FLDATA LINE SOLUTIONS NV

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • FLDATA LINE SOLUTIONS NV
Private companiesReal Estate • FLDATA LINE SOLUTIONS NV

Contactgegevens FLDATA LINE SOLUTIONS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDATA LINE SOLUTIONS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDATA LINE SOLUTIONS NV

Regio (region): Zedelgem, België

Adres (address): Kastanjedreef 25 8210 Zedelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-83-20-00 32-50-83-20-00

Fax (fax): 32-50-83-20-01 32-50-83-20-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDATA LINE SOLUTIONS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDATA LINE SOLUTIONS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDATA LINE SOLUTIONS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDATA LINE SOLUTIONS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDATA LINE SOLUTIONS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDATA LINE SOLUTIONS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDATA LINE SOLUTIONS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDATA LINE SOLUTIONS NV
Products information FLDATA LINE SOLUTIONS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03006927490
Ondernemingsnummer: 1165344238
Hoofdstad (capital): 972,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 840,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLDATA LINE SOLUTIONS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronic data processing - software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDATA LINE SOLUTIONS NV
(Get full report from official database of BE for FLDATA LINE SOLUTIONS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDATA LINE SOLUTIONS NV
Addition kinds of activities for FLDATA LINE SOLUTIONS NV

281603. Zwarte pigmenten | Black pigments
335501. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
357202. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
09219901. Vissuikerijen | Fish hatcheries
28990115. Plantaardige oliën, gevulkaniseerd of gesulfureerd | Vegetable oils, vulcanized or sulfurized
33419906. Detinning van blikjes en schroot | Detinning of cans and scrap
73349903. Multigraphing | Multigraphing

Werken bij FLDATA LINE SOLUTIONS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDATA LINE SOLUTIONS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDATA LINE SOLUTIONS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDATA LINE SOLUTIONS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: OCMW GOOIK

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij klanten thuis

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

  • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van FLDATA LINE SOLUTIONS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDATA LINE SOLUTIONS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDATA LINE SOLUTIONS NV. Laat een reactie achter voor FLDATA LINE SOLUTIONS NV. FLDATA LINE SOLUTIONS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDATA LINE SOLUTIONS NV. Leave a respond for FLDATA LINE SOLUTIONS NV. FLDATA LINE SOLUTIONS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDATA LINE SOLUTIONS NV op de google maps. Adres en contacten FLDATA LINE SOLUTIONS NV
Location of FLDATA LINE SOLUTIONS NV on the google maps. Address and contacts of FLDATA LINE SOLUTIONS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDATA LINE SOLUTIONS NV FLDATA LINE SOLUTIONS NV: FLMALCA-AMIT ANTWERP BVBA | VISUAL EXPEDITION | FFF | Crea-Line | LA TELEPHONIE GENERALE

Other related companies as FLDATA LINE SOLUTIONS NV: FLMALCA-AMIT ANTWERP BVBA | VISUAL EXPEDITION | FFF | Crea-Line | LA TELEPHONIE GENERALE

FLDATA LINE SOLUTIONS NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Zedelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDATA LINE SOLUTIONS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03006927490. Het bedrijf FLDATA LINE SOLUTIONS NV bevindt zich op het adres: Kastanjedreef 25 8210 Zedelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 972,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 840,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electronic data processing - software. Producten gemaakt in FLDATA LINE SOLUTIONS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDATA LINE SOLUTIONS NV is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDATA LINE SOLUTIONS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDATA LINE SOLUTIONS NV, openstaande posities, locatie van FLDATA LINE SOLUTIONS NV op de kaart.

FLDATA LINE SOLUTIONS NV is a company, that was registered 1991 in Zedelgem region, Belgium. Full name of company is FLDATA LINE SOLUTIONS NV, company assigned to the tax number BE03006927490. The company FLDATA LINE SOLUTIONS NV is located at the address: Kastanjedreef 25 8210 Zedelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 972,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 840,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electronic data processing - software. Products created in FLDATA LINE SOLUTIONS NV were not found.
The main activity of FLDATA LINE SOLUTIONS NV is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDATA LINE SOLUTIONS NV is not available. You also can look at reviews of FLDATA LINE SOLUTIONS NV, open positions, location of FLDATA LINE SOLUTIONS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDATA LINE SOLUTIONS NV, Zedelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDATA LINE SOLUTIONS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDATA LINE SOLUTIONS NV, Zedelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDATA LINE SOLUTIONS NV, employees, financial statistics.