ZELFWASSERIJ BLANCO

Contactgegevens ZELFWASSERIJ BLANCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZELFWASSERIJ BLANCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZELFWASSERIJ BLANCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AZALEALEI 60; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36458425 (+32-36458425) 36458425 (+32-36458425)

Fax (fax): +32 (50) 905-19-56 +32 (50) 905-19-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZELFWASSERIJ BLANCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZELFWASSERIJ BLANCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZELFWASSERIJ BLANCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZELFWASSERIJ BLANCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZELFWASSERIJ BLANCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZELFWASSERIJ BLANCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZELFWASSERIJ BLANCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZELFWASSERIJ BLANCO
Products information ZELFWASSERIJ BLANCO

BTW identificatienummer (tax): BE08182861328
Ondernemingsnummer: 4114349365
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 480,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activités: Blanchisserie.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZELFWASSERIJ BLANCO
(Get full report from official database of BE for ZELFWASSERIJ BLANCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZELFWASSERIJ BLANCO
Addition kinds of activities for ZELFWASSERIJ BLANCO

203304. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
225200. Hosiery, nec | Hosiery, nec
283301. Geneeskundige chemicaliën | Medicinal chemicals
08310108. Teaberries verzamelen | Teaberries gathering
28449906. Handdoeken, premoistened | Towelettes, premoistened
35419906. Huiswerkmachine gereedschapsmachines, metaalbewerking | Home workshop machine tools, metalworking
50460305. Ovens, magnetron: commercieel | Ovens, microwave: commercial
57190102. China | China
81110201. Administratief en bestuursrecht | Administrative and government law
82990000. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec

Werken bij ZELFWASSERIJ BLANCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZELFWASSERIJ BLANCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZELFWASSERIJ BLANCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZELFWASSERIJ BLANCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Service Technieker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in betaaloplossingen, zijn we op zoek naar een Field Service Engineer (m/v) voor de regio Leuven/Brussel: Je staat in voor de installatie en het onderhoud van elektronische betaaloplossingen bij de klanten Je doet interventies voor acute storingen Je adviseert de klant over het gebruik van de toepassingen en over het voorkomen van storingen  Je treedt op als ambassadeur: je ziet opportuniteiten en je informeert de klanten over welke toepassingen nog meer comfort kunnen bieden

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student schoonmaak (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste en ouder dan 18 jaar? Wij zoeken een student om in een winkel in de buurt te poetsen op zondag.

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

  • freelance social media coordinator & marketeer (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Zelfstandige activiteit

    opvolging social media * facebook * instagram opmaken van wedstrijden en verkoopacties meewerken aan nieuwe concepten en commerciele vertaling ervan inhoud website beheren schriftelijk, visuele en audiovisuele communicatie uitwerken logistieke uitvoering van communicatie, acties plannen kwaliteit van verspreide informatie controleren sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

  • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

    Type: Werfreserve

    Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

Zoek naar antwoorden van ZELFWASSERIJ BLANCO in sociale netwerken
Look for responds of ZELFWASSERIJ BLANCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZELFWASSERIJ BLANCO. Laat een reactie achter voor ZELFWASSERIJ BLANCO. ZELFWASSERIJ BLANCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZELFWASSERIJ BLANCO. Leave a respond for ZELFWASSERIJ BLANCO. ZELFWASSERIJ BLANCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZELFWASSERIJ BLANCO op de google maps. Adres en contacten ZELFWASSERIJ BLANCO
Location of ZELFWASSERIJ BLANCO on the google maps. Address and contacts of ZELFWASSERIJ BLANCO

Andere gerelateerde bedrijven als come ZELFWASSERIJ BLANCO ZELFWASSERIJ BLANCO: PHILIPPE EMOND | GILBERT DEBOU | LENAERTS MARC & WALTER | WILMS & CRUYSBERGHS | PETERCAM SA

Other related companies as ZELFWASSERIJ BLANCO: PHILIPPE EMOND | GILBERT DEBOU | LENAERTS MARC & WALTER | WILMS & CRUYSBERGHS | PETERCAM SA

ZELFWASSERIJ BLANCO is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZELFWASSERIJ BLANCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08182861328. Het bedrijf ZELFWASSERIJ BLANCO bevindt zich op het adres: AZALEALEI 60; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 480,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Blanchisserie..
De hoofdactiviteit van ZELFWASSERIJ BLANCO is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZELFWASSERIJ BLANCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZELFWASSERIJ BLANCO, openstaande posities, locatie van ZELFWASSERIJ BLANCO op de kaart.

ZELFWASSERIJ BLANCO is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZELFWASSERIJ BLANCO, company assigned to the tax number BE08182861328. The company ZELFWASSERIJ BLANCO is located at the address: AZALEALEI 60; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 480,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Blanchisserie..
The main activity of ZELFWASSERIJ BLANCO is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZELFWASSERIJ BLANCO is not available. You also can look at reviews of ZELFWASSERIJ BLANCO, open positions, location of ZELFWASSERIJ BLANCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZELFWASSERIJ BLANCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZELFWASSERIJ BLANCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZELFWASSERIJ BLANCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZELFWASSERIJ BLANCO, employees, financial statistics.