FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA
Private companiesEducational Services • FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA

Contactgegevens FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schaarbeeklei 690 1800 Vilvoorde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-25-50-06 32-27-25-50-06

Fax (fax): 32-27-09-00-36 32-27-09-00-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA
Products information FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01251861572
Ondernemingsnummer: 7138061523
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronic data processing - software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA
(Get full report from official database of BE for FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA
Addition kinds of activities for FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA

344900. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
369900. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
509300. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
769921. Gun diensten | Gun services
28990203. Hydrofluorzuurverbinding, voor het etsen of polijsten van glas | Hydrofluoric acid compound, for etching or polishing glass
37110301. Amfibische motorvoertuigen, assemblage van | Amphibian motor vehicles, assembly of
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing
58130106. Wijnbar | Wine bar
59991204. Zwembad chemicaliën, apparatuur en benodigdheden | Swimming pool chemicals, equipment, and supplies

Werken bij FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

  • EINDAFWERKER NABEHANDELING M/V (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als metaalbewerker nabehandeling bent u verantwoordelijk voor de eindafwerking van het product. U zorgt dat alles tip top in orde is voor verzending naar de klanten. Concreet betekent dit: Opkuis van stukken: - Oneffenheden uit de stukken slijpen - Tappen, nasnijden schroefdraad - Branden van de materialen om egaliteit te waarborgen - Lasbolletjes uitschuren - Voorbereiden op galvanisatie - Poetsen van de stukken via borstelmachine - Isoleren van stukken - Indien nodig kleur bijspuiten

  • Operator vaste nacht Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je zin om aan de slag te gaan voor de meest verrukkelijke chocoladeproducent gelegen in Olen? Heb je voeling met de voedingssector en een passie voor chocolade? Ben je bovendien ook technisch aangelegd? Als (chocolade)Operator zal je verantwoordelijk zijn voor het bedien en afstellen van de machines. Je zal toekijken op de kwaliteit van de productie en bijsturen waar nodig. Op termijn zal je instaan voor het oplossen van kleine storingen.

  • Wordt "king of the road" zonder hard labeur - Chauffeur CE - Regio: Lot (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van te rijden door heel het land? Spreek je Nederlands OF Frans en beschik je over een rijbewijs CE met enige ervaring? Pak dan nu je telefoon en bel ons op! Je begint rond 6u 's morgens. In de transport heb je geen 9 to 5 job, maar dat zorgt dan weer voor een zeer mooie verdienste! En als je al in een file terecht komt, worden je uren gewoon verder betaald. Je werkt NOOIT tijdens de weekends, dus voldoende tijd voor Quality-time. Je vervoert palletgoederen met dagelijks nieuwe goederen. En dan moet het beste er nog aankomen.. Je moet zelf nooit laden of lossen. Fysiek heb je dus weinig last. De magazijniers laden en lossen alles in je camion en je bent zo terug op de baan. Als dat geen luxe is in de transportsector?

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Westerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

  • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TOURING ASSURANCES

    Type: Vaste Job

    Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA. Laat een reactie achter voor FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA. FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA. Leave a respond for FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA. FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA op de google maps. Adres en contacten FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA
Location of FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA on the google maps. Address and contacts of FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA: ENGELS CARINE | NORD SUMATRA INVESTISSEMENTS SA | ZIEGLER | Soft Car Wash Dodane | STANDAARD BOEKHANDEL GERAARDSBERGEN

Other related companies as FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA: ENGELS CARINE | NORD SUMATRA INVESTISSEMENTS SA | ZIEGLER | Soft Car Wash Dodane | STANDAARD BOEKHANDEL GERAARDSBERGEN

FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01251861572. Het bedrijf FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA bevindt zich op het adres: Schaarbeeklei 690 1800 Vilvoorde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 525,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electronic data processing - software. Producten gemaakt in FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA, openstaande posities, locatie van FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA op de kaart.

FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA, company assigned to the tax number BE01251861572. The company FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA is located at the address: Schaarbeeklei 690 1800 Vilvoorde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 525,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electronic data processing - software. Products created in FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA were not found.
The main activity of FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA is not available. You also can look at reviews of FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA, open positions, location of FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSULCUS HORECA TECHNOLOGIES BELGIUM BVBA, employees, financial statistics.