FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL

Contactgegevens FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Square Jules Algoet 5 1070 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-27-16-93 32-25-27-16-93

Fax (fax): 32-25-27-18-00 32-25-27-18-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL
Products information FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01317779541
Ondernemingsnummer: 1420776367
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Software, technical and scientific

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL
(Get full report from official database of BE for FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL
Addition kinds of activities for FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL

225800. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
289902. zuren | Acids
799999. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec
20630104. Invertsuiker, van suikerbietjes | Invert sugar, from sugar beets
33219906. Spoorwielen en remschoenen, gietijzer | Railroad car wheels and brake shoes, cast iron
38250223. Radioset analysatoren, elektrisch | Radio set analyzers, electrical
50210203. Juveniele meubels | Juvenile furniture
50830308. Besproeiingsapparatuur | Irrigation equipment
80110500. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal

Werken bij FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Chauffeur C - Zeehaven (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Merelbeke zijn we op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het aan- en afvoeren van te recycleren metaal in de Gentse Zeehaven. Je zal voornamelijk binnen de haven rijden. Het laden en lossen doe je via kraanbediening op de vrachtwagen.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Poetshulp Beerse (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Jobstudent : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Studentenjob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

  • Tekenaar/ontwerper (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: COMETAL

    Type: Vaste Job

    Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen. De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw. De vraagstelling conceptueel analyseren. Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken. U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, … Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken. Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken. Wanneer de offerte een order wordt, de werkvoorbereiding, productieplannen, … opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen. Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk. Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten. Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad. Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D). Bereid zijn om op verplaatsing te gaan. Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling. Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden. De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd.

  • PAYROLL CONSULTANT (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je als Payroll Consultant in voor:  De volledige loonverwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving; De verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie; Het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met onze juridische dienst; Het pro-actief en klantgericht onderhouden van de klantenrelaties; Bedrijfsprofiel: Voor een full service HR partner gevestigd in Evere zijn we op zoek naar een Payroll Consultant.

  • enthousiaste kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

    Type: Vaste Job

    Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

Zoek naar antwoorden van FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL. Laat een reactie achter voor FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL. FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL. Leave a respond for FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL. FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL op de google maps. Adres en contacten FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL
Location of FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL on the google maps. Address and contacts of FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL: Actif Passif SPRL | COIFFURE LEGROS | EDDY VAN HOUTVEN | CAMPING LE DOUAIRE | Ecofis NV

Other related companies as FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL: Actif Passif SPRL | COIFFURE LEGROS | EDDY VAN HOUTVEN | CAMPING LE DOUAIRE | Ecofis NV

FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01317779541. Het bedrijf FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL bevindt zich op het adres: Square Jules Algoet 5 1070 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Software, technical and scientific. Producten gemaakt in FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL, openstaande posities, locatie van FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL op de kaart.

FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL is a company, that was registered 1996 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL, company assigned to the tax number BE01317779541. The company FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL is located at the address: Square Jules Algoet 5 1070 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Software, technical and scientific. Products created in FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL were not found.
The main activity of FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL is not available. You also can look at reviews of FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL, open positions, location of FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMEDICAL DATA TECHNOLOGY SPRL, employees, financial statistics.