VANDENVELDE'S BLOEMEN

Contactgegevens VANDENVELDE'S BLOEMEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENVELDE'S BLOEMEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENVELDE'S BLOEMEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GISTELSTEENWEG 218BA; 8490; JABBEKE, België

Telefoon (phone): 50811156 (+32-50811156) 50811156 (+32-50811156)

Fax (fax): +32 (60) 462-33-22 +32 (60) 462-33-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENVELDE'S BLOEMEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENVELDE'S BLOEMEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENVELDE'S BLOEMEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENVELDE'S BLOEMEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENVELDE'S BLOEMEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENVELDE'S BLOEMEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENVELDE'S BLOEMEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENVELDE'S BLOEMEN
Products information VANDENVELDE'S BLOEMEN

BTW identificatienummer (tax): BE01542724609
Ondernemingsnummer: 2835540771
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 746,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in VANDENVELDE'S BLOEMEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENVELDE'S BLOEMEN
(Get full report from official database of BE for VANDENVELDE'S BLOEMEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENVELDE'S BLOEMEN
Addition kinds of activities for VANDENVELDE'S BLOEMEN

152201. Hotel / motel en multi-family home constructie | Hotel/motel and multi-family home construction
229906. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
962101. Vliegtuigen regulerende agentschappen | Aircraft regulating agencies
28130101. Droogijs, kooldioxide (vast) | Dry ice, carbon dioxide (solid)
32699900. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
63119903. Begrafenis verzekeringsmaatschappijen | Burial insurance societies
79991102. Baseball instructie school | Baseball instruction school

Werken bij VANDENVELDE'S BLOEMEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENVELDE'S BLOEMEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENVELDE'S BLOEMEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENVELDE'S BLOEMEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • All round medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een all round medewerker voor de magazijn.

  • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

  • Dakdekker (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brussel zijn we op zoek naar een polyvalente dakdekker. Je taken : - Opvolging van planning - Lezen van uitvoeringsplannen - De werf inrichten en beveiligen - Het installeren en demonteren van steigers, ladders, valbescherming en veiligheidslijnen - Zinkbewerking (lassen, plooien, gevelbekleding, staande naad,..) - Reparatiewerken daken en dakbedekking in diverse materialen - Reparatie/onderhoud dakgoten en afvoerpijpen - Onderhoud valse plafonds - Inachtneming veiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu - Plaatsen warmte- en geluidsisolatie - Plaatsen van flexibele schouwen of extractie elementen voor beursstanden

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (voltijds) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Technische jobstudent - regio Lebbeke - mooie daguren (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Lebbeke en gespecialiseerd in koeltechnieken op zoek naar een technisch geschoolde jobstudent. Hieronder meer informatie over je taken: - je toont interesse om montage en onderhoudswerken uit te voeren aan koelinstallaties, meer specifiek aan airco\\\'s van grootwarenhuizen - hierbij voer je alle taken uit die komen kijken bij het monteren en het uitvoeren van onderhoudswerken, alhoewel de meeste jobs zich situeren binnen het elektrische domein

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

    Type: Vaste Job

    Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

  • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

    Type: Vaste Job

    Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

  • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: MARTENS ANNABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

Zoek naar antwoorden van VANDENVELDE'S BLOEMEN in sociale netwerken
Look for responds of VANDENVELDE'S BLOEMEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENVELDE'S BLOEMEN. Laat een reactie achter voor VANDENVELDE'S BLOEMEN. VANDENVELDE'S BLOEMEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENVELDE'S BLOEMEN. Leave a respond for VANDENVELDE'S BLOEMEN. VANDENVELDE'S BLOEMEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENVELDE'S BLOEMEN op de google maps. Adres en contacten VANDENVELDE'S BLOEMEN
Location of VANDENVELDE'S BLOEMEN on the google maps. Address and contacts of VANDENVELDE'S BLOEMEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENVELDE'S BLOEMEN VANDENVELDE'S BLOEMEN: BUREAU ERES COMMUNICATION | E.L.I.T.E. SPRL | Direct Services Consult | Grillaert R | VERONIQUE SOETAERT/V. SOETAERT

Other related companies as VANDENVELDE'S BLOEMEN: BUREAU ERES COMMUNICATION | E.L.I.T.E. SPRL | Direct Services Consult | Grillaert R | VERONIQUE SOETAERT/V. SOETAERT

VANDENVELDE'S BLOEMEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENVELDE'S BLOEMEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01542724609. Het bedrijf VANDENVELDE'S BLOEMEN bevindt zich op het adres: GISTELSTEENWEG 218BA; 8490; JABBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 746,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in VANDENVELDE'S BLOEMEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDENVELDE'S BLOEMEN is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENVELDE'S BLOEMEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENVELDE'S BLOEMEN, openstaande posities, locatie van VANDENVELDE'S BLOEMEN op de kaart.

VANDENVELDE'S BLOEMEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDENVELDE'S BLOEMEN, company assigned to the tax number BE01542724609. The company VANDENVELDE'S BLOEMEN is located at the address: GISTELSTEENWEG 218BA; 8490; JABBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 746,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloemen and planten. Products created in VANDENVELDE'S BLOEMEN were not found.
The main activity of VANDENVELDE'S BLOEMEN is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENVELDE'S BLOEMEN is not available. You also can look at reviews of VANDENVELDE'S BLOEMEN, open positions, location of VANDENVELDE'S BLOEMEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENVELDE'S BLOEMEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENVELDE'S BLOEMEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENVELDE'S BLOEMEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENVELDE'S BLOEMEN, employees, financial statistics.