PATRICK VAN GUYSE

Contactgegevens PATRICK VAN GUYSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK VAN GUYSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK VAN GUYSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REEPSTRAAT 97; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37705200 (+32-37705200) 37705200 (+32-37705200)

Fax (fax): +32 (87) 569-73-16 +32 (87) 569-73-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK VAN GUYSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK VAN GUYSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK VAN GUYSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK VAN GUYSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK VAN GUYSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK VAN GUYSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK VAN GUYSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK VAN GUYSE
Products information PATRICK VAN GUYSE

BTW identificatienummer (tax): BE03497467041
Ondernemingsnummer: 5569213867
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in PATRICK VAN GUYSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten Gh; Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK VAN GUYSE
(Get full report from official database of BE for PATRICK VAN GUYSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK VAN GUYSE
Addition kinds of activities for PATRICK VAN GUYSE

363400. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
804900. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
39490804. Bruggen, biljart en zwembad | Bridges, billiard and pool
59419905. Speeltoestellen | Playground equipment
61630000. Lening makelaars | Loan brokers
76999912. Paraplu reparatie winkel | Umbrella repair shop

Werken bij PATRICK VAN GUYSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK VAN GUYSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK VAN GUYSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK VAN GUYSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • Constructeur lasser (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene/zwevezele zijn wij op zoek naar een constructeur-lasser. Je kan tiglassen en halfautomaatlassen. Je kan perfect plan lezen en een montage in elkaar steken van A tot Z. Ben jij de persoon die we zoeken?

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf,gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

Zoek naar antwoorden van PATRICK VAN GUYSE in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK VAN GUYSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK VAN GUYSE. Laat een reactie achter voor PATRICK VAN GUYSE. PATRICK VAN GUYSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK VAN GUYSE. Leave a respond for PATRICK VAN GUYSE. PATRICK VAN GUYSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK VAN GUYSE op de google maps. Adres en contacten PATRICK VAN GUYSE
Location of PATRICK VAN GUYSE on the google maps. Address and contacts of PATRICK VAN GUYSE

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK VAN GUYSE PATRICK VAN GUYSE: PATRICK HILLEWAERE | BEATRICE | Delgrange Th | JEAN-CLAUDE BLADT | Van Thournout Véronique

Other related companies as PATRICK VAN GUYSE: PATRICK HILLEWAERE | BEATRICE | Delgrange Th | JEAN-CLAUDE BLADT | Van Thournout Véronique

PATRICK VAN GUYSE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK VAN GUYSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03497467041. Het bedrijf PATRICK VAN GUYSE bevindt zich op het adres: REEPSTRAAT 97; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 819,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloemen and planten Gh; Groententeelt. Producten gemaakt in PATRICK VAN GUYSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK VAN GUYSE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK VAN GUYSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK VAN GUYSE, openstaande posities, locatie van PATRICK VAN GUYSE op de kaart.

PATRICK VAN GUYSE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK VAN GUYSE, company assigned to the tax number BE03497467041. The company PATRICK VAN GUYSE is located at the address: REEPSTRAAT 97; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 819,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloemen and planten Gh; Groententeelt. Products created in PATRICK VAN GUYSE were not found.
The main activity of PATRICK VAN GUYSE is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK VAN GUYSE is not available. You also can look at reviews of PATRICK VAN GUYSE, open positions, location of PATRICK VAN GUYSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK VAN GUYSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK VAN GUYSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK VAN GUYSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK VAN GUYSE, employees, financial statistics.