Filip Garage BVBA

Contactgegevens Filip Garage BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Filip Garage BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Filip Garage BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Albert I laan 51; 8620; Nieuwpoort, België

Telefoon (phone): 058 23 32 96 (+32-058 23 32 96) 058 23 32 96 (+32-058 23 32 96)

Fax (fax): 058 24 32 06 (+32-058 24 32 06) 058 24 32 06 (+32-058 24 32 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Filip Garage BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Filip Garage BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Filip Garage BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Filip Garage BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Filip Garage BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Filip Garage BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Filip Garage BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Filip Garage BVBA
Products information Filip Garage BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07714843750
Ondernemingsnummer: 6907073974
Hoofdstad (capital): 721,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Automobile dealers - Used cars; Garages

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Filip Garage BVBA
(Get full report from official database of BE for Filip Garage BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Filip Garage BVBA
Addition kinds of activities for Filip Garage BVBA

364302. Elektrische schakelaars | Electric switches
07230104. Vlasbehandeling | Flax retting services
34330101. Ketels, lage drukverwarming: stoom of warm water | Boilers, low-pressure heating: steam or hot water
38429925. Tong depressoren | Tongue depressors
38449906. Lampen, röntgenstralen | Lamps, x-ray

Werken bij Filip Garage BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Filip Garage BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Filip Garage BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Filip Garage BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C drankencentrale (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    c chauffeur Leveren van drank aan horecazaken (café, resto) Niet laden (gebeurt door magazijnier) - wel lossen bij de klanten: manueel of met duveltje Na leveringen ook leeggoed uit vw lossen bij bedrijf zelf Fysiek zwaar werk: lossen vaak in kelders (vaten op stootkussen) Hebben wel een bijrijder mee. Starten tussen 6u en 7u / ong. 10u per dag 6 tot 10 klanten per dag, afh. van de bestellingen - vaak dezelfde route - wekelijks zie je dezelfde klanten terug - leveren in oost en west vlaanderen, voornamelijk Gent, dus zeker in drukke stadscentra kunnen rijden. Route in Gent zijn veel stops, korte afstanden, hard werken. Zeer flexibel naar werkuren toe, want kan vb. in de zomer vaak drukker zijn (als het warmer is) Zoeken iemand betrouwbaar want moeten ook geld ontvangen en leeggoed meenemen bij de klanten (administratieve taken). Moeten kunnen rekenen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

  • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: KAREL STERCKX

    Type: Vaste Job

    Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

  • Klusjesman (MARKEGEM)

    Regio: MARKEGEM

    Bedrijf: MAES & COUCKE

    Type: Vaste Job

    . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

  • Schoonheidsspecialiste / Wimperstyliste / Nagelstyliste (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: NAILS & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend salon zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste/wimperstyliste op zelfstandige baisis. Je komt terecht in een jong dynamisch team. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer. Je hebt oog voor detail, bent ondernemend en bereid om bij te scholen. Je bent flexibel en avond- en zaterdagwerk schrikt je niet af, weliswaar met een beurtrol. Het aantal uren en werktijden zijn bespreekbaar.

  • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

Zoek naar antwoorden van Filip Garage BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Filip Garage BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Filip Garage BVBA. Laat een reactie achter voor Filip Garage BVBA. Filip Garage BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Filip Garage BVBA. Leave a respond for Filip Garage BVBA. Filip Garage BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Filip Garage BVBA op de google maps. Adres en contacten Filip Garage BVBA
Location of Filip Garage BVBA on the google maps. Address and contacts of Filip Garage BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Filip Garage BVBA Filip Garage BVBA: SERVAIS P | LEON UMANS | BEAUTY GARDEN TOOLS | CAMION LOCATION | J. ISENBAERT

Other related companies as Filip Garage BVBA: SERVAIS P | LEON UMANS | BEAUTY GARDEN TOOLS | CAMION LOCATION | J. ISENBAERT

Filip Garage BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Filip Garage BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07714843750. Het bedrijf Filip Garage BVBA bevindt zich op het adres: Albert I laan 51; 8620; Nieuwpoort. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 721,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars; Garages.
De hoofdactiviteit van Filip Garage BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Filip Garage BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Filip Garage BVBA, openstaande posities, locatie van Filip Garage BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Filip Garage BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Filip Garage BVBA, company assigned to the tax number BE07714843750. The company Filip Garage BVBA is located at the address: Albert I laan 51; 8620; Nieuwpoort. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 721,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile-body repair. List of products are Automobile dealers - Used cars; Garages.
The main activity of Filip Garage BVBA is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Filip Garage BVBA is not available. You also can look at reviews of Filip Garage BVBA, open positions, location of Filip Garage BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Filip Garage BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Filip Garage BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Filip Garage BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Filip Garage BVBA, employees, financial statistics.