FLDELORGE RICHARD NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FLDELORGE RICHARD NV
Private companiesAgricultural Services • FLDELORGE RICHARD NV

Contactgegevens FLDELORGE RICHARD NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDELORGE RICHARD NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDELORGE RICHARD NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hondschotestr. 96 8560 Wevelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-42-05-90 32-56-42-05-90

Fax (fax): 32-56-42-09-70 32-56-42-09-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDELORGE RICHARD NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDELORGE RICHARD NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDELORGE RICHARD NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDELORGE RICHARD NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDELORGE RICHARD NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDELORGE RICHARD NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDELORGE RICHARD NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDELORGE RICHARD NV
Products information FLDELORGE RICHARD NV

BTW identificatienummer (tax): BE06392364501
Ondernemingsnummer: 7985107421
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 118,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLDELORGE RICHARD NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Recycling and recovery - miscellaneous materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDELORGE RICHARD NV
(Get full report from official database of BE for FLDELORGE RICHARD NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDELORGE RICHARD NV
Addition kinds of activities for FLDELORGE RICHARD NV

092199. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
25110503. Magazijnrekken: hout | Magazine racks: wood
32419902. Natuurlijk cement | Natural cement
79970202. Bootclub, lidmaatschap | Boating club, membership
92220000. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution
94319905. Milieu gezondheidsprogramma administratie, overheid | Environmental health program administration, government

Werken bij FLDELORGE RICHARD NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDELORGE RICHARD NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDELORGE RICHARD NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDELORGE RICHARD NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oelegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • HULPVERKOPER/STUDENT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHOCOLATERIE DE BURG

    Type: Studentenjob

    Je helpt bij het verkopen van pralines en chocoladetoebehoren, confiserie en biscuiterie. Je maakt ballotins met pralines voor onze klanten. Je staat niet in voor de kassa. Je helpt af en toe bij het aanvullen van de winkel en bij het inpakken van producten en geschenken.

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van FLDELORGE RICHARD NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDELORGE RICHARD NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDELORGE RICHARD NV. Laat een reactie achter voor FLDELORGE RICHARD NV. FLDELORGE RICHARD NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDELORGE RICHARD NV. Leave a respond for FLDELORGE RICHARD NV. FLDELORGE RICHARD NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDELORGE RICHARD NV op de google maps. Adres en contacten FLDELORGE RICHARD NV
Location of FLDELORGE RICHARD NV on the google maps. Address and contacts of FLDELORGE RICHARD NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDELORGE RICHARD NV FLDELORGE RICHARD NV: Locus J BVBA | DEWECO | RESTAURANT LE CORR?GE | JEAN DE BIOLLEY | JEAN-PAUL HOUART

Other related companies as FLDELORGE RICHARD NV: Locus J BVBA | DEWECO | RESTAURANT LE CORR?GE | JEAN DE BIOLLEY | JEAN-PAUL HOUART

FLDELORGE RICHARD NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDELORGE RICHARD NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06392364501. Het bedrijf FLDELORGE RICHARD NV bevindt zich op het adres: Hondschotestr. 96 8560 Wevelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 118,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Recycling and recovery - miscellaneous materials. Producten gemaakt in FLDELORGE RICHARD NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDELORGE RICHARD NV is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDELORGE RICHARD NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDELORGE RICHARD NV, openstaande posities, locatie van FLDELORGE RICHARD NV op de kaart.

FLDELORGE RICHARD NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDELORGE RICHARD NV, company assigned to the tax number BE06392364501. The company FLDELORGE RICHARD NV is located at the address: Hondschotestr. 96 8560 Wevelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 118,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Recycling and recovery - miscellaneous materials. Products created in FLDELORGE RICHARD NV were not found.
The main activity of FLDELORGE RICHARD NV is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDELORGE RICHARD NV is not available. You also can look at reviews of FLDELORGE RICHARD NV, open positions, location of FLDELORGE RICHARD NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDELORGE RICHARD NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDELORGE RICHARD NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDELORGE RICHARD NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDELORGE RICHARD NV, employees, financial statistics.