FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV
Private companiesAgricultural Services • FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV

Contactgegevens FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Neerstr. 25 1700 Dilbeek - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-82-61-51 32-25-82-61-51

Fax (fax): 32-25-82-25-40 32-25-82-25-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV
Products information FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07877166748
Ondernemingsnummer: 5653259277
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 575,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronic data processing - software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV
(Get full report from official database of BE for FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV
Addition kinds of activities for FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV

202303. Gedroogde melkpoeder en melkproducten | Dried and powdered milk and milk products
287500. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
394999. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec
23969901. Automotive versieringen, stof | Automotive trimmings, fabric
24359904. Fineer voorraad, hardhout | Veneer stock, hardwood
24991401. Gavels, hout | Gavels, wood
28690316. Looizuur | Tannic acid
50740000. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
80110401. Psychiatrische kliniek | Psychiatric clinic
89990503. Weer aanpassing | Weather modification

Werken bij FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

  • EINDAFWERKER NABEHANDELING M/V (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als metaalbewerker nabehandeling bent u verantwoordelijk voor de eindafwerking van het product. U zorgt dat alles tip top in orde is voor verzending naar de klanten. Concreet betekent dit: Opkuis van stukken: - Oneffenheden uit de stukken slijpen - Tappen, nasnijden schroefdraad - Branden van de materialen om egaliteit te waarborgen - Lasbolletjes uitschuren - Voorbereiden op galvanisatie - Poetsen van de stukken via borstelmachine - Isoleren van stukken - Indien nodig kleur bijspuiten

  • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

  • Sorteerder - heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: kwaliteitscontrole uitvoeren op de geproduceerde producten producten verplaatsen/sorteren a.d.h.v. de heftruck

  • Magazijnier optie vast H. Essers - regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    H.Essers is een dynamisch familiebedrijf waarin 6.270 enthousiaste medewerkers verpreid over 70 kantoren in 17 landen dagdagelijks werken aan het optimaliseren van de supply chain van onze klanten. Met een vloot van 1.460 trucks, 3.050 trailers en een totale magazijnoppervlakte van 975.000m² is H.Essers doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de grootste logistieke dienstverleners in Europa. Bij H.Essers kom je terecht in een uitdagend werkomgeving met talrijke groeimogelijkheden, ook dicht bij huis kan je aan een internationale carrière bouwen. Voor een site in Gent/Evergem zijn wij op zoek naar gemotiveerde HEF- EN REACHTRUCKCHAUFFEURS. Samen met je collega's ben je in het magazijn verantwoordelijk voor: het zorgvuldig lossen van vrachtwagens het intern transport van bestellingen orderpicking met scanner laden van vrachtwagens ...

  • Meet- En Regeltechnieker (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meet-en regeltechnieker voor regio Sint-Denijs-Westrem Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het ganse project  Je lost elektrische meet- en regeltechnische storingen volledig zelfstandig op Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud op verschillende installaties Tevens implementeer je veranderingen aan installaties en processen Je verwerkt verslagen, materiaalreserveringen en werkvoorbereidingen in het SAP 

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • PLAATBEWERKER-OPERATOR ROL/PLOOIMACHINE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: TYPHOON

    Type: Vaste Job

    Na een inloopperiode kan je verschillende machines correct instellen en bedienen. Je werkt CNC gestuurd. Je bewerkt vlakke metaalplaat en gerolde onderdelen. Je werkt dagelijks nieuwe en diverse stukken af waarbij je oog hebt voor kwaliteit en projectvoorschriften volgt.

  • Chauffeur/Verhuizer CE GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Verhuizingen Baeken

    Type: Vaste Job

    Wegens een goed gevuld orderboek gaan wij een nieuw verhuisteam samenstellen en zijn we dus op zoek naar chauffeurs CE die willen verhuizen. Jouw taken: Je dient op dagelijkse basis verhuizingen uit te voeren van adres a naar adres b Dit op een zorgzame en voorzichtige manier. Klanten tevreden houden is een must. Onvoorziene omstandigheden kunnen oplossen. Je werkt van maandag tot zaterdag met één dag in de week vrij.

  • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV. Laat een reactie achter voor FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV. FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV. Leave a respond for FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV. FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV op de google maps. Adres en contacten FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV
Location of FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV on the google maps. Address and contacts of FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV: DE CLERCK Ets | LAURENT MASSON | ECOLE FOND. COMMUNALE | RODE KRUIS DE HAAN-WENDUINE | Het Gouden Meubel NV

Other related companies as FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV: DE CLERCK Ets | LAURENT MASSON | ECOLE FOND. COMMUNALE | RODE KRUIS DE HAAN-WENDUINE | Het Gouden Meubel NV

FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07877166748. Het bedrijf FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV bevindt zich op het adres: Neerstr. 25 1700 Dilbeek - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 575,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electronic data processing - software. Producten gemaakt in FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV, openstaande posities, locatie van FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV op de kaart.

FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV is a company, that was registered 1989 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV, company assigned to the tax number BE07877166748. The company FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV is located at the address: Neerstr. 25 1700 Dilbeek - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 575,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electronic data processing - software. Products created in FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV were not found.
The main activity of FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV is not available. You also can look at reviews of FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV, open positions, location of FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOMPUTER PERIFERIE EXPERTS NV, employees, financial statistics.