LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE

Contactgegevens LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWPOORTSTRAAT 51; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56331694 (+32-56331694) 56331694 (+32-56331694)

Fax (fax): +32 (58) 937-44-48 +32 (58) 937-44-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE
Products information LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE

BTW identificatienummer (tax): BE01589691162
Ondernemingsnummer: 7086975097
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE

016102. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
391404. Plated ware (alle metalen) | Plated ware (all metals)
566101. Aangepaste en orthopedische schoenen | Custom and orthopedic shoes
14990703. Bitumineuze zandsteen steengroeven | Bituminous sandstone quarrying
28420100. Speciaal schoonmaken | Specialty cleaning
35670102. Metalen smeltovens, industrieel: elektrisch | Metal melting furnaces, industrial: electric
36290204. Condensers, voor motoren of generatoren | Condensers, for motors or generators
38120104. Altimeters, standaard en gevoelig | Altimeters, standard and sensitive

Werken bij LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE huifwagen en/of kipper (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Maasmechelen zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met huifwagen en/of met kipper wil rijden. Je doet eendagsritten, maar indien je zelf wil, zijn 1 of meerdere overnachtingen ook mogelijk. Langdurige opdracht, optie vast contract in een familiebedrijf.

  • Monteur industriebouw m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Ieper 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, woensdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag . U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk,de was,de strijk, u kookt er gezonde maaltijden (Pascale Naessens) en u doet boodschappen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE. LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE. Leave a respond for LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE. LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE
Location of LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE: KTB-decoratie | CLARA JOOSEN | Phone Rent BVBA | AGENCE LEFEBVRE | FABER MAINTENANCE SERVICES

Other related companies as LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE: KTB-decoratie | CLARA JOOSEN | Phone Rent BVBA | AGENCE LEFEBVRE | FABER MAINTENANCE SERVICES

LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01589691162. Het bedrijf LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE bevindt zich op het adres: NIEUWPOORTSTRAAT 51; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 548,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhandels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE op de kaart.

LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE, company assigned to the tax number BE01589691162. The company LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE is located at the address: NIEUWPOORTSTRAAT 51; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 548,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhandels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE were not found.
The main activity of LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE, open positions, location of LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE NOUVEAU MONDE, employees, financial statistics.