Fer-O-Zinc SC

Contactgegevens Fer-O-Zinc SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fer-O-Zinc SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fer-O-Zinc SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Grand Vivier 18; 6041; Charleroi (Gosselies), België

Telefoon (phone): 071 34 02 20 (+32-071 34 02 20) 071 34 02 20 (+32-071 34 02 20)

Fax (fax): 071 34 07 19 (+32-071 34 07 19) 071 34 07 19 (+32-071 34 07 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fer-O-Zinc SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fer-O-Zinc SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fer-O-Zinc SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fer-O-Zinc SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fer-O-Zinc SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fer-O-Zinc SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fer-O-Zinc SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fer-O-Zinc SC
Products information Fer-O-Zinc SC

BTW identificatienummer (tax): BE02193939208
Ondernemingsnummer: 5678527832
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Metallizing

Product categorie (product category): Blast cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fer-O-Zinc SC
(Get full report from official database of BE for Fer-O-Zinc SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fer-O-Zinc SC
Addition kinds of activities for Fer-O-Zinc SC

3694. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
35850102. Airconditioning, motorvoertuig | Air conditioning, motor vehicle
51310201. Bindende textiel | Binding, textile
59619921. Gereedschap en hardware, postorder | Tools and hardware, mail order
63310201. Geassocieerde fabrieksmutuals, brand en zeeverzekering | Associated factory mutuals, fire and marine insurance

Werken bij Fer-O-Zinc SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fer-O-Zinc SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fer-O-Zinc SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fer-O-Zinc SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Kamermeisje voor hotel in Elewijt (deeltijds + tijdelijk) (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken dringend kamermeisje voor poetsen werkuren: 6 - 14 u Periode: 5 november tot en met 9 november 2018

  • Studierelevante student informatica (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

  • Pijpfitters te Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ATS TECHNICS nv

    Type: Vaste Job

    Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van diverse leidingen. Dit aan de hand van tekeningen, schetsen en aanwijzingen van opdrachtgever of projectleider. De werklocatie is bij onze klant FrieslandCampina te Aalter.

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

Zoek naar antwoorden van Fer-O-Zinc SC in sociale netwerken
Look for responds of Fer-O-Zinc SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fer-O-Zinc SC. Laat een reactie achter voor Fer-O-Zinc SC. Fer-O-Zinc SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fer-O-Zinc SC. Leave a respond for Fer-O-Zinc SC. Fer-O-Zinc SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fer-O-Zinc SC op de google maps. Adres en contacten Fer-O-Zinc SC
Location of Fer-O-Zinc SC on the google maps. Address and contacts of Fer-O-Zinc SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Fer-O-Zinc SC Fer-O-Zinc SC: STAGOBEL BVBA | LES FLEURS DE MARIE | TOPSUN | DE CORTE BOB | Oranjehof

Other related companies as Fer-O-Zinc SC: STAGOBEL BVBA | LES FLEURS DE MARIE | TOPSUN | DE CORTE BOB | Oranjehof

Fer-O-Zinc SC is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fer-O-Zinc SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02193939208. Het bedrijf Fer-O-Zinc SC bevindt zich op het adres: Avenue du Grand Vivier 18; 6041; Charleroi (Gosselies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Blast cleaning. Lijst met producten zijn Metallizing.
De hoofdactiviteit van Fer-O-Zinc SC is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fer-O-Zinc SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fer-O-Zinc SC, openstaande posities, locatie van Fer-O-Zinc SC op de kaart.

Fer-O-Zinc SC is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fer-O-Zinc SC, company assigned to the tax number BE02193939208. The company Fer-O-Zinc SC is located at the address: Avenue du Grand Vivier 18; 6041; Charleroi (Gosselies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Blast cleaning. List of products are Metallizing.
The main activity of Fer-O-Zinc SC is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fer-O-Zinc SC is not available. You also can look at reviews of Fer-O-Zinc SC, open positions, location of Fer-O-Zinc SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fer-O-Zinc SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fer-O-Zinc SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fer-O-Zinc SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fer-O-Zinc SC, employees, financial statistics.