AMERIKAAN SHOP

Contactgegevens AMERIKAAN SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMERIKAAN SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMERIKAAN SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOORNIKSESTRAAT 59; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56224858 (+32-56224858) 56224858 (+32-56224858)

Fax (fax): +32 (68) 451-38-34 +32 (68) 451-38-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMERIKAAN SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMERIKAAN SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMERIKAAN SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMERIKAAN SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMERIKAAN SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMERIKAAN SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMERIKAAN SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMERIKAAN SHOP
Products information AMERIKAAN SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE03630950927
Ondernemingsnummer: 3441711425
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 383,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Nettoyage de Tapis.. Activités: Nettoyage à Sec.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries. Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMERIKAAN SHOP
(Get full report from official database of BE for AMERIKAAN SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMERIKAAN SHOP
Addition kinds of activities for AMERIKAAN SHOP

138199. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
769927. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services
31310205. Top liften, schoen en boot | Top lifts, shoe and boot
38120400. Nautische instrumenten | Nautical instruments
51820202. Neutrale geesten | Neutral spirits
79229902. Concert management service | Concert management service

Werken bij AMERIKAAN SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMERIKAAN SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMERIKAAN SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMERIKAAN SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

  • Onderhoudstechnieker van beveiligingssystemen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud en herstellingen van inbraak -en brandsystemen

  • Elektricien / Technieker gebouwenbeheer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene klusjes gebouwenbeheer: lampen vervangen kabels trekken verlichting en rookmelders plaatsen, … kleine kortsluitingen oplossen, niet in grote elektriciteitskasten werken. Kleine sanitaire werken

  • Software Developer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • Poetshulp Oudegem (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES DENDER

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en eventueel strijken bij particuliere mensen thuis in de regio +/- 5km rond Oudegem (Appels, Schoonaarde, Mespelare, Gijzegem...)

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VK ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

  • Freelance docent 'sportpsychologie' (locatie:Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent sportpsychologie Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • ALGEMEEN TANDARTS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Geert Van Moerbeke

    Type: Zelfstandige activiteit

    Toffe en enthousiaste tandarts gevraagd voor onze groepspraktijk met assistentie. De tandartsenpraktijk is vlot bereikbaar en is gevestigd in een nieuwbouw lage energiewoning. Er heerst een aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van AMERIKAAN SHOP in sociale netwerken
Look for responds of AMERIKAAN SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMERIKAAN SHOP. Laat een reactie achter voor AMERIKAAN SHOP. AMERIKAAN SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMERIKAAN SHOP. Leave a respond for AMERIKAAN SHOP. AMERIKAAN SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMERIKAAN SHOP op de google maps. Adres en contacten AMERIKAAN SHOP
Location of AMERIKAAN SHOP on the google maps. Address and contacts of AMERIKAAN SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come AMERIKAAN SHOP AMERIKAAN SHOP: ADIT | Cruydt Soetewey R | LEMMENS TRACTORS BVBA | OPTIEK SONCK | Jamar Guy

Other related companies as AMERIKAAN SHOP: ADIT | Cruydt Soetewey R | LEMMENS TRACTORS BVBA | OPTIEK SONCK | Jamar Guy

AMERIKAAN SHOP is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMERIKAAN SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03630950927. Het bedrijf AMERIKAAN SHOP bevindt zich op het adres: DOORNIKSESTRAAT 59; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 383,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage de Tapis.. Activités: Nettoyage à Sec..
De hoofdactiviteit van AMERIKAAN SHOP is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMERIKAAN SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMERIKAAN SHOP, openstaande posities, locatie van AMERIKAAN SHOP op de kaart.

AMERIKAAN SHOP is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMERIKAAN SHOP, company assigned to the tax number BE03630950927. The company AMERIKAAN SHOP is located at the address: DOORNIKSESTRAAT 59; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 383,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Blanchisseries and teintureries. Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. List of products are Activités: Nettoyage de Tapis.. Activités: Nettoyage à Sec..
The main activity of AMERIKAAN SHOP is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AMERIKAAN SHOP is not available. You also can look at reviews of AMERIKAAN SHOP, open positions, location of AMERIKAAN SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMERIKAAN SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMERIKAAN SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMERIKAAN SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMERIKAAN SHOP, employees, financial statistics.