDERSTRAETEN: COIFFURE COSTA BRAVA | SPIDEX-CE-BELGIUM | UNIVERSIT? POPULAIRE CONNAISSANCE ET CONCEPT | SYSTOLE | DIRK COCQUYT

Other related companies as MARC VANDERSTRAETEN: COIFFURE COSTA BRAVA | SPIDEX-CE-BELGIUM | UNIVERSIT? POPULAIRE CONNAISSANCE ET CONCEPT | SYSTOLE | DIRK COCQUYT

MARC VANDERSTRAETEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC VANDERSTRAETEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04784515380. Het bedrijf MARC VANDERSTRAETEN bevindt zich op het adres: RUE DES FILEUSES 41; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 565,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 676,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in MARC VANDERSTRAETEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC VANDERSTRAETEN is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC VANDERSTRAETEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC VANDERSTRAETEN, openstaande posities, locatie van MARC VANDERSTRAETEN op de kaart.

MARC VANDERSTRAETEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC VANDERSTRAETEN, company assigned to the tax number BE04784515380. The company MARC VANDERSTRAETEN is located at the address: RUE DES FILEUSES 41; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 565,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 676,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boucheries. Products created in MARC VANDERSTRAETEN were not found.
The main activity of MARC VANDERSTRAETEN is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC VANDERSTRAETEN is not available. You also can look at reviews of MARC VANDERSTRAETEN, open positions, location of MARC VANDERSTRAETEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC VANDERSTRAETEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC VANDERSTRAETEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC VANDERSTRAETEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC VANDERSTRAETEN, employees, financial statistics.