FLBRAINSCAPE NV

Contactgegevens FLBRAINSCAPE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBRAINSCAPE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBRAINSCAPE NV

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Wommelgemsteenweg 18a 2110 Wijnegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-54-23-23 32-33-54-23-23

Fax (fax): 32-33-54-23-22 32-33-54-23-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBRAINSCAPE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBRAINSCAPE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBRAINSCAPE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBRAINSCAPE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBRAINSCAPE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBRAINSCAPE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBRAINSCAPE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBRAINSCAPE NV
Products information FLBRAINSCAPE NV

BTW identificatienummer (tax): BE09377899169
Ondernemingsnummer: 9289733886
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLBRAINSCAPE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronic data processing - microcomputers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBRAINSCAPE NV
(Get full report from official database of BE for FLBRAINSCAPE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBRAINSCAPE NV
Addition kinds of activities for FLBRAINSCAPE NV

291104. Zware distillaten | Heavy distillates
20350102. Mierikswortel, bereid | Horseradish, prepared
23990500. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
24990703. Reed ware, behalve meubels | Reed ware, except furniture
34979911. Zinkfolie | Zinc foil
36510104. Klokradio's | Clock radios
37320106. Tenders (kleine motorboten), bouw en reparatie | Tenders (small motor craft), building and repairing
76299906. Gereedschapsherstelling, elektrisch | Tool repair, electric

Werken bij FLBRAINSCAPE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBRAINSCAPE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBRAINSCAPE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBRAINSCAPE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker elektromechaniek (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dat nog niet met ons komen praten?

  • Verpakker pakketten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Verpakker Pakketten sta je in voor volgende taken: Het maken van pakketten aan lange tafels Sorteren van materiaal en in juiste dozen steken Opmaak van VK admin, zakken kantoormateriaal, en pakketten stembiljetten

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

  • Betonarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

  • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van FLBRAINSCAPE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBRAINSCAPE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBRAINSCAPE NV. Laat een reactie achter voor FLBRAINSCAPE NV. FLBRAINSCAPE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBRAINSCAPE NV. Leave a respond for FLBRAINSCAPE NV. FLBRAINSCAPE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBRAINSCAPE NV op de google maps. Adres en contacten FLBRAINSCAPE NV
Location of FLBRAINSCAPE NV on the google maps. Address and contacts of FLBRAINSCAPE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBRAINSCAPE NV FLBRAINSCAPE NV: C. FRANCK | Jansen G | KANTMUSEUM & BELGISCH CIRCUSARCHIEF | Swann sa | Free-Way

Other related companies as FLBRAINSCAPE NV: C. FRANCK | Jansen G | KANTMUSEUM & BELGISCH CIRCUSARCHIEF | Swann sa | Free-Way

FLBRAINSCAPE NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBRAINSCAPE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09377899169. Het bedrijf FLBRAINSCAPE NV bevindt zich op het adres: Wommelgemsteenweg 18a 2110 Wijnegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electronic data processing - microcomputers. Producten gemaakt in FLBRAINSCAPE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBRAINSCAPE NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBRAINSCAPE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBRAINSCAPE NV, openstaande posities, locatie van FLBRAINSCAPE NV op de kaart.

FLBRAINSCAPE NV is a company, that was registered 2016 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is FLBRAINSCAPE NV, company assigned to the tax number BE09377899169. The company FLBRAINSCAPE NV is located at the address: Wommelgemsteenweg 18a 2110 Wijnegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electronic data processing - microcomputers. Products created in FLBRAINSCAPE NV were not found.
The main activity of FLBRAINSCAPE NV is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBRAINSCAPE NV is not available. You also can look at reviews of FLBRAINSCAPE NV, open positions, location of FLBRAINSCAPE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBRAINSCAPE NV, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBRAINSCAPE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBRAINSCAPE NV, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBRAINSCAPE NV, employees, financial statistics.