Henken & Henken Parquets SA-NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Henken & Henken Parquets SA-NV
Private companiesFood Stores • Henken & Henken Parquets SA-NV

Contactgegevens Henken & Henken Parquets SA-NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Henken & Henken Parquets SA-NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Henken & Henken Parquets SA-NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Veeweyde 19; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 523 84 46 (+32-02 523 84 46) 02 523 84 46 (+32-02 523 84 46)

Fax (fax): 02 523 84 46 (+32-02 523 84 46) 02 523 84 46 (+32-02 523 84 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Henken & Henken Parquets SA-NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Henken & Henken Parquets SA-NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Henken & Henken Parquets SA-NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Henken & Henken Parquets SA-NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Henken & Henken Parquets SA-NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Henken & Henken Parquets SA-NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Henken & Henken Parquets SA-NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Henken & Henken Parquets SA-NV
Products information Henken & Henken Parquets SA-NV

BTW identificatienummer (tax): BE04164062500
Ondernemingsnummer: 8278167724
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 257,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Floor coverings - Retail

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Henken & Henken Parquets SA-NV
(Get full report from official database of BE for Henken & Henken Parquets SA-NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Henken & Henken Parquets SA-NV
Addition kinds of activities for Henken & Henken Parquets SA-NV

622199. Commodity contracten makelaars, dealers, nec | Commodity contracts brokers, dealers, nec
02919902. Veehouderij, algemeen | Livestock farm, general
28920221. Watergels (explosief) | Water gels (explosive)
34440506. Hoppers, plaatwerk | Hoppers, sheet metal
50459903. Computer software | Computer software
64110201. Verzekeringsaangifte, niet in dienst van verzekeringsmaatschappij | Insurance claim adjusters, not employed by insurance company
73590201. Coin-operated video game verhuur | Coin-operated video game rental

Werken bij Henken & Henken Parquets SA-NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Henken & Henken Parquets SA-NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Henken & Henken Parquets SA-NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Henken & Henken Parquets SA-NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

  • Toonzaalverkoper (M/V) vloeren en tegels (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonzaalverkoper (M/V) voor een winkel te Boortmeerbeek. Jouw taken: - Je ontvangt de klanten persoonlijk in de showroom en leidt hen rond. - Je analyseert hun vragen en wensen en stelt hen de juiste prijs/kwaliteits producten voor. - Je stelt de offerte op en sluit de verkoop tevens af. - Je plaats per klant de bestelling en volgt deze ook nauwlettend op. - Je behandelt alle klachten van de klanten. - Je doet niet aan hard-selling maar weet je klanten te imponeren en te overtuigen.

  • Translator Slovenian (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in computertalen. Om een onderdeel te vertalen in het Sloveens, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker/vertaler. - Je staat in voor het vertalen van woorden in het Sloveens - Je vertaalt de woorden op een correcte manier (m/v - meervoud / enkelvoud) - Je past de taalregels correct toe

  • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

  • Energieke klusjesman Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een energiek bedrijf regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar een handige harry Als klusjesman sta je in voor kleine betonwerken op diverse werven. Je doet de buitenaanleg rond masten; steentjes plaatsen, omheining zetten, ... Kleine elektriciteitswerken zijn jou ook niet vreemd Je hebt een goede materiaalkennis

  • POETSHULP HEULTJE. (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

    Regio: ERONDEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van Henken & Henken Parquets SA-NV in sociale netwerken
Look for responds of Henken & Henken Parquets SA-NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Henken & Henken Parquets SA-NV. Laat een reactie achter voor Henken & Henken Parquets SA-NV. Henken & Henken Parquets SA-NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Henken & Henken Parquets SA-NV. Leave a respond for Henken & Henken Parquets SA-NV. Henken & Henken Parquets SA-NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Henken & Henken Parquets SA-NV op de google maps. Adres en contacten Henken & Henken Parquets SA-NV
Location of Henken & Henken Parquets SA-NV on the google maps. Address and contacts of Henken & Henken Parquets SA-NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Henken & Henken Parquets SA-NV Henken & Henken Parquets SA-NV: DEMEERSSEMAN GARAGE | DENIS ATELJEE | Renodeyn Immy | SAIL & SUN CRUISES | Travel Sundream Marketing

Other related companies as Henken & Henken Parquets SA-NV: DEMEERSSEMAN GARAGE | DENIS ATELJEE | Renodeyn Immy | SAIL & SUN CRUISES | Travel Sundream Marketing

Henken & Henken Parquets SA-NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Henken & Henken Parquets SA-NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04164062500. Het bedrijf Henken & Henken Parquets SA-NV bevindt zich op het adres: Rue de Veeweyde 19; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 257,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Parquets. Lijst met producten zijn Floor coverings - Retail.
De hoofdactiviteit van Henken & Henken Parquets SA-NV is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Henken & Henken Parquets SA-NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Henken & Henken Parquets SA-NV, openstaande posities, locatie van Henken & Henken Parquets SA-NV op de kaart.

Henken & Henken Parquets SA-NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Henken & Henken Parquets SA-NV, company assigned to the tax number BE04164062500. The company Henken & Henken Parquets SA-NV is located at the address: Rue de Veeweyde 19; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 257,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Parquets. List of products are Floor coverings - Retail.
The main activity of Henken & Henken Parquets SA-NV is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Henken & Henken Parquets SA-NV is not available. You also can look at reviews of Henken & Henken Parquets SA-NV, open positions, location of Henken & Henken Parquets SA-NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Henken & Henken Parquets SA-NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Henken & Henken Parquets SA-NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Henken & Henken Parquets SA-NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Henken & Henken Parquets SA-NV, employees, financial statistics.