'T POTTENMAGAZIJNTJE

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • 'T POTTENMAGAZIJNTJE

Contactgegevens 'T POTTENMAGAZIJNTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T POTTENMAGAZIJNTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T POTTENMAGAZIJNTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KANAALSTRAAT 26; 3971; LEOPOLDSBURG, België

Telefoon (phone): 11345974 (+32-11345974) 11345974 (+32-11345974)

Fax (fax): +32 (65) 138-38-47 +32 (65) 138-38-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T POTTENMAGAZIJNTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T POTTENMAGAZIJNTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T POTTENMAGAZIJNTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T POTTENMAGAZIJNTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T POTTENMAGAZIJNTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T POTTENMAGAZIJNTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T POTTENMAGAZIJNTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T POTTENMAGAZIJNTJE
Products information 'T POTTENMAGAZIJNTJE

BTW identificatienummer (tax): BE05584320068
Ondernemingsnummer: 4419494628
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in 'T POTTENMAGAZIJNTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T POTTENMAGAZIJNTJE
(Get full report from official database of BE for 'T POTTENMAGAZIJNTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T POTTENMAGAZIJNTJE
Addition kinds of activities for 'T POTTENMAGAZIJNTJE

13219909. Natuurlijke benzine productie | Natural gasoline production
22210604. Tapestry stoffen, kunstmatige vezels en zijden | Tapestry fabrics, manmade fiber and silk
38270117. Telescopen: elleboog, panoramisch, observatie, brandbesturing, enz. | Telescopes: elbow, panoramic, sighting, fire control, etc.
50650203. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
73730301. Turnkey verkopers, computersystemen | Turnkey vendors, computer systems

Werken bij 'T POTTENMAGAZIJNTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T POTTENMAGAZIJNTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T POTTENMAGAZIJNTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T POTTENMAGAZIJNTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Material planning & Procurement Kits Analyst (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner m/v sta je in voor volgende verantwoordelijkheden op de parts afdeling binnnen het bedrijf. Als planner draag je de verantwoordelijkheid van alle toegewezen wisselstukken. Je houdt rekening met alle afspraken die gemaakt zijn met de leveranciers en dealers. Je bekijkt de parameters zodat je weet welke stukken besteld moeten worden en je bestelt ze. Je trekt dagelijks lijsten van de wisselstukken. Je vult de inventariscijfers aan door de voorraadbeheer toe te voegen in een rapportage Je evalueert de voorraadbeschikbaarheid om overstock te vermijden Je coördineert met de andere afdelingen, lokaal, Europese en in de operationele omgeving - .....

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • POETSHULP DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Evergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: E-LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

  • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RETIE TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

  • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

  • bestuurssecretaris artistieke werking/publiekswerking (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DOMMELHOF

    Type: Vaste Job

    contractuele wervingsreserve (momenteel 1 functie vacant) standplaats: Provinciaal Domein Dommelhof Als bestuurssecretaris Artistieke werking/Publiekswerking ondersteun je, in overleg met de directie en met de coördinatoren van diverse artistieke werkingen, verschillende initiatieven op het vlak van dossiervoorbereiding, administratieve opvolging, rapportering en publiekswerking. Je promoot de artistieke initiatieven van het Provinciaal Domein Dommelhof binnen een breed Limburgs, Vlaams en internationaal netwerk en zet nieuwe projecten uit die het Limburgse kunstenveld helpen versterken. Je bent een netwerker die diverse stakeholders, artiesten en partners samenbrengt, het publiek activeert en actoren uit aangrenzende velden uit o.a. onderwijs, toerisme, sociale sector, … weet te betrekken. Toelatingsvoorwaarden: masterdiploma

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van 'T POTTENMAGAZIJNTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T POTTENMAGAZIJNTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T POTTENMAGAZIJNTJE. Laat een reactie achter voor 'T POTTENMAGAZIJNTJE. 'T POTTENMAGAZIJNTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T POTTENMAGAZIJNTJE. Leave a respond for 'T POTTENMAGAZIJNTJE. 'T POTTENMAGAZIJNTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T POTTENMAGAZIJNTJE op de google maps. Adres en contacten 'T POTTENMAGAZIJNTJE
Location of 'T POTTENMAGAZIJNTJE on the google maps. Address and contacts of 'T POTTENMAGAZIJNTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T POTTENMAGAZIJNTJE 'T POTTENMAGAZIJNTJE: VAN EDOM RENE | LUCIEN WARNANT | Madelec NV | M. GOEMAERE | K.L. Ledeganck

Other related companies as 'T POTTENMAGAZIJNTJE: VAN EDOM RENE | LUCIEN WARNANT | Madelec NV | M. GOEMAERE | K.L. Ledeganck

'T POTTENMAGAZIJNTJE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T POTTENMAGAZIJNTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05584320068. Het bedrijf 'T POTTENMAGAZIJNTJE bevindt zich op het adres: KANAALSTRAAT 26; 3971; LEOPOLDSBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in 'T POTTENMAGAZIJNTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T POTTENMAGAZIJNTJE is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T POTTENMAGAZIJNTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T POTTENMAGAZIJNTJE, openstaande posities, locatie van 'T POTTENMAGAZIJNTJE op de kaart.

'T POTTENMAGAZIJNTJE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T POTTENMAGAZIJNTJE, company assigned to the tax number BE05584320068. The company 'T POTTENMAGAZIJNTJE is located at the address: KANAALSTRAAT 26; 3971; LEOPOLDSBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten. Products created in 'T POTTENMAGAZIJNTJE were not found.
The main activity of 'T POTTENMAGAZIJNTJE is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T POTTENMAGAZIJNTJE is not available. You also can look at reviews of 'T POTTENMAGAZIJNTJE, open positions, location of 'T POTTENMAGAZIJNTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T POTTENMAGAZIJNTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T POTTENMAGAZIJNTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T POTTENMAGAZIJNTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T POTTENMAGAZIJNTJE, employees, financial statistics.