FLDATA-TECHNOLOGY BVBA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • FLDATA-TECHNOLOGY BVBA
Private companiesEating and Drinking Places • FLDATA-TECHNOLOGY BVBA

Contactgegevens FLDATA-TECHNOLOGY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDATA-TECHNOLOGY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDATA-TECHNOLOGY BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vichtesteenweg 173 8540 Deerlijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-77-25-00 32-56-77-25-00

Fax (fax): 32-56-77-26-01 32-56-77-26-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDATA-TECHNOLOGY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDATA-TECHNOLOGY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDATA-TECHNOLOGY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDATA-TECHNOLOGY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDATA-TECHNOLOGY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDATA-TECHNOLOGY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDATA-TECHNOLOGY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDATA-TECHNOLOGY BVBA
Products information FLDATA-TECHNOLOGY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05277252197
Ondernemingsnummer: 4202514648
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 608,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLDATA-TECHNOLOGY BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronic data processing - software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDATA-TECHNOLOGY BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDATA-TECHNOLOGY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDATA-TECHNOLOGY BVBA
Addition kinds of activities for FLDATA-TECHNOLOGY BVBA

5722. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
633102. Brand-, zee- en ongevallenverzekering en vervoerders | Fire, marine and casualty insurance and carriers
20150800. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
20230210. Verdampte wei | Evaporated whey
29510206. Wegenmateriaal, bitumineuze (niet van raffinaderijen) | Road materials, bituminous (not from refineries)
35490201. Spoelwikkelmachines voor veren | Coil winding machines for springs

Werken bij FLDATA-TECHNOLOGY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDATA-TECHNOLOGY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDATA-TECHNOLOGY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDATA-TECHNOLOGY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een operator die volgende taken op zich kan nemen: - Instellen, bijstellen en onderhouden van machines. - Slijplijn volledig bedienen

  • Service technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Takenpakket: - Je volgt de planning van de interventies die werd opgemaakt door de binnendienst - Je werkt zelfstandig en volgens productiviteit, kwaliteit, deadlines, veiligheid, hygiëne, ... - Je zorgt voor een correcte documentatie van de verstreken werken per machine - Je zoekt per computer naar de benodigde onderdelen en zorgt dat de binnendienst deze tijdig kan bestellen - Je communiceert steeds met de klant over de werkzaamheden en geeft het correcte advies

  • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Jobstudent Project Software Testing (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben jij de jobstudent die ervaring wilt opdoen in een toonaangevend IT-bedrijf? Ervaring is altijd de struikelblok voor jonge werkzoekende. Nu krijg je de kans om ervaring op te doen bij onze klant en mee samen te werken aan een project software testing. Neem snel contact met ons op! [email protected] of 011/325829

  • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

  • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

Zoek naar antwoorden van FLDATA-TECHNOLOGY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDATA-TECHNOLOGY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDATA-TECHNOLOGY BVBA. Laat een reactie achter voor FLDATA-TECHNOLOGY BVBA. FLDATA-TECHNOLOGY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDATA-TECHNOLOGY BVBA. Leave a respond for FLDATA-TECHNOLOGY BVBA. FLDATA-TECHNOLOGY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDATA-TECHNOLOGY BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDATA-TECHNOLOGY BVBA
Location of FLDATA-TECHNOLOGY BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDATA-TECHNOLOGY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDATA-TECHNOLOGY BVBA FLDATA-TECHNOLOGY BVBA: VAN KEYMEULEN FREDERIC | DIGURA | Promoptica | DS-Cleaning | Filip Garage BVBA

Other related companies as FLDATA-TECHNOLOGY BVBA: VAN KEYMEULEN FREDERIC | DIGURA | Promoptica | DS-Cleaning | Filip Garage BVBA

FLDATA-TECHNOLOGY BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDATA-TECHNOLOGY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05277252197. Het bedrijf FLDATA-TECHNOLOGY BVBA bevindt zich op het adres: Vichtesteenweg 173 8540 Deerlijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 608,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electronic data processing - software. Producten gemaakt in FLDATA-TECHNOLOGY BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDATA-TECHNOLOGY BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDATA-TECHNOLOGY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDATA-TECHNOLOGY BVBA, openstaande posities, locatie van FLDATA-TECHNOLOGY BVBA op de kaart.

FLDATA-TECHNOLOGY BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDATA-TECHNOLOGY BVBA, company assigned to the tax number BE05277252197. The company FLDATA-TECHNOLOGY BVBA is located at the address: Vichtesteenweg 173 8540 Deerlijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 608,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electronic data processing - software. Products created in FLDATA-TECHNOLOGY BVBA were not found.
The main activity of FLDATA-TECHNOLOGY BVBA is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDATA-TECHNOLOGY BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDATA-TECHNOLOGY BVBA, open positions, location of FLDATA-TECHNOLOGY BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDATA-TECHNOLOGY BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDATA-TECHNOLOGY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDATA-TECHNOLOGY BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDATA-TECHNOLOGY BVBA, employees, financial statistics.