ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS
Private companiesMetal Mining • ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS

Contactgegevens ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEDEZIJDESTRAAT 90; 9340; LEDE, België

Telefoon (phone): 53802427 (+32-53802427) 53802427 (+32-53802427)

Fax (fax): +32 (10) 365-22-41 +32 (10) 365-22-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS
Products information ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS

BTW identificatienummer (tax): BE08162811279
Ondernemingsnummer: 1878356933
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten Gh; Boomkwekerijen; Dierentuinen, botanische tuinen, sterrenwachten and natuurreservaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS
(Get full report from official database of BE for ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS
Addition kinds of activities for ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS

4941. Water voorraad | Water supply
027100. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
204602. Maïsolieproducten | Corn oil products
24210103. Vloeren (gekleed hout), naaldhout | Flooring (dressed lumber), softwood
35310618. Tunneling machines | Tunnelling machinery
59630103. Melkafgifte | Milk delivery
73890206. Katoen bemonstering en inspectiedienst | Cotton sampling and inspection service

Werken bij ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

  • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

  • Chauffeur C/CE regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een uitdaging als chauffeur C/CE? Job als chauffeur regio Houthalen met uren 's morgens Fysiek werk schrikt jou niet af? Ja!? Dan heb ik de job voor jou als chauffeur C/CE bij Renewi in Houthalen om rolcontainers op te halen. Hierbij ga je langs bij particulieren en bedrijven in de regio. Renewi is marktleider in de Benelux op het gebied van recycling en afvalmanagement. De firma is ook actief in het buitenland. Als chauffeur kan je dus een mooie wending geven aan je carrière bij deze onderneming.

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • Winkelbediende student m/v weekends (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

  • Klantenbegeleid(st)er bouwheer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TEC

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er. Bij interesse kan je contact opnemen via 0472 62 97 30 en [email protected]. Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen. In de voorbereidende fase geef je aan het team van Development een gefundeerd advies m.b.t. de keuze van de afwerkingsmaterialen in de appartementen, je stelt eventuele nieuwe leveranciers voor en zorgt voor prijsaanvragen mbt de keukens, de tegelvloeren, het parket en de badkamers. Daarna zorg je voor de correcte integratie van deze elementen in het aanbestedingsdossier en het commercieel lastenboek dat de basis is voor jouw gesprekken met onze klanten. In dat kader zal je eveneens worden betrokken bij het nazicht van de coherentie tussen de technische plannen en het commercieel lastenboek. Eens de commercialisatie is gestart adviseer en informeer je de klanten over de keuze voor geschikte materialen en/of technieken (keuken, tegelvloeren, parket, badkamer enz.). Je fungeert als tussenschakel met de architecten, aannemers, leveranciers, en studiebureaus. Dit alles in overleg met het team van Development en Design&Build. In alle fases van het dossier werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke van het residentiële project. Je zorgt er ook voor dat je het akkoord krijgt van je klanten op het eventuele aangepaste plan én over de eventuele meerprijs van wat wordt gevraagd en je zorgt voor de eventuele bijkomende bestelling bij de aannemer. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van deze afwerkingswerken in het appartement van de klanten, dit om te garanderen dat er een kwaliteitsvol product afgeleverd wordt op het moment van de voorlopige oplevering. Je start en onderhoudt commerciële contacten met klanten-kopers om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienst na verkoop aan je klanten. Hiertoe breng je bezoeken aan klanten, analyseer je eventuele klachten en neem je contact op met de betrokken aannemers of studiebureaus om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Op basis van je ervaring op het terrein en je regelmatige contacten met klanten maak je geregeld een verslag op voor het management over de trends en evoluties op de markt.

  • fytotherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een fytotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS in sociale netwerken
Look for responds of ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS. Laat een reactie achter voor ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS. ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS. Leave a respond for ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS. ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS op de google maps. Adres en contacten ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS
Location of ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS on the google maps. Address and contacts of ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS: Floru E | ELECTRO DE BELS | HIGH POINT | Blondeel J | CIMA RECLAME BELGI?

Other related companies as ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS: Floru E | ELECTRO DE BELS | HIGH POINT | Blondeel J | CIMA RECLAME BELGI?

ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08162811279. Het bedrijf ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS bevindt zich op het adres: LEDEZIJDESTRAAT 90; 9340; LEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten Gh; Boomkwekerijen; Dierentuinen, botanische tuinen, sterrenwachten and natuurreservaten. Producten gemaakt in ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS, openstaande posities, locatie van ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS op de kaart.

ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS, company assigned to the tax number BE08162811279. The company ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS is located at the address: LEDEZIJDESTRAAT 90; 9340; LEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten Gh; Boomkwekerijen; Dierentuinen, botanische tuinen, sterrenwachten and natuurreservaten. Products created in ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS were not found.
The main activity of ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS is not available. You also can look at reviews of ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS, open positions, location of ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROZENKWEKERIJ A. BAUWENS, employees, financial statistics.