SINT-BARBARACOLLEGE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • SINT-BARBARACOLLEGE
Private companiesMotion Pictures • SINT-BARBARACOLLEGE

Contactgegevens SINT-BARBARACOLLEGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINT-BARBARACOLLEGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINT-BARBARACOLLEGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Savaanstraat 33; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 235 72 50; 09 235 72 70 (+32-09 235 72 50; 09 235 72 70) 09 235 72 50; 09 235 72 70 (+32-09 235 72 50; 09 235 72 70)

Fax (fax): 09 235 72 51; 09 235 72 71 (+32-09 235 72 51; 09 235 72 71) 09 235 72 51; 09 235 72 71 (+32-09 235 72 51; 09 235 72 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINT-BARBARACOLLEGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINT-BARBARACOLLEGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINT-BARBARACOLLEGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINT-BARBARACOLLEGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINT-BARBARACOLLEGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINT-BARBARACOLLEGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINT-BARBARACOLLEGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINT-BARBARACOLLEGE
Products information SINT-BARBARACOLLEGE

BTW identificatienummer (tax): BE01347717285
Ondernemingsnummer: 5499176025
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Education (Secondary)

Product categorie (product category): Boarding schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINT-BARBARACOLLEGE
(Get full report from official database of BE for SINT-BARBARACOLLEGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINT-BARBARACOLLEGE
Addition kinds of activities for SINT-BARBARACOLLEGE

02590000. Pluimvee en eieren, niet inbegrepen | Poultry and eggs, nec
22110800. Sheers en andere dunne, lichte stoffen: katoen | Sheers and other thin, lightweight fabrics: cotton
30899920. Voorraadvormen, kunststoffen | Stock shapes, plastics
31110602. Schildleer | Chamois leather
50910706. Zeilboten | Sailboats
83999900. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec

Werken bij SINT-BARBARACOLLEGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINT-BARBARACOLLEGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINT-BARBARACOLLEGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINT-BARBARACOLLEGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Deerlijk zijn we op zoek naar een enthousiaste metser om hun team te versterken. Je helpt mee aan verschillende projecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • GEMOTIVEERDE REACH-HEFTRUCKCHAUFFEUR GEZOCHT | WESTERLO | VOLTIJDS (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar ervaren heftruck-reachtruckchauffeurs. Je zal instaan voor: Bedienen hef en/of reachtruck stockeren van goederen Netheid van het magazijn

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Roeselare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Ingelmunster 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • Operator 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenverwerkend bedrijf te Ardooie zijn we momenteel op zoek naar een operator. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van de diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Vaste Job

    In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van SINT-BARBARACOLLEGE in sociale netwerken
Look for responds of SINT-BARBARACOLLEGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINT-BARBARACOLLEGE. Laat een reactie achter voor SINT-BARBARACOLLEGE. SINT-BARBARACOLLEGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINT-BARBARACOLLEGE. Leave a respond for SINT-BARBARACOLLEGE. SINT-BARBARACOLLEGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINT-BARBARACOLLEGE op de google maps. Adres en contacten SINT-BARBARACOLLEGE
Location of SINT-BARBARACOLLEGE on the google maps. Address and contacts of SINT-BARBARACOLLEGE

Andere gerelateerde bedrijven als come SINT-BARBARACOLLEGE SINT-BARBARACOLLEGE: DE TROY | V.C. PEREBOOM SPORTIEF | CERPENTIER-HERMAN | Delhaize Christelle | Rouwcentrum De Cock-Baete

Other related companies as SINT-BARBARACOLLEGE: DE TROY | V.C. PEREBOOM SPORTIEF | CERPENTIER-HERMAN | Delhaize Christelle | Rouwcentrum De Cock-Baete

SINT-BARBARACOLLEGE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SINT-BARBARACOLLEGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01347717285. Het bedrijf SINT-BARBARACOLLEGE bevindt zich op het adres: Savaanstraat 33; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boarding schools. Lijst met producten zijn Education (Secondary).
De hoofdactiviteit van SINT-BARBARACOLLEGE is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINT-BARBARACOLLEGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINT-BARBARACOLLEGE, openstaande posities, locatie van SINT-BARBARACOLLEGE op de kaart.

SINT-BARBARACOLLEGE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SINT-BARBARACOLLEGE, company assigned to the tax number BE01347717285. The company SINT-BARBARACOLLEGE is located at the address: Savaanstraat 33; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boarding schools. List of products are Education (Secondary).
The main activity of SINT-BARBARACOLLEGE is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SINT-BARBARACOLLEGE is not available. You also can look at reviews of SINT-BARBARACOLLEGE, open positions, location of SINT-BARBARACOLLEGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINT-BARBARACOLLEGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINT-BARBARACOLLEGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINT-BARBARACOLLEGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINT-BARBARACOLLEGE, employees, financial statistics.