TUINCENTER LAMOTE

Contactgegevens TUINCENTER LAMOTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUINCENTER LAMOTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUINCENTER LAMOTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOKSIJDESTEENWEG 31; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58511021 (+32-58511021) 58511021 (+32-58511021)

Fax (fax): +32 (9) 767-17-10 +32 (9) 767-17-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUINCENTER LAMOTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUINCENTER LAMOTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUINCENTER LAMOTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUINCENTER LAMOTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUINCENTER LAMOTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUINCENTER LAMOTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUINCENTER LAMOTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUINCENTER LAMOTE
Products information TUINCENTER LAMOTE

BTW identificatienummer (tax): BE08914276123
Ondernemingsnummer: 6901306152
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in TUINCENTER LAMOTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Geschenken and souvenirs; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Tuinbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUINCENTER LAMOTE
(Get full report from official database of BE for TUINCENTER LAMOTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUINCENTER LAMOTE
Addition kinds of activities for TUINCENTER LAMOTE

3533. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
24991102. Gegraveerde houten producten | Engraved wood products
28610105. Naaldhoutdestillaten, nec | Softwood distillates, nec
34239923. Schroevendraaiers, tang, beitels, enz. (Handgereedschap) | Screw drivers, pliers, chisels, etc. (hand tools)
46199902. Slurry pipeline operatie | Slurry pipeline operation
50830301. Landbouwmachines, niet inbegrepen | Agricultural machinery, nec
73890308. Promotors van shows en tentoonstellingen | Promoters of shows and exhibitions

Werken bij TUINCENTER LAMOTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUINCENTER LAMOTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUINCENTER LAMOTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUINCENTER LAMOTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Automechanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

  • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

  • Jobstudent Zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GRAAF VAN VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    U helpt de kelners in het restaurant bij de bediening van de klanten.

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: PLANCKE TOM

    Type: Vaste Job

    Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van TUINCENTER LAMOTE in sociale netwerken
Look for responds of TUINCENTER LAMOTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUINCENTER LAMOTE. Laat een reactie achter voor TUINCENTER LAMOTE. TUINCENTER LAMOTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUINCENTER LAMOTE. Leave a respond for TUINCENTER LAMOTE. TUINCENTER LAMOTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUINCENTER LAMOTE op de google maps. Adres en contacten TUINCENTER LAMOTE
Location of TUINCENTER LAMOTE on the google maps. Address and contacts of TUINCENTER LAMOTE

Andere gerelateerde bedrijven als come TUINCENTER LAMOTE TUINCENTER LAMOTE: JOS SCHOETERS & ZOON | Bayens D | Granitière de Walcourt S.A. | Radio Tongeren VZW | DANIS-BECUE J.

Other related companies as TUINCENTER LAMOTE: JOS SCHOETERS & ZOON | Bayens D | Granitière de Walcourt S.A. | Radio Tongeren VZW | DANIS-BECUE J.

TUINCENTER LAMOTE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TUINCENTER LAMOTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08914276123. Het bedrijf TUINCENTER LAMOTE bevindt zich op het adres: KOKSIJDESTEENWEG 31; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten; Geschenken and souvenirs; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Tuinbenodigdheden. Producten gemaakt in TUINCENTER LAMOTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TUINCENTER LAMOTE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUINCENTER LAMOTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUINCENTER LAMOTE, openstaande posities, locatie van TUINCENTER LAMOTE op de kaart.

TUINCENTER LAMOTE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is TUINCENTER LAMOTE, company assigned to the tax number BE08914276123. The company TUINCENTER LAMOTE is located at the address: KOKSIJDESTEENWEG 31; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten; Geschenken and souvenirs; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Tuinbenodigdheden. Products created in TUINCENTER LAMOTE were not found.
The main activity of TUINCENTER LAMOTE is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TUINCENTER LAMOTE is not available. You also can look at reviews of TUINCENTER LAMOTE, open positions, location of TUINCENTER LAMOTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUINCENTER LAMOTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUINCENTER LAMOTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUINCENTER LAMOTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUINCENTER LAMOTE, employees, financial statistics.