FLSTONEWOOD SYSTEMS NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FLSTONEWOOD SYSTEMS NV
Private companiesFood Stores • FLSTONEWOOD SYSTEMS NV

Contactgegevens FLSTONEWOOD SYSTEMS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSTONEWOOD SYSTEMS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSTONEWOOD SYSTEMS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brandstr. 16 9160 Lokeren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-25-67-24 32-92-25-67-24

Fax (fax): 32-92-24-30-02 32-92-24-30-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSTONEWOOD SYSTEMS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSTONEWOOD SYSTEMS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSTONEWOOD SYSTEMS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSTONEWOOD SYSTEMS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSTONEWOOD SYSTEMS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSTONEWOOD SYSTEMS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSTONEWOOD SYSTEMS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSTONEWOOD SYSTEMS NV
Products information FLSTONEWOOD SYSTEMS NV

BTW identificatienummer (tax): BE01317779541
Ondernemingsnummer: 1420776367
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLSTONEWOOD SYSTEMS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronic data processing - computer peripherals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSTONEWOOD SYSTEMS NV
(Get full report from official database of BE for FLSTONEWOOD SYSTEMS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSTONEWOOD SYSTEMS NV
Addition kinds of activities for FLSTONEWOOD SYSTEMS NV

20790000. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
25910201. Blinds verticaal | Blinds vertical
32610207. Toiletinrichtingen, glanzend china | Toilet fixtures, vitreous china
33410000. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
38250304. Demandmeters, elektrisch | Demand meters, electric
38410208. Oftalmometers en oftalmocopen | Ophthalmometers and ophthalmoscopes
73590705. Televisieverhuur | Television rental
79990204. Golf, pitch-n-putt | Golf, pitch-n-putt
91990000. Overheid, nec | General government, nec

Werken bij FLSTONEWOOD SYSTEMS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSTONEWOOD SYSTEMS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSTONEWOOD SYSTEMS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSTONEWOOD SYSTEMS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier elektriciteitsbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke KMO in de regio van Roeselare gespecialiseerd in voornamelijk elektriciteitswerken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en flexibele magazijnier. Taken: - Je staat in voor het klaar zetten van het materiaal die de elektriciens nodig hebben op de werf - Je ontvangt leveringen en plaatst deze weg in het magazijn - Je bent verantwoordelijk voor de stocktelling en het doorgeven van de goederen die dienen aangekocht te worden - Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

  • MONTEUR GLASVEZEL (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitvoeren van diverse montagewerken glasvezel oa gevelbekabeling Opleiding voor deze functie zal voorzien worden binnen het bedrijf

  • Bagagerekmaker (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je vervaardigt diverse types van bagagerekken (voornamelijk uit hout) Je werkt daarbij volgens plan, schema of tekening Desgevallend help je bij het monteren van de bagagerekken in de wagens (autocar, bus voor openbaar vervoer) Bedrijfsprofiel: Wij zijn voor onze klant op zoek naar een bagagerekmaker die vertrouwd is met verschillende houtbewerkingsmachines. 

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Jobstudent winkels (m/v) Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: SPORTKINELAB

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

Zoek naar antwoorden van FLSTONEWOOD SYSTEMS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSTONEWOOD SYSTEMS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSTONEWOOD SYSTEMS NV. Laat een reactie achter voor FLSTONEWOOD SYSTEMS NV. FLSTONEWOOD SYSTEMS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSTONEWOOD SYSTEMS NV. Leave a respond for FLSTONEWOOD SYSTEMS NV. FLSTONEWOOD SYSTEMS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSTONEWOOD SYSTEMS NV op de google maps. Adres en contacten FLSTONEWOOD SYSTEMS NV
Location of FLSTONEWOOD SYSTEMS NV on the google maps. Address and contacts of FLSTONEWOOD SYSTEMS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSTONEWOOD SYSTEMS NV FLSTONEWOOD SYSTEMS NV: G. BELTJENS | Henken & Henken Parquets SA-NV | LUC VANHEERENTALS | Celplast B.V.B.A. | Bistrot (Le)

Other related companies as FLSTONEWOOD SYSTEMS NV: G. BELTJENS | Henken & Henken Parquets SA-NV | LUC VANHEERENTALS | Celplast B.V.B.A. | Bistrot (Le)

FLSTONEWOOD SYSTEMS NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSTONEWOOD SYSTEMS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01317779541. Het bedrijf FLSTONEWOOD SYSTEMS NV bevindt zich op het adres: Brandstr. 16 9160 Lokeren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electronic data processing - computer peripherals. Producten gemaakt in FLSTONEWOOD SYSTEMS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSTONEWOOD SYSTEMS NV is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSTONEWOOD SYSTEMS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSTONEWOOD SYSTEMS NV, openstaande posities, locatie van FLSTONEWOOD SYSTEMS NV op de kaart.

FLSTONEWOOD SYSTEMS NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSTONEWOOD SYSTEMS NV, company assigned to the tax number BE01317779541. The company FLSTONEWOOD SYSTEMS NV is located at the address: Brandstr. 16 9160 Lokeren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electronic data processing - computer peripherals. Products created in FLSTONEWOOD SYSTEMS NV were not found.
The main activity of FLSTONEWOOD SYSTEMS NV is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSTONEWOOD SYSTEMS NV is not available. You also can look at reviews of FLSTONEWOOD SYSTEMS NV, open positions, location of FLSTONEWOOD SYSTEMS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSTONEWOOD SYSTEMS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSTONEWOOD SYSTEMS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSTONEWOOD SYSTEMS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSTONEWOOD SYSTEMS NV, employees, financial statistics.