FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV
Private companiesNondepository Credit Institutions • FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV

Contactgegevens FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 132 2860 Sint-Katelijne-Waver - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-56-03-80 32-15-56-03-80

Fax (fax): 32-15-55-39-97 32-15-55-39-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV
Products information FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV

BTW identificatienummer (tax): BE02820159912
Ondernemingsnummer: 5364318847
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 808,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Quality control and certification

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV
(Get full report from official database of BE for FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV
Addition kinds of activities for FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV

28360201. Allergen, allergene extracten | Allergens, allergenic extracts
34529906. Schroef ogen en haken | Screw eyes and hooks
34830101. Inrichtings- en smeltinrichtingen voor raketten | Arming and fusing devices for missiles
38290509. Pulsanalysatoren, nucleaire monitoring | Pulse analyzers, nuclear monitoring
50880103. Marine levert | Marine supplies
80499900. Kantoren van gezondheidspraktijken, nec | Offices of health practitioners, nec

Werken bij FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vervanging brugpensioen

    Robert Half is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V). Dit voor een groeiende familiale KMO regio Ieper. Als hulpboekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: Verkoopfacturatie Inboeken van aankoopfacturen Inboeken van financiële verrichtingen In beperkte mate debiteurenbeheer Ondersteunen van de collega boekhouder waar nodig Ad hoc administratieve taken Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Dynamische medewerker bakkerij (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor een bakkerij.  Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Aanspreekpunt voor de klanten - Bediening - Kassawerk - Werkplek op orde houden

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Dilsen-Stokkem, 12 uur per week (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Dilsen-Stokkem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Ze hebben 4 kleine kinderen en hulp in de ochtendspits is meer dan welkom. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Holsbeek en omgeving

  • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • Verkoper afdeling wonen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GAVERZICHT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een verkoper voor de afdeling wonen. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun meubelen.

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • Centric - Security Officer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   The Security Officer will be responsible for the continual security program.   A key element of this program is the implementation of an ISO 27001 based Information Security Management System, including ISO 27001 certification.     Core accountabilities   Being the point of contact for risk assessment and IT Security;  Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization; Prepare the organization for ISO 27001 certification; Implement and enforce security policies; Develop and integrate security procedures in the organization; Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists; Supply the security requirements for IT projects; Develop security awareness activities to all layers of the organization; Perform risk analysis; - Follow-up security incidents; Communication with external customers, members and suppliers regarding security topics; Security reporting to management and members   Essential qualities For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security; You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes; You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising; You have strong communication skills; able to translate technical risks into business risks; You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams; You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes; You speak and write English fluently; You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.

Zoek naar antwoorden van FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV. Laat een reactie achter voor FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV. FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV. Leave a respond for FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV. FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV op de google maps. Adres en contacten FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV
Location of FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV on the google maps. Address and contacts of FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV: ANDRE SCHELFAUT | TREKPLEISTER | GAENS D | HUIS RIGA | Deschepper Thibaut

Other related companies as FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV: ANDRE SCHELFAUT | TREKPLEISTER | GAENS D | HUIS RIGA | Deschepper Thibaut

FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02820159912. Het bedrijf FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 132 2860 Sint-Katelijne-Waver - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 808,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Quality control and certification. Producten gemaakt in FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV, openstaande posities, locatie van FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV op de kaart.

FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV is a company, that was registered 1986 in Sint-Katelijne-Waver region, Belgium. Full name of company is FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV, company assigned to the tax number BE02820159912. The company FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV is located at the address: Mechelsesteenweg 132 2860 Sint-Katelijne-Waver - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 808,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Quality control and certification. Products created in FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV were not found.
The main activity of FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV is not available. You also can look at reviews of FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV, open positions, location of FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV, Sint-Katelijne-Waver: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV, Sint-Katelijne-Waver: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGRAPHICS MICROSYSTEMS NV, employees, financial statistics.