RAVAL

Contactgegevens RAVAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAVAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAVAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWE MOLENSTRAAT 28; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93490105 (+32-93490105) 93490105 (+32-93490105)

Fax (fax): +32 (61) 762-17-38 +32 (61) 762-17-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAVAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAVAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAVAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAVAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAVAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAVAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAVAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAVAL
Products information RAVAL

BTW identificatienummer (tax): BE04021789550
Ondernemingsnummer: 2767974853
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 880,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in RAVAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAVAL
(Get full report from official database of BE for RAVAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAVAL
Addition kinds of activities for RAVAL

8221. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
32979905. Hot top refractories, nonclay | Hot top refractories, nonclay
63319905. Contactlenzenverzekering | Contact lens insurance
82110101. Katholieke gecombineerde elementaire en middelbare school | Catholic combined elementary and secondary school
83220606. Openbaar welzijnscentrum | Public welfare center

Werken bij RAVAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAVAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAVAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAVAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage-arbeider voor werven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ter versterking van het team zoekt Randstad een montage-arbeider. Je staat in voor het monteren van betonnen constructies op werven. Je vertrekt vanuit Lier naar de verschillende werven. Heb je interesse? Maak dan een afspraak: de procedure bestaat uit een test op kantoor (technisch plan lezen) en een gesprek. Neem telefonisch contact op of stuur een mail met recent cv en motivatie.

  • Machineoperator 2-ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van één of meerdere machines.

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • Werfleider m/v (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Hasselt zijn we op zoek naar een werfleider met ervaring m/v Je staat in voor de leiding van grote werven (openbare aanbestedingen) klasse 7 Aansturen van teams op de werf en overleggen met architecten en bouwheren

  • Pijpfitter/lasser regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een pijpfitter/lasser voor regio Antwerpen: Als pijpfitter/lasser sta je in voor de montage van de leidingen het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van hun klanten. Takenpakket bestaat onder andere uit het opmeten en schetsen van passtukken het plaatsen van afsluiters pompen radiatoren ... verrichten van laswerken ...

  • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Jobstudent zondagwerk (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Poederlee zijn we op zoek naar een jobstudent die op zondag wil helpen in de winkel. U zal op verschillende plaatsen in de winkel werken. U bedient de klanten en rekent af aan de kassa. U zorgt ervoor dat de winkel netjes en op orde is en vult rekken aan indien nodig.

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

Zoek naar antwoorden van RAVAL in sociale netwerken
Look for responds of RAVAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAVAL. Laat een reactie achter voor RAVAL. RAVAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAVAL. Leave a respond for RAVAL. RAVAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAVAL op de google maps. Adres en contacten RAVAL
Location of RAVAL on the google maps. Address and contacts of RAVAL

Andere gerelateerde bedrijven als come RAVAL RAVAL: BW HOTEL CHAMADE | WALTER VAN LEEMPUT | ECOLE FOND. COMMUNALE | INTERNAT. PIG INDUSTRY | Coceral SA

Other related companies as RAVAL: BW HOTEL CHAMADE | WALTER VAN LEEMPUT | ECOLE FOND. COMMUNALE | INTERNAT. PIG INDUSTRY | Coceral SA

RAVAL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAVAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04021789550. Het bedrijf RAVAL bevindt zich op het adres: NIEUWE MOLENSTRAAT 28; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 880,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten Gh. Producten gemaakt in RAVAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAVAL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAVAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAVAL, openstaande posities, locatie van RAVAL op de kaart.

RAVAL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAVAL, company assigned to the tax number BE04021789550. The company RAVAL is located at the address: NIEUWE MOLENSTRAAT 28; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 880,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten Gh. Products created in RAVAL were not found.
The main activity of RAVAL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RAVAL is not available. You also can look at reviews of RAVAL, open positions, location of RAVAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAVAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAVAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAVAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAVAL, employees, financial statistics.