'T ROZENTUILTJE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • 'T ROZENTUILTJE
Private companiesWater Transportation • 'T ROZENTUILTJE

Contactgegevens 'T ROZENTUILTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T ROZENTUILTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T ROZENTUILTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAARDENDRIES 33; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53790086 (+32-53790086) 53790086 (+32-53790086)

Fax (fax): +32 (87) 528-33-26 +32 (87) 528-33-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T ROZENTUILTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T ROZENTUILTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T ROZENTUILTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T ROZENTUILTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T ROZENTUILTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T ROZENTUILTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T ROZENTUILTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T ROZENTUILTJE
Products information 'T ROZENTUILTJE

BTW identificatienummer (tax): BE01415557861
Ondernemingsnummer: 7640136718
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in 'T ROZENTUILTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T ROZENTUILTJE
(Get full report from official database of BE for 'T ROZENTUILTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T ROZENTUILTJE
Addition kinds of activities for 'T ROZENTUILTJE

7911. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
20990706. Sandwiches, samengesteld en verpakt: voor groothandelsmarkt | Sandwiches, assembled and packaged: for wholesale market
24219908. Schaafmolen, nec | Planing mills, nec
28249908. Nylonvezels | Nylon fibers
49590100. Onderhoud van wegen, luchthavens en parkeerplaatsen | Road, airport, and parking lot maintenance services
79410201. Boksen en worstelen arena | Boxing and wrestling arena
79991504. Grot operatie | Cave operation

Werken bij 'T ROZENTUILTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T ROZENTUILTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T ROZENTUILTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T ROZENTUILTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • Commercieel Bediende NL/FR/EN M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR/EN m/v. Taken : Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders + divers ander administratief werk. Je ontvangt telefonische oproepen en informeert de klanten (opvolging van de bestelling, informatie,...). Je onderzoekt de vraag van de klant technisch en commercieel (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost,...). Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Ben je op zoek naar een tijdelijke tewerkstelling en onmiddellijk beschikbaar? Wacht niet langer en breng je vaardigheden naar een hoger niveau. We groeien snel en willen onze klanten het beste kunnen blijven bieden. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Onderhoudstechnieker (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ERVAREN ONDERHOUDSTECHNIEKER/MONTEUR (m/v). Je zal voornamelijk centrale verwarming installeren/onderhouden maar tevens sanitair installeren. Je zal werken aan ketels, radiatoren, zonneboilers, warmtepompen en ventilatie. Je zal ook in de depannagedienst ingeschakeld worden. 

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • poetshulp dienstencheques regio Kontich - Rumst (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Kontich-Rumst. Een bedrijfswagen is voorzien.

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • STUDENTEN SEPTEMBER !!! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende bedrijven in de regio Kortrijk zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die inzetbaar zijn in september ! Ook voor korte periodes of losse dagen zeker mogelijkheden !

  • SAP BW on HANA Consultants (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP BW on HANA Consultants. Binnen ons BI team krijg je de kans om klanten te ondersteunen bij de introductie van de nieuwste SAP technologieën. Door overleg met de business verantwoordelijken bij de klant, definieer je de juiste specificaties. Op basis van deze requirements zet je data warehouses op en bouw je rapporteringen en dashboards. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

  • Montreal Associates - Devops Solution Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a Devops Solution Architect for a client based in Brussels.     Job Description   We are looking or a Devops Solution Architect to design processes to support the continuous integration/delivery of applications and services.  Key areas /experience: CI/CD design, implementation and defining best practice Automating the scaling, management and employment of CI/CD Integrating testing methodologies into CD pipelines Utilizing REST APIs to integrate CI, testing and deployments systems Configuration of RHEL Linux/VMware Lead client engagements to improve Devops environments across functional areas Implement Devops pipeline tools in support of client needs Present a broad knowledge across various products across the Devops spectrum Work closely with different organizations at clients Implement solutions for automation of application build, test, deployment,   Profile Jenkins, Github RHEL Linux VMware Docker, Chef, Kubernetes Gradle, Apache Ant, Jenkins, Maven, RPM, Bower, NPM Groovy, Bash, Perl, Python, Ruby, PowerShell    Details Location : Brussels Duration: 3 months + extension Starting date: ASAP Language: English Reference: Mcau - 37652    If you are interested by this position of DevOps Solution Architect and available, you can send your updated CV via the button below.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van 'T ROZENTUILTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T ROZENTUILTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T ROZENTUILTJE. Laat een reactie achter voor 'T ROZENTUILTJE. 'T ROZENTUILTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T ROZENTUILTJE. Leave a respond for 'T ROZENTUILTJE. 'T ROZENTUILTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T ROZENTUILTJE op de google maps. Adres en contacten 'T ROZENTUILTJE
Location of 'T ROZENTUILTJE on the google maps. Address and contacts of 'T ROZENTUILTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T ROZENTUILTJE 'T ROZENTUILTJE: TOUSSAINT- NYSSENNE SA | CRةDIT AGRICOLE | Nedcon | Alpha (Ets) | LUCIEN DESMEDT

Other related companies as 'T ROZENTUILTJE: TOUSSAINT- NYSSENNE SA | CRةDIT AGRICOLE | Nedcon | Alpha (Ets) | LUCIEN DESMEDT

'T ROZENTUILTJE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T ROZENTUILTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01415557861. Het bedrijf 'T ROZENTUILTJE bevindt zich op het adres: PAARDENDRIES 33; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 247,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in 'T ROZENTUILTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T ROZENTUILTJE is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T ROZENTUILTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T ROZENTUILTJE, openstaande posities, locatie van 'T ROZENTUILTJE op de kaart.

'T ROZENTUILTJE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T ROZENTUILTJE, company assigned to the tax number BE01415557861. The company 'T ROZENTUILTJE is located at the address: PAARDENDRIES 33; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 247,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloemen and planten. Products created in 'T ROZENTUILTJE were not found.
The main activity of 'T ROZENTUILTJE is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T ROZENTUILTJE is not available. You also can look at reviews of 'T ROZENTUILTJE, open positions, location of 'T ROZENTUILTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T ROZENTUILTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T ROZENTUILTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T ROZENTUILTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T ROZENTUILTJE, employees, financial statistics.