WASSERIJ ST. ANNA

Contactgegevens WASSERIJ ST. ANNA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASSERIJ ST. ANNA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASSERIJ ST. ANNA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 28; 9250; WAASMUNSTER, België

Telefoon (phone): 52460646 (+32-52460646) 52460646 (+32-52460646)

Fax (fax): +32 (50) 844-62-73 +32 (50) 844-62-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASSERIJ ST. ANNA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASSERIJ ST. ANNA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASSERIJ ST. ANNA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASSERIJ ST. ANNA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASSERIJ ST. ANNA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASSERIJ ST. ANNA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASSERIJ ST. ANNA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASSERIJ ST. ANNA
Products information WASSERIJ ST. ANNA

BTW identificatienummer (tax): BE02639709472
Ondernemingsnummer: 3240386962
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activités: Blanchisserie.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASSERIJ ST. ANNA
(Get full report from official database of BE for WASSERIJ ST. ANNA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASSERIJ ST. ANNA
Addition kinds of activities for WASSERIJ ST. ANNA

821199. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec
02140102. Geitenmelkproductie | Goats' milk production
20450105. Koekmeel: van gekochte bloem | Cake flour: from purchased flour
50390104. Structurele assemblage, geprefabriceerd: niet-hout | Structural assemblies, prefabricated: non-wood
59619912. Meubilair en meubilair, postorder | Furniture and furnishings, mail order
87420203. Arbeids- en vakbondsverband consultant | Labor and union relations consultant

Werken bij WASSERIJ ST. ANNA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASSERIJ ST. ANNA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASSERIJ ST. ANNA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASSERIJ ST. ANNA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanman met rijbewijs C (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de vrachtwagen met de kraan. Je plaatst de ruiten op het juiste niveau. Daarnaast help je ook mee met het plaatsen van de ruiten.

  • Operatoren 3 ploegen (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is de markleider op het gebied van warmte behandeling. Voor hun vestiging in Sint-Niklaas zijn we dringend op zoek naar Operatoren in 3 ploegen. Hoe ziet jouw dagelijkse takenpakket er nu uit: -je leest de richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek na, vat deze samen en bespreekt deze met je collega's -je controleert de werking van de installatie bij aankomst -vermelden van eventuele storingen in het logboek -instructies doornemen betreffende de planning en voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken -cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning -de installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Agilitas Hasselt

    Type: Studentenjob

    Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

  • Magazijnier herfstvakantie (357/18170) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in vuurwerk gelegen te Kapellen zijn wij op zoek naar magazijnier M/V. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen via pickinglijsten. Je voorziet het vuurwerk van een gebruiksaanwijzing.

  • Microsoft Web Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Mr

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand om het technische team te versterken voor: Het implementeren van onze custom toolbox voor e-HR technologieën op maat van de klant en je bent in staat hiervoor de nodige analyses en kritische bevraging te doen Het ontwikkelen van uitbreidingen en custom oplossingen die interageren met de toolbox of met bestaande databases, maar steeds met een visie op de toekomst of mogelijke verdere groei van het project of het product Het helpen verder vorm geven aan onze SaaS-toepassing Het meehelpen aan en sturen van analyse, specificaties, ontwikkeling, testing, documentatie en oplevering Het deelnemen aan de Scrum teamvergaderingen ter ondersteuning van het bovenvermelde

  • Customs Officer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met een sterke naamsbekendheid binnen de sector, zoeken we een Customs Officer. Heb jij een grote interesse voor douane en weet je in elke situatie je kalmte te bewaren? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze vacature. De missie: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van alle douanegerelateerde documenten. Je controleert de aangiftes en stuurt ze door naar de douane. Hiervoor verzamel je de nodige documenten en maak je een volledig dossier. Je behandelt dossiers van A tot Z, wat inhoudt dat je ook instaat voor de facturatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor klanten en weet hun vragen te beantwoorden.

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Bakkerij Selis

    Type: Flexijob

    koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van WASSERIJ ST. ANNA in sociale netwerken
Look for responds of WASSERIJ ST. ANNA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASSERIJ ST. ANNA. Laat een reactie achter voor WASSERIJ ST. ANNA. WASSERIJ ST. ANNA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASSERIJ ST. ANNA. Leave a respond for WASSERIJ ST. ANNA. WASSERIJ ST. ANNA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASSERIJ ST. ANNA op de google maps. Adres en contacten WASSERIJ ST. ANNA
Location of WASSERIJ ST. ANNA on the google maps. Address and contacts of WASSERIJ ST. ANNA

Andere gerelateerde bedrijven als come WASSERIJ ST. ANNA WASSERIJ ST. ANNA: PHILIPPE BERTRAND | KURT SCHUMACHER | ROLL-IN | Nelly | Gostar BVBA

Other related companies as WASSERIJ ST. ANNA: PHILIPPE BERTRAND | KURT SCHUMACHER | ROLL-IN | Nelly | Gostar BVBA

WASSERIJ ST. ANNA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASSERIJ ST. ANNA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02639709472. Het bedrijf WASSERIJ ST. ANNA bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 28; 9250; WAASMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 642,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Blanchisserie..
De hoofdactiviteit van WASSERIJ ST. ANNA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASSERIJ ST. ANNA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASSERIJ ST. ANNA, openstaande posities, locatie van WASSERIJ ST. ANNA op de kaart.

WASSERIJ ST. ANNA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASSERIJ ST. ANNA, company assigned to the tax number BE02639709472. The company WASSERIJ ST. ANNA is located at the address: STATIONSTRAAT 28; 9250; WAASMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 642,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Blanchisserie..
The main activity of WASSERIJ ST. ANNA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WASSERIJ ST. ANNA is not available. You also can look at reviews of WASSERIJ ST. ANNA, open positions, location of WASSERIJ ST. ANNA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASSERIJ ST. ANNA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASSERIJ ST. ANNA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASSERIJ ST. ANNA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASSERIJ ST. ANNA, employees, financial statistics.