FLT.A.S.E. RESEARCH SA

Contactgegevens FLT.A.S.E. RESEARCH SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLT.A.S.E. RESEARCH SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLT.A.S.E. RESEARCH SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. Colonel Picquart 51-53 1030 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-42-72-20 32-22-42-72-20

Fax (fax): 32-22-42-01-70 32-22-42-01-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLT.A.S.E. RESEARCH SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLT.A.S.E. RESEARCH SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLT.A.S.E. RESEARCH SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLT.A.S.E. RESEARCH SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLT.A.S.E. RESEARCH SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLT.A.S.E. RESEARCH SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLT.A.S.E. RESEARCH SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLT.A.S.E. RESEARCH SA
Products information FLT.A.S.E. RESEARCH SA

BTW identificatienummer (tax): BE07877166748
Ondernemingsnummer: 5653259277
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 575,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLT.A.S.E. RESEARCH SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Information technology - supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLT.A.S.E. RESEARCH SA
(Get full report from official database of BE for FLT.A.S.E. RESEARCH SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLT.A.S.E. RESEARCH SA
Addition kinds of activities for FLT.A.S.E. RESEARCH SA

349400. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
01610104. Watermeloen boerderij | Watermelon farm
20629900. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
23960100. Kleding en andere bekledingen, behalve millinery | Apparel and other linings, except millinery
28730102. Ammoniumnitraat, ammoniumsulfaat | Ammonium nitrate, ammonium sulfate
33120103. Bijenkorf-cokeovenproducten | Beehive coke oven products
35779904. Endcoders, computer randapparatuur | Endcoders, computer peripheral equipment
36740110. Zener diodes | Zener diodes
39520115. Maten, goud en brons: kunstenaars ' | Sizes, gold and bronze: artists'
50529901. Metaalconcentraten | Metallic concentrates

Werken bij FLT.A.S.E. RESEARCH SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLT.A.S.E. RESEARCH SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLT.A.S.E. RESEARCH SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLT.A.S.E. RESEARCH SA. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

  • Schrijnwerker atelier/plaatser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schrijnwerken die een passie heeft voor buiten- en binnenschrijnwerk in de bouwsector. Je bedient de moderne gestuurde CNC-machines en staat in voor het maken van bv. ramen, buiten- en binnendeuren, poorten, balustrades, meubilair, wanden, verlaagd plafonds, ... . Vervolgens ga je mee met de plaatsers om de gemaakte stukken te monteren. Je werkt op de werven (industriële projecten) over heel België.

  • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

  • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

Zoek naar antwoorden van FLT.A.S.E. RESEARCH SA in sociale netwerken
Look for responds of FLT.A.S.E. RESEARCH SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLT.A.S.E. RESEARCH SA. Laat een reactie achter voor FLT.A.S.E. RESEARCH SA. FLT.A.S.E. RESEARCH SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLT.A.S.E. RESEARCH SA. Leave a respond for FLT.A.S.E. RESEARCH SA. FLT.A.S.E. RESEARCH SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLT.A.S.E. RESEARCH SA op de google maps. Adres en contacten FLT.A.S.E. RESEARCH SA
Location of FLT.A.S.E. RESEARCH SA on the google maps. Address and contacts of FLT.A.S.E. RESEARCH SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLT.A.S.E. RESEARCH SA FLT.A.S.E. RESEARCH SA: Pyramides | LEENEN H. | MACHINE ? COUDRE | WALTER VEREECKE | MARCHEM

Other related companies as FLT.A.S.E. RESEARCH SA: Pyramides | LEENEN H. | MACHINE ? COUDRE | WALTER VEREECKE | MARCHEM

FLT.A.S.E. RESEARCH SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLT.A.S.E. RESEARCH SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07877166748. Het bedrijf FLT.A.S.E. RESEARCH SA bevindt zich op het adres: Av. Colonel Picquart 51-53 1030 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 575,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Information technology - supplies. Producten gemaakt in FLT.A.S.E. RESEARCH SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLT.A.S.E. RESEARCH SA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLT.A.S.E. RESEARCH SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLT.A.S.E. RESEARCH SA, openstaande posities, locatie van FLT.A.S.E. RESEARCH SA op de kaart.

FLT.A.S.E. RESEARCH SA is a company, that was registered 1989 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLT.A.S.E. RESEARCH SA, company assigned to the tax number BE07877166748. The company FLT.A.S.E. RESEARCH SA is located at the address: Av. Colonel Picquart 51-53 1030 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 575,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Information technology - supplies. Products created in FLT.A.S.E. RESEARCH SA were not found.
The main activity of FLT.A.S.E. RESEARCH SA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLT.A.S.E. RESEARCH SA is not available. You also can look at reviews of FLT.A.S.E. RESEARCH SA, open positions, location of FLT.A.S.E. RESEARCH SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLT.A.S.E. RESEARCH SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLT.A.S.E. RESEARCH SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLT.A.S.E. RESEARCH SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLT.A.S.E. RESEARCH SA, employees, financial statistics.