MAISON FAIRY FLORE

Contactgegevens MAISON FAIRY FLORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON FAIRY FLORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON FAIRY FLORE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MARBAIX 149; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL, België

Telefoon (phone): 71517091 (+32-71517091) 71517091 (+32-71517091)

Fax (fax): +32 (14) 746-25-52 +32 (14) 746-25-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON FAIRY FLORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON FAIRY FLORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON FAIRY FLORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON FAIRY FLORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON FAIRY FLORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON FAIRY FLORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON FAIRY FLORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON FAIRY FLORE
Products information MAISON FAIRY FLORE

BTW identificatienummer (tax): BE04847961425
Ondernemingsnummer: 9711334228
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MAISON FAIRY FLORE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON FAIRY FLORE
(Get full report from official database of BE for MAISON FAIRY FLORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON FAIRY FLORE
Addition kinds of activities for MAISON FAIRY FLORE

325901. Klei riool en afvoerpijp en tegel | Clay sewer and drainage pipe and tile
20220102. Pasta, kaas | Pastes, cheese
30690504. Bovenliften, rubberen | Top lift sheets, rubber
34230102. Schoppen, spades (handgereedschap) | Shovels, spades (hand tools)
35520208. Kant- en netmachines | Lace and net machines
51920000. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
94319907. Immunisatie programma administratie, overheid | Immunization program administration, government

Werken bij MAISON FAIRY FLORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON FAIRY FLORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON FAIRY FLORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON FAIRY FLORE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk administratief medewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Eeklo zijn wij op zoek naar een adminstratief medewerker voor een zwangerschapsvervanging vanaf 20/08/18. Taken: algemene adminstratie je regelt de afspraken met de klanten je registreert klachten van klanten je regelt de leveringen met klanten / leveranciers

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Jobstudent kippenkraam (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Klanten bedienen in een kippenkraam.  Op zaterdagvoormiddag te werken in Geel. Op zondagvoormiddag te werken in Kasterlee.  Je hoeft niet elk weekend te werken, dit is in een beurtrolsysteem met andere studenten. 

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • LESGEVER ZWEMMEN (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen aan het lager onderwijs op 6 november in Wingene van 17:30-19:15 uur zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Afwasser student (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AXXES - JAWI

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Customer Service Representative (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

Zoek naar antwoorden van MAISON FAIRY FLORE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON FAIRY FLORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON FAIRY FLORE. Laat een reactie achter voor MAISON FAIRY FLORE. MAISON FAIRY FLORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON FAIRY FLORE. Leave a respond for MAISON FAIRY FLORE. MAISON FAIRY FLORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON FAIRY FLORE op de google maps. Adres en contacten MAISON FAIRY FLORE
Location of MAISON FAIRY FLORE on the google maps. Address and contacts of MAISON FAIRY FLORE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON FAIRY FLORE MAISON FAIRY FLORE: JEAN-PIERRE PIRE | JOSAM RICHTTECHNIEK | FEDERALE POLITIE | CABLERIE DE SART-EUSTACHE | D.P. & S. EUROPE

Other related companies as MAISON FAIRY FLORE: JEAN-PIERRE PIRE | JOSAM RICHTTECHNIEK | FEDERALE POLITIE | CABLERIE DE SART-EUSTACHE | D.P. & S. EUROPE

MAISON FAIRY FLORE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON FAIRY FLORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04847961425. Het bedrijf MAISON FAIRY FLORE bevindt zich op het adres: RUE DE MARBAIX 149; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in MAISON FAIRY FLORE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON FAIRY FLORE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON FAIRY FLORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON FAIRY FLORE, openstaande posities, locatie van MAISON FAIRY FLORE op de kaart.

MAISON FAIRY FLORE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON FAIRY FLORE, company assigned to the tax number BE04847961425. The company MAISON FAIRY FLORE is located at the address: RUE DE MARBAIX 149; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten. Products created in MAISON FAIRY FLORE were not found.
The main activity of MAISON FAIRY FLORE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON FAIRY FLORE is not available. You also can look at reviews of MAISON FAIRY FLORE, open positions, location of MAISON FAIRY FLORE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON FAIRY FLORE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON FAIRY FLORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON FAIRY FLORE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON FAIRY FLORE, employees, financial statistics.